samanyolu saol canım rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın. canım hem geçmiş olsun hemde kolaylıklar diliyorum bi dünya ütü bendede var işten çıkıp yapmayı planlıyorum bian önce
doracım seni takipteyim :1ninca:
misafir hemde 4 çocuklu allah kolaylık versin
sabah 2 dilim lıght ekmek az tulum peyniri 4 zeytin çay
arada küçücük mini magnum yedim -tatlicadiarzu-
selam kızlar
umarım ikracım dediğin gibi olur. hepimizde en az 1 kilo değişiklik olur aklinialirimsmile
ben de dün pek bişey yemedim. sabah kahvaltı yaptıktan sonra sadece 2-3 kaşık yoğurt, küçük bir parça tost, 1 köfte, 1 avuç kadar kuruyemiş yedim.
beşi bir yerde çayına tekrar başlayacağım. onun etkisine güveniyorum. bu akşam olamasa da yarın akşam mutlaka alırım
asiciğim çizelgen bayağ yol kat ettiğini gösteriyor. bence sen burda daha hızlı vermişin canım. eskiye göre yaniii
evet doracım. haftada 1 kilo veriyordum geçen haftaya kadar. geçen hafta veremedim maalesef. ama her zaman söylediğim gibi yılmadım kaydirigubbakcemile3
tam buğday ekmeği gerçekten çok iyi. ben de fırından almıştım. sabahları büyükçe bir dilimini peynirle yedim. o hafta 1 kilo gitmişti. kayınvalideme anneler gününde ekmek yapma makinası almıştım. kullanamadı. kayınpederim beğenmemiş ekmeğini sempatiksalakcinni ben de geri aldım kaydirigubbakcemile3 tam buğday unu alıp kendi ekmeğimi kendim pişiricem bende artık aklinialirimsmile
bakın ben birde ne yapıyorum içtiğim bitki çaylarının posalarını dışındaki kağıtla birlikte yüzüme sürüyorum. harika ve pamuk gibi bir cilt yapıyor. hemde parlaklaştırıyordelikafadulden
özellikle yeşil çayınki. bunu geçen tv de izlemiştim tavsiye ediyorlardı:1closedeyes:
Valla isabet olmuş Asicim,seni masraftan kurtarmışlar...kaydirigubbakcemile3Ee bizede verirsin artık tambuğdaylı ekmeğinden....kayınvalideme anneler gününde ekmek yapma makinası almıştım. kullanamadı. kayınpederim beğenmemiş ekmeğini sempatiksalakcinni ben de geri aldım kaydirigubbakcemile3 tam buğday unu alıp kendi ekmeğimi kendim pişiricem bende artık aklinialirimsmile
günaydın arkadaşlar
günaydın leylcım
tebessüm hoş geldin canım doğum sonrası kilolarla benimde başım dertte
hep beraber vericez inşallah
hafta sonu kahvaltıda kepekli tosy azıcık tulum peyniri
öğlen 2 dilim kepekli ekmek beyaz peynir
akşamda danette yedim sadece
dün hiç yemek yemek istemedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?