asicim ya bu tavukdan bi şekilde midem bulanması lazım ki vazgeçeyim
ama şimdilik yok bişey bıkana kadar yada istediğim kiloya ulaşana kadar tavuk
en az kalorisi ve doyurucu olan bu :sinifsinif:
Ya sorma Asicim,Ebruya acıdım başıma geldi...Perşembe günü de kalabalık bir arkadaş grubum gelecek,şimdiden strese girdim valla..Bak sakın bana acıma başına gelir karışmam..:roflol:
samanyolucum sen de çok sık misafir ağırlamaya başladın aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Canım ya stresli bir sınav olmuş,ama gençlere de acıdım,kim bilir nasıl paniklemişlerdir,zaman çok önemli...işini doğru dürüst yapamayanlar kendilerini adam sanıyor bu ülke de,tepeleseydin o kadını...kızlar merhaba
sınava pek bir stresli başladık sormayın
hoca olcak kadın kitapcıkları yanlış dagıtmış doldurduk ettik hadi başllayın dediler başladık
4 aoru yaptım duurn dedi durun yanlışlık yaptım kitapcıkları yanlış dagıttım
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sildik yaptıklaırmızı geri ama millet panik oldu epey
sonrakitapcıgımı aldı öndekine verdi koşa koşa bir yere gitti geldi falan ben bekliyorum
artık dayanamadım kızdım kadına
benim kitabım nerdeeeeeee vaktimden caldıgının farkındamısın diye
özür dilerim bilmem ne
allahım ya kendisini bişi snaıyo
selam kızlar
tebessümcüm çok geçmiş olsun. seni daha sık buralarda görmek isteriz :1hug:
ebrucum sınavın bayağı stresli gemiş. umarım iyi sonuçlar alırsın sen de :Saruboceq:
ikracım yine mi tavuk kaydirigubbakcemile3 şaka canım şaka kaydirigubbakcemile3
doracım allah kimseyi evsiz yurtsuz bırakmasın inşallah. duyarlı arkadaşım benim :1hug:
zümrütcüm sana da çok geçmiş olsun. detayını bilmiyorum ama demiş ya büyülerimiz neren ağrıyorsa canın oradadır. umarım tahlillerin iyi çıkar.
jujucum yeter artık dön aramıza kaydirigubbakcemile bu arada ekemk tarifini yaptım canım. çok güzeldi teşekkr ederim olumunekankayizsmile
samanyolucum sen de çok sık misafir ağırlamaya başladın aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
modacım eşinin de diyete başlaması iyi olmuş. erkekler çabuk sıkılır. biz gibi değildir kaydirigubbakcemile3 sen dikkat et, bıraktırma diyeti. hem senin için de kolaylık olur bak opuyorumnanaktan
eveeettt bana gelirsek çook ama çooookk gevşettim. üst üste haftalarda kilo verememek canımı sıktı. motiviciğim sıfırrrr alsanaalsanasmile
canım tarıldım sadece 300gr fazlalık var ama tuvalate çıkamamıştım ondan mı
yoksa kilomu aldım bilemedim çok önemli değil aslında
yok canım o tel peynir bu tulum diye geçiyo ercincan tulumu derler
ama izmir tulumuda çok güzel
ebrucum ben kovalarım valla kaçmak sana düşüyo peşindeyim haberin olsun
samanyolu canım o diyette aç kalmıyosun o gün ne yemen gerekiyosa sınırsız hakkın var
sadece bi müddet sonra sıkılıyosun aynı şeyi yemekten okadar tek meyve günüm sorunluydu
yedikçe midem kazınıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?