- 29 Nisan 2008
- 229
- 0
madem kaçmak yapmadan biz bu diyet olayını çözemiyoruz bide kaçamaklı bi diyet hazırlayalım.eğer isterseniz herkes yemektne en çok keyif aldığı 7 şeyi yazsın( yenildiğinde kaçamak olarak syılabilecek turden şeyler) bende buna göre herkese uygun dönüşümlü diyetler uydurmaya çalışayım(diyetisyen faln değilim yanlış anlaşılmasın sadece genel hatlarla bişeyler hazırlamaya çalışırım o kadr) eğer fikrimi tutarsanız 7 adet sevdiğiniz yiyeceği söyleyin bende çalışmaya başayayım
Silvişim ne güzel kendini motive etmiş de gelmişsin. Menülerine baktım da gayet iyi gidiyorsun. Metro hariç…şakkıdı
Benim içinde zahmet olmazsa dönüşümlü bir örnek liste hazırlayabilirsen gerçekten çok makbule geçer. Şeniz
Gelelim benim yazarken bile canımın çektiği, en sevdiğim 7 yiyecek:
1- Çikolataaaa tabiî ki:icecream:
2- İskender
3-Kızarmış tavuk
4-Mısırlı salata
5-İçli köfte
6-Mantı
7-Hamburger
bugünlerde geldiler bana kendime bakıma alma ihtiyacı hissediyorum cilt bakımı yaptırmam lazım saçıma maske yapmam lazım
lazımda lazım kendimi daha güzel hissetmem gerekiyo doğumun üzerine nerdeyse bir sene geçdi ve çevremdikler maşallah eskisine dönmüşsün demeye başladı bile
birtek tartım kaldı bunu söylemiyen ama onuda ikna etmeye az kaldı
Handemim sen kesinlikle ağzının tadını çok iyi biliyorsun. :roflol:Bakınız en sevdiğin 7 yiyecek…Mısırlı salata benimde asla hayır diyemeyeceklerimden.
Rejim yaparken kendimi mutsuz hissetmemek için 1 aydır kendime hiç olmadığı kadar iyi bakıyorum. Hemen hemen hergün saç bakımıma, kirpik ve cilt bakımıma ayrı ayrı zaman ayırıyorum. Gerçekten bana çok iyi geldi. Çok salmıştım kendimi çünkü, silkelendim ve kendime geldim. Ah bide tırnaklarımı kopartma huyum olmasa süper olacak ama…:çok üzgünüm:
ya güzelde.. ben kiloyu çok yavaş bir şekilde veriyorum millet haftada 1 bilemedin 1,5 veriyor. nasıl veriyorlar anlamadım. benim yapmadığım şey kalmıyor. sanırım benim metobolizmam baya yavaşlamış:çok üzgünüm:
kızlar biran önce toparlanmamız lazım mart girdi sonra nisan ve mayıs...... ben bu kilolarla mayısa girmek istemiyorum. o yüzden lütfen kaçamak yaptığımda yada diyeti aksattığımda bana şişko deyin. ozaman motive olurum:sm_cool:
.Şeniz
Baharcım yarım kilo bence de çok iyi. Uğraşıpta 1 haftada yarım kilo bile veremeyen tanıdıklarım var. Bende artık eskisi gibi kilo veremiyorum. Akşamları hiç yemediğim ve hergün spor yaptığım hafta ancak 1, işi biraz gevşetince yarım kilo verebiliyorum bende.
Bende nisan’a kadar kaçamak yapacak olursam, bana Kocaeli yerine iradesiz diye hitap edebilirsiniz. Bende bu yazdan itibaren kilo sorunu yaşamak istemiyorum.yasakkelime
Singingim ne güzel artık sende düzenli sporunu yapmaya başladın. :dance:Başlamak zor olan kısmıydı. ..tabi öncelikle sağlık için uygun kiloda olmak hedefim sonrada istediklerimi giyebilmek için.neyse bugün haftanın ikinci. 30 dakkasını yürüdüm.
ama ..................
boşlukları doldurabirsiniz.
selamlar çıtırlar... malumunuz daha önce yazmıştım annemi yolculadım ardından kaynanam geldi,sanki ardından atlı koşturur gibi.yanısıra küçük bebeğiyle beraber eltimde bende.onlarla ilgileniyorum.o yüzden pek paylaşımda bulunamıyorum.kusura bakmayın.kaynanam beni fitil ediyor inanın.sinilenincede kendimi dolabın önünde buluyorum.ne olacak böyle bilmem benm sonum.
kaynanm 4-5 keredir yatak odama girip ayy ben odaları karıştırıyorum deyip çıkıyor.hemde ben içerdeyken.ya belki müsait değilim.uygun bi dille kapıyı çalmadan girmemesini istedim.ama çok sinirlendi o. sanırım akşam eşim gelince kesin anlatacak.onun streine girdim.bana sabır dileyin şimdi çıkmam gerekiyor....hepinize mutlu günleerrrr
Hiç kimse insanın kendi annesi gibi olmuyor malesef. Ama hiçbirşeyi takıp üzme kendini canım. Singingiminde dediği gibi iyi tarafları görmeye çalış. Sonuçta bizden büyük insanlar ve eşlerimiz üzerinde çok emekleri var.
selam kızlar dün yoktum ama bu gün burdayım. rejimisoracak olursanız eehh idare ediyoruz işte. biraz kemiriyorum tavşan misali, biraz kurtlar gibi saldırıyorum bunun bir arasını bulsam valla çok iyi kilo vereceğimde.
iki gündür gene her zamanki gibi dikkat ediyorum. Ama bir bakmışsınız akşam olunca kendimi kaybedip pişman olucağım şeyler yapmışım. Yaaa şu akşamlar kahrediyor beni akşamları hiç eve gelmesem yada kimse mutfağa sokmasa biraz ondan biraz bundan derken çok şeyi mideme indiriyorum. İnanın çok zor oluyor valla ben şu aralar erkek olmayı çok istiyorum yaavff!! ''hanım diyetteyi şunu yapsan yeterli yada bana diyetlik bişiler hazırla'' ama evdekinin böle bir sorunu yokki maşallah diyetle falan. kendine özel bişiler yapmakda zor geliyor. neyse kızlar ben gene listemi yazmayacağım canınız falan çeker alimallah rejimide bozdururum size
Şu akşamlar için çözüm yolları bulalım kızlar. Gündüz birşekilde iyi giden diyet malasef akşamları çok zor geçiyor ya da geçemiyor…Kendimi bir ara midem şişsinde birşey yiyemeyeyim diye diyet kolaya vermiştim ama oda selülit olarak dönecek…Çok üzgünüm çoookÖnerisi olan???:uhm:
Karmencim bu akşam ben haşlanmış patates yerken eşim karşımda afiyetle karnıyarığını yedi. senağlamaŞu kiloları bir verim bidaha almamak için hep dengeli besleneceğim.:Saruboceq:
Merhaba arkadaslar
uzun bir ara oldu benim icin ve hepinizi cok ozledim.Silviyacim donmus ona da cok sevindim.Eger musadeniz olursa pazartesi den itibaren bende yeniden 1 ayligina baslamak isterim.Nisan gibi Tr'ye donmeden ne kadar kilo versem kar benim icin.Gerci cuma gunu esimin ailesi buraya geliyor ama yinedetakimdaolmak ve onlar burdayken ipin ucunu kacirmamak istiyorum.Yani yardiminiza ihtiyacim var.Singingcim ,Kocaelicim ,Silviyacim,Cicekcim ve takima benden sonra katilmis butun arkadaslarim hepinizi opuyorum.Selamlar
Tarikim hoş geldin canım. Seninde dönmenle eksikler tamamlanmış oldu. Şeniza.s.
sevgili arkadaşlar,
göz rahatsızlığım nedeniyle diyetime ara verdim. bu nedenle grubu gereksiz meşgul etmek istemiyorum. sporla zayıflayanlar grubunda devam etmeyi planlıyorum. umarım sizi yarıda bıraktığımı düşünmezsiniz. şimdiye kadar verdiğiniz motivasyon, destek ve sıcak paylaşımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.
sevgili kocaeli, ekip lideri olarak sana ayrıca teşekkür ederim...
güzel sonuçlar almanız dileklerimle.. hoşçakalınnnna.s.
Kendine iyi bak misirunucum. Umarım zayıflayıp hedefine ulaşırsın. a.s.Gözündeki rahatsızlığında biran önce geçmesi dileklerimle…
Arkadaslar merhaba....
nasıl ozlemısım sızlerı ya... ıs yerınde net yasak eve gıdınce yorgunluk derken...
ay ya ılk gırdıgım zamanları hatırladım nasıl bı guzellık nasıl bı heyecan nasıl bır azım yaaa...
gıreyım bı halınızı hatrınızı soreyım kendımden haber vereyım dedım...
ben neler yapıyorum...
işe devam işte gelıp gidiyorum... askerımın yolunu beklıyorum...73 gunumuz kald ınsallah...
hala yedıklerıme dıkkat edıyorum mutfak tartım pas tutmadı her gun çalışıyor:)))) 40 gr ekmek... 30 gr peynır :)))
59 kıloyum sporumu aksatıyorum ama havalar duzelmeye baslamasıyla ıyıce asılacagım...
bende durumlar bole yanı canlarım...
ha basarı bolumunde topik actım kızlar beklerım oykume...
hepınız Allah a emanet olun gorusecegız ınsallah yıne...
Canım iyiki uğradın. ŞenizBende senin arkandan emin adımlarla geliyorum. İnşallah bende birkaç kilocuk sonra mezun olabileceğim. 70 küsür kilolardan 60’a geldim. Tek sorunum göbeğimin halen şiş olması. Hamile gibi dolanıyorum. Bu arada Allah kavuştursun...
Silvişim ispiyonculuk yapim biraz sanakaydirigubbakcemile3clementine birkaç haftalık giremeyeceğini belirtmişti ama kilo bildirimlerini yapacaktı ama giremedi hiç, çiçeğimiz niye yok bilmiyorum. 2 kişilik boş kontenjanımız bulunmakta.
İşlerime dönmeliyim şimdi. lütfen beni hoşgörün kızlar…İyiki varsınız:a015: