Ben de geLebiLir miyim ?
selam kızlar beni merak edeniniz varmıydı bu karmen nerelerde diyeniniz. yoksa kimse yok mu.
gerekli açıklamamı yapayım arkadaşlar bu hafta çok yoğun bir hafta geçirdim gene benim için çok önem arzeden bir proje var. bu projenin gerçekleşmesi için epeydir çaba harcıyordum ve nihayetinde gerçekleşecek inş.
arkadaşlar ben siteye çok fazla vakit ayıramayacağım yaklaşık olarak hazirana kadar sürecek. çok üzülerek aranızdan ayrılmak istiyorum. senağlama ama zaman zaman burayı takip etmeye çalışacağım çünkü kadınlar kulübü vazgeçilmez bişi, hatta sizlerle olmakda çok güzeldi. arada uğrar bir yeşil çayınızı içerim arkadaşlar. :içelim:
Bu arada bir hafta koşuşturma sonucunda 2 kilo verdim. delikafadulden tabii pek dengeli olmadı koştururken bayağı aç kaldım.
kocaelicim bu hafta kilo çizelgesine benide dahil ederseniz 2 kilo kayıp hesabımı çizelgeye girebilirmisin. şimdilik hoşçakalın kızlar. çok üzgünüm ama böyle olması gerekiyordu çok fırsat bulamayacağımdan dolayı bir başka arkadaşa mani olmak istemedim. iyi kilo vermeler arkadaşlar.
Selam kizlar
dun yediklerimi yazmistim . bugun sabahta yine ayni kahvaltiyi yaptim oglene bakalim ne yerim.Evet Singingcim baya kalabalik olduk ama herkes aileden olunca problem olmuyor simdilik .Yarin da Florida taraflarina 1 haftalik bir geziye cikicaz ins.Internet ulasimi olan yerlerden size gelismeleri yazarim.Ayrica sorman hosuma gidiyor hem boylece muhabbetimiz de artiyor.Hem bende coook merakliyimdir.Kocaelicim sen dun sormustun pita ekmek ne diye kucuk yuvarlak lavas ekmek(arap ekmegi).Silviyacim ya annenin ve senin 10 parmaginizda 10 marifet masaallah.Handemi sende iyi gidiyorsun bide ufakliklarla eminim zordur.Singingcim Tan nasil okula devam mi?
Kardeş takımımızın güzel hatunları listeciğimiz hazır. Beğeninize sunarız:)))
2. TAKIM **95. ETAP**
Kocaeli (59/58.7/0.3/0.51% )
singing kettle (72/72/0/0.00% )
clementine212 (57.3/57.3/0/0.00%)
çiçek (63.5/63.5/0/0.00%)
handemi (70.8/69.9/0.9/1.27%)
bahar_0186 (/67/67/0/0.00%)
Karmen2 Kendi İsteği ile Ayrıldı.
EN-FUR-TU (73.5/73.5/0/0.00%)
Silviya (84.5/84.2/0.3/0.36%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (547.6/546.1/1.5/0.27%)