- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
İyi akşamlar arkadaşlar,bugün tayland dan gelen kuzenim ve eşi misafirimdi,güzel bir gün geçirdim,ama merak etmeyin diyetimi bozmadım....
EBRUCUM sana da sınavında başarılar diliyorum....
Canım gerçekten zor günler yaşıyorsunuz,allah yardımcınız olsun...İnşaalah başında farkedilmiştir de atlatır yavrucak,dualarım sizinle ...kız kardeşimin kızında da akciğerinde kütle bulundu ışın tedavisine başlayacaklar dedi o kadar üzüldüm ki anlatamam kızcağız daha çok küçük ya ne kadar kötü bir dünyada yaşıyoruz kanser artık grip gibi bir hastalık oldu o kızcağız okula gidemiyecek moral bozuntusu kemoterapi saçları dökülecek allahım ya sen her keze şifa ver sen bize kuvvet ve dayanma gücü ver isyan etmek istemiyorum ama güç istiyorum
moralinizi bozduğum için özür dilerim ama sizlerle paylaşmak istedim
Geçmiş olsun tebessüm,umarım korktuğun gibi olmaz canım...küs değilim aslında benimde bugün sinirlerim bozuk gerçekten eşim daha önce felç geçirmişti bugün tekrar dr. a gitti 15 gündür yine uyuşmalar başlamış. bana söylememiş. moralim bozuk.
İkracım mola vermen iyi olmuş bence,tam bir şok diyet oldu seninki..kızlarrr günaydın
aynı kilomla haftayı kapattım bu hafta mola verdim
ama normal eskisi gibi devam
Benim merhametli arkadaşım,insan elinden geldiğince yardım etmek istiyor ama eşinde haklı insanlara da güvenilmiyor artık,keşke belediyeye falan bildirseniz,yaşlılar için sığınma evleri var ya...ben inmedim. hatta şöle bakınıyordumki bir binanın dibinde karartı var.
birde ne görem çok yaşlı bir amaca kartonlar arasında yemek yiyor.
bu amcayı aynı yerde bi kaç hafta önce yine görmüştüm.
bir teyzede camdan ona yemek vermiş bakıyor.
ayy havada o kadar soğukkiii
önce gördüğümde amcayı orda bir tamir yapıyor sanmıştım. ama dün emin oldumki amca o kartonlar arasında yatıyormafoldumbenmafoldumben o kadar çokkk üzüldümkiiii......
eşim hemen biner binmez sürdü arabayı. anlatmama bile fırsat vermedi. hoş anlatsam ne yapabilecektimde.:
EBRUCUM sana da sınavında başarılar diliyorum....