inanmıyorum ya sonuncu olmuşuz..:çok üzgünüm:
kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz
kimse yok ya
neyse ben bugün ne yedim;
sabah 3 etimek,3 zeytin,domates,peynir
öğle:salata, 4 tane çiğköfte
ara:1 elma
akşam ise sadece 1 dilim ekmek ve bir parça tavuk yiyeceğim
45 dk yürüş yaptım.. bugünlük böyle..
kızlar sonumuz iyi değil biran önce kendimizi toplamalıyız.. diyeti iyice askıya aldık ya. baksanıza sonuncu olmuşuz. sizler olmayınca bende yediklerime dikkat edemiyorum:çok üzgünüm:
Merhaba kizlar
oncelikle beni tekrardan kabul ettiginiz icin tesekkur ederim .Pazartesinden itibaren basliyayim o zaman izninizle.Silviyacim 1ayligina listeye dahil olmak dedigin gibi biraz sikinti olacagi icin ben sadece takim ici bir takip rica ediyorum sizlerden yani Turkiye'den donusume kadar dahil olmayayim o zaman.Aslinda annemlerde internet olsaydi hic ara vermezdim ama artik donunce.Bugun kayinvalidemler geliyor Turkiye'den bakalim 1 ay beraber kalip birlikte donucez umarim guzel gecer.Birde daha onceden size yazmistim esim mezun oluyor ve is bakiyor diye yine ABD de bir universite de is buldu yani daha uzun yillar yine burdayiz gibi hayirli olur bizim icin umarim.Turkiye den donunce baska bir eyalete tasinicaz akademik acidan esim icin daha iyi olacak diye boyle bi karar verdik ama birazda uzgunuz tabi yine gurbette gececek zamanlar...Neyse cok kafanizi agrittim ama sizinledepaylasmak istedim cunku o zamanlar sizlerden de dua istemistim.Gelelim diyet hayatima.Son bi haftadir baya dikkatliydim malum misafirler gelecek diye bakalim boyle gidersem en azindan 55 kg donerim ins memlekete.Ya keske sizlerle tanisma imkani olsa sizleri cok ozledim canlarim.Optum hepinizi.Selamlar
Merhaba kizlar
oncelikle beni tekrardan kabul ettiginiz icin tesekkur ederim .Pazartesinden itibaren basliyayim o zaman izninizle.Silviyacim 1ayligina listeye dahil olmak dedigin gibi biraz sikinti olacagi icin ben sadece takim ici bir takip rica ediyorum sizlerden yani Turkiye'den donusume kadar dahil olmayayim o zaman.Aslinda annemlerde internet olsaydi hic ara vermezdim ama artik donunce.Bugun kayinvalidemler geliyor Turkiye'den bakalim 1 ay beraber kalip birlikte donucez umarim guzel gecer.Birde daha onceden size yazmistim esim mezun oluyor ve is bakiyor diye yine ABD de bir universite de is buldu yani daha uzun yillar yine burdayiz gibi hayirli olur bizim icin umarim.Turkiye den donunce baska bir eyalete tasinicaz akademik acidan esim icin daha iyi olacak diye boyle bi karar verdik ama birazda uzgunuz tabi yine gurbette gececek zamanlar...Neyse cok kafanizi agrittim ama sizinledepaylasmak istedim cunku o zamanlar sizlerden de dua istemistim.Gelelim diyet hayatima.Son bi haftadir baya dikkatliydim malum misafirler gelecek diye bakalim boyle gidersem en azindan 55 kg donerim ins memlekete.Ya keske sizlerle tanisma imkani olsa sizleri cok ozledim canlarim.Optum hepinizi.Selamlar
Silviyacim aaah ah keske sevdigim sadece 7 sey olsa :)))tamam ben sana belirleyip yazarim.Canim ayrica yazdigin samimiyet dolu cevabin icinde coook cok tesekkur ederim sanal bile olsa sicakligini hssettim.Singingim gecmis olsun sizede. seni cok ozledigimi de belirtmek isterim.Kocaelicim ya supersin farkettimde hedefe ulasmissin.Bizimde dedigim gibi misafirler geldi simdi onlar gezmeye cikinca hazir yazayim dedim.Bugun
sabah:domates 1/2 kk beyaz peynir ve 5 zeytin
ogle:1 kucuk kase yogurt corbasi,1 tane lahana dolmasive salata yedim.Onlar burdayken tabi tabagima biseyler almak durumunda oldugum icin bol salata alip dikkat cekmemeye calisiyorum:))))cunku diyetteyim demek beni rahatsiz ediyor.
Bu arada Bahar ,En-furtu,Cicek,Clementine,Karmen ,Handemi sizleri de cok optum .Selamlar
bütün söylediklerine aynen katılıyorum tatlım..Tarikim katılıyorum sana hayatım dietteyim demek benide oldukça rahatsız ediyor hatta bazı insanlarıda rahatsız ediyoru bu bencede iyisimi
belli etmememek
yaza az kaldı kızlar hadi bakalım silkelenme vakdi geldi
biz değerliyiz hihoyyyt
biz önemliyiz :smiley-cool:
biz kıymetliyiz kaydirigubbakcemile5
biz özeliz sengözlerimebaksanab
biz kendimize güveniyoruz kaydirigubbakcemile5
ve biz bunu başarıcaz :lepi:
çünki biz bunu hakediyoruz bunu başaran insanlardan hiç bi farkımız yok bizde azimliyiz
güzeliz özeliz
hadi kızlar bu hafta iyice asılalım şu olaya 2. takım neler yapabiliyomuş hep beraber görelim süprizzzzz
hepinizi seviyorum iyiki varsınızŞeniz
:enbuyukkk:
sanalda olsak burda günlerimzi yaşadıklarımız paylaştık canım heleki siz takımın temel taşlarınzınız sizin yeriniz ap ayrı benim için Şeniz. diyetteyim lafına gelince valla insanlarla uğraşmak zor diyetteyim dersin ayrı dert demezsin ayrı dert.ya azcık ye bişey olmaz derler ya çok yiyosun kilo aldın derler asla kimseyi memnun etmek mümkün değil.yemezsen ölümü göre veya sen yemezsen bendne yemem ısrarcı politiklalarının sebebini hiç anlamıyorum herkez kendi midesinden sormlu cani ister yer ister yemez kime kimseye karışmasa ne güzel olcak ama sanırım şu dünyada ne savaşın nede diyetin bi sonu yok :1no2:Silviyacim aaah ah keske sevdigim sadece 7 sey olsa :)))tamam ben sana belirleyip yazarim.Canim ayrica yazdigin samimiyet dolu cevabin icinde coook cok tesekkur ederim sanal bile olsa sicakligini hssettim.Singingim gecmis olsun sizede. seni cok ozledigimi de belirtmek isterim.Kocaelicim ya supersin farkettimde hedefe ulasmissin.Bizimde dedigim gibi misafirler geldi simdi onlar gezmeye cikinca hazir yazayim dedim.Bugun
sabah:domates 1/2 kk beyaz peynir ve 5 zeytin
ogle:1 kucuk kase yogurt corbasi,1 tane lahana dolmasive salata yedim.Onlar burdayken tabi tabagima biseyler almak durumunda oldugum icin bol salata alip dikkat cekmemeye calisiyorum:))))cunku diyetteyim demek beni rahatsiz ediyor.
Bu arada Bahar ,En-furtu,Cicek,Clementine,Karmen ,Handemi sizleri de cok optum .Selamlar
tartıdan aldığın sonuca çok sevindim canım perşembeyi merkala beliyorum am sakın çarşamba günü arkadşlarını gazına gelip yeme.seni sabote etmelerine izn verme :)tarikim öncelikle hoşgeldin hayatım
ve eşinin işide hayırlı uğurlu olur inşallah sizin için
aramızda olmana çok sevindim
hafta sonu olduğu için bende pek uğrıyamadım yatmadan önce bi bakim dedim
aslında süper bi hafta sonu geçirdim bu sabah bi değişiklik yapıp perşembe gelmeden tartıldım ve gözlerime inanamadım delikafadulden ama bunu sizinle paylaşmak için perşembeyi beklicem :teytey:
sonuncu olmuşuz öle okudum ama olsun biz bunu telafi etmesini biliriz
hafta sonu saat başı suyumu pek takip edemedim yeşil çayımı ihmal etmedim ama diet ise ufak tefek kaçamaklar dışında oldukça iyidi
çarşamba günü günüm var arkadaşlar bana gelicek o gün hepsini şaşaırtmak istiyorum
yeni Handemiyi görmiyeli baya oldu onların bakalım tepkileri paylaşıcam sizinle kızlar şakkıdı
Tarikim katılıyorum sana hayatım dietteyim demek benide oldukça rahatsız ediyor hatta bazı insanlarıda rahatsız ediyoru bu bencede iyisimi
belli etmememek
yaza az kaldı kızlar hadi bakalım silkelenme vakdi geldi
biz değerliyiz
biz önemliyiz
biz kıymetliyiz
biz özeliz
biz kendimize güveniyoruz
ve biz bunu başarıcaz :lepi:
çünki biz bunu hakediyoruz bunu başaran insanlardan hiç bi farkımız yok bizde azimliyiz
güzeliz özeliz
hadi kızlar bu hafta iyice asılalım şu olaya 2. takım neler yapabiliyomuş hep beraber görelim süprizzzzz
hepinizi seviyorum iyiki varsınızŞeniz
:enbuyukkk:
gelelim bana dün dışarda olduğum için yazamadım akşam ise kandil dolayısıyla namaz ve dua ile ilgilendim. allah herkesin dualarını kabul etsin..
bugün sabah 2 ince dilim ekmek, bir yumurta, domates ve çok az peynir yedim.
bugün akşama kadar okul işleriyle uğraşacğım.. kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öptüm.. güzel günlera.s.