Canım gerçekten zor günler yaşıyorsunuz,allah yardımcınız olsun...İnşaalah başında farkedilmiştir de atlatır yavrucak,dualarım sizinle ...kız kardeşimin kızında da akciğerinde kütle bulundu ışın tedavisine başlayacaklar dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam kızcağız daha çok küçük ya ne kadar kötü bir dünyada yaşıyoruz kanser artık grip gibi bir hastalık oldu o kızcağız okula gidemiyecek moral bozuntusu kemoterapi saçları dökülecek allahım ya sen her keze şifa ver sen bize kuvvet ve dayanma gücü ver isyan etmek istemiyorum ama güç istiyorum
moralinizi bozduğum için özür dilerim ama sizlerle paylaşmak istedim
Geçmiş olsun tebessüm,umarım korktuğun gibi olmaz canım...küs değilim aslında benimde bugün sinirlerim bozuk gerçekten eşim daha önce felç geçirmişti bugün tekrar dr. a gitti 15 gündür yine uyuşmalar başlamış. bana söylememiş. moralim bozuk.
İkracım mola vermen iyi olmuş bence,tam bir şok diyet oldu seninki..kızlarrr günaydın
aynı kilomla haftayı kapattım bu hafta mola verdim
ama normal eskisi gibi devam
Benim merhametli arkadaşım,insan elinden geldiğince yardım etmek istiyor ama eşinde haklı insanlara da güvenilmiyor artık,keşke belediyeye falan bildirseniz,yaşlılar için sığınma evleri var ya...ben inmedim. hatta şöle bakınıyordumki bir binanın dibinde karartı var.
birde ne görem çok yaşlı bir amaca kartonlar arasında yemek yiyor.
bu amcayı aynı yerde bi kaç hafta önce yine görmüştüm.
bir teyzede camdan ona yemek vermiş bakıyor.
ayy havada o kadar soğukkiii
önce gördüğümde amcayı orda bir tamir yapıyor sanmıştım. ama dün emin oldumki amca o kartonlar arasında yatıyormafoldumbenmafoldumben o kadar çokkk üzüldümkiiii......
eşim hemen biner binmez sürdü arabayı. anlatmama bile fırsat vermedi. hoş anlatsam ne yapabilecektimde.:
kocan için geçmiş olsun canım diyetine dikkat et kareciğer önemli organ iyi bakmak lazım
zümrütcüğüm ilahi çok hoşsun yaa. aşık olmak istiyorsun haa.:asigim::roflol: şöle bir senaryo yapabilirsin. farklı bir yerde eşini ilk kezgörmüş gibi yap. ona duygularını bir mektupla anlat.
aklıma daha çok senaryolar geliyor amaaa:icecream::roflol::roflol:
samanyolum biraz araştıralım dediğini düşünüyoruz canım. kimdir necidirrrrrr
ebrucuğum kız sen ünüversite sınavınamı giriyon neye giriyonnndelikafadulden
canim tesekkur ederim,kocisim diyetine dikkat eder ve sporunu yaparsa bi problem kalmayacak insallah
tebessümcüğüm senide buralarda görmek çok güzel canımmmm:1rolleyes:
kızlar bu gün çok mutluyum yarım kilo daha vermişimmm:teytey: şu an tam 70 kiloyum. artık 6 lı rakamları görmek istiyorum.
çooook dikkatli diyet yapmıyorum açıkcası. ama yinede eskisi gibide yemiyorum. hani şu 5 ay öncesi gibi falan. bidahada geri almak gibi niyetim yok verdiğim kiloları...Çok üzgünüm çoook
ben neden verdiğimi biliyorum. kekik çayı ve birazda az yeyince üstünede hareket yapınca azz zzz da olsa gidiyor işte.
şimdi bana kızmayın çok dikkatli diyet yapmıyorum diyte.
önceleri çok dikkatli yaptımm. hızlı bir şekildede ilk 2 ayda 8 kilo vermiştim. bırakıncada hoppp geri aldım. bu kez ağır olsun tam olsun istiyorum. tabi bu dfemek değilki ben diyet te yapmıyorum anlamında.
1 dilim kek yiyeceğime yarım dilimlede doyduğumu fark edebiliyorum.
1 tabak mantı yiyeceğime yarım tabak yiyorum. yani anlayacağınız her şeyden yiyorum ama tadında bırakıyorum:teytey:
ben böylede mutluyum. ağır olsun gitsin kilolar:teytey::teytey:
tebessüm geçmiş olsun cnm
kızlar merhaba
sınava pek bir stresli başladık sormayın
hoca olcak kadın kitapcıkları yanlış dagıtmış doldurduk ettik hadi başllayın dediler başladık
4 aoru yaptım duurn dedi durun yanlışlık yaptım kitapcıkları yanlış dagıttım
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sildik yaptıklaırmızı geri ama millet panik oldu epey
sonrakitapcıgımı aldı öndekine verdi koşa koşa bir yere gitti geldi falan ben bekliyorum
artık dayanamadım kızdım kadına
benim kitabım nerdeeeeeee vaktimden caldıgının farkındamısın diye
özür dilerim bilmem ne
allahım ya kendisini bişi snaıyo
deli etti
hadi yine eski kitapcıkları aldık sildiğimiz yerleri yeniden doldurduk falan filan devam ettik sınava hadi ben önemli degilde
odaklanma problemi yaşadım zaten paragraf okuyorum anlamıyorum hadi bir dahaa okuyorum falan sinirden gerildim herhalde epeyce bir paragraflarla boğuştum
neyse nasıl gectiğini bilemiyorum diyorum ya bende bişi anlamadım
sonra mersinin bir ucunda girdiğim okul hava buz gibi eşim bıraktı beni oda mersinin bir diğer ucunda girdi sınava gelirken dolmuşa bindim hava buz gibi üşüttüm bayaca
20 dakikada yol yürüdüm hıphızlı adımlarla kayıonvalideme geldim iki tane börek yedim elde yapma teflonda
bu kadar
akşama balık yiyecegim bir tane alabalık
sabahta yarım dilim ekmek bir çay kaşıgı çilek reçeli bu kadar canım bişi istemedi
ben gittimmmmmmmmmmmmm sizi seviyom öptüm yarın görüşürüz
İyi akşamlar arkadaşlar,bugün tayland dan gelen kuzenim ve eşi misafirimdi,güzel bir gün geçirdim,ama merak etmeyin diyetimi bozmadım....
Canım gerçekten zor günler yaşıyorsunuz,allah yardımcınız olsun...İnşaalah başında farkedilmiştir de atlatır yavrucak,dualarım sizinle ...
Geçmiş olsun tebessüm,umarım korktuğun gibi olmaz canım...
İkracım mola vermen iyi olmuş bence,tam bir şok diyet oldu seninki..
Benim merhametli arkadaşım,insan elinden geldiğince yardım etmek istiyor ama eşinde haklı insanlara da güvenilmiyor artık,keşke belediyeye falan bildirseniz,yaşlılar için sığınma evleri var ya...
EBRUCUM sana da sınavında başarılar diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?