of offffffff
valla tutcaz başka yolu yok
asicim
aman ha ilk dediğin gibi yapma bu sefer:)
bende aynısını söylüyorum eger bir gün zayıflarsam bir daha almayacagım :)))))))
aynı duurmdayız şekerim
akıllandıkmı dersin ???????
ebrulum harikasın ben bu topiğe girdiğimden beri seni ilkdefa bukadar şevkli gördüm
bende eminki sen budefa kırdın şeytanın bacağını vericeksin bütün kilolarını
offf ebru valla senin şu smileylarından bıkmıştım((((((((
şunlara ise bayılıyorum :)))))))
ve seni hep böyle görmek istiyorum.
bugün cumartesi sen ne arıyorsun buralarda bakalım
bana bakın ben sizin sayenizde 89dan 84,4 düştüm bir ayda
ama önceden nasıldım pazartesi başlıyodum en fazla çarşambaya kadara sonra bozuyodum
burası gerçekten insanın motivasyonunu çok arttırıyor
tontonum tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. ama bugün yemediklerini heeeçççç beğenmedim canım. öğünlerinde ve ara öğünlerinde suyu sayma canım. suyu gün içinde belli bir zamana yüklenmeyerek tüketmek gerekiyor. saatlerce içmeyip sonra 1 litre su içince vücut suyu tutarmış. (bunu bilgi olsun diye yazdım. sen zaten gün içinde normal şekilde tüketiyorsun)
ama öğlen öğünü olarak sadece suyu sayamazsın. hatta sabah da öyle. sen bu şekilde güzel kilo verirsin (bugünü saymıyorum. bugün metabolizman çalışmamıştır zaten) ama vücudunu alıştırırsan bu şekilde aç kalmaya az da olsa yemeye başlayınca kilo veremezsin hatta kilo alırsın. belli bir düzenle kalorisi ve yağı az olan yiyeceklerden tüketmeliyiz. yediklerinin miktarını azaltarak kilo vermelisin. hiç birşey yemeden olmaz canım :1hug:
][/B]
arkadaşlar cuma yarışmasına katılmak isteyenlerden iki arkadaşı cagırdım
bilginize
evet gelelim abna ben akşam bezelye pilav yedim ekmeksiz bir bardak çay içtim şekersiz sonra keyfi tahıl içtim ( hiç dendinizmi sadesi mükemmel yeni çıkmış bir ürün ) işte bu kadar
yarın olmayabilriim ama oladabilriim :) hali vaktime göre degişir durumum :)))))))))))))
doracım önemli degil canm cım ben hallettim o işi olsun yanlışlıklar hep bizim için
ikracım süper gidiyosun sıkma canını hepimizin nefsi var bazen arada olacak elbette
toncum sende öyle
doracım benide yeseydn tam olcaktı
bu arada kızlar yaaaaa ben takılıyorum sarma ne dolma ne yaprak dolmamı yoksa sarmamı ??????????
kabak dolma biber dolma patlıcan dolma
lahana sarma yaprak sarma
oldugunu düşnüüyorum bilginize ve hatta düşünmüyorum doğrusu bu diyorum :))))))))))))))))))))))))))))
ay kızlar şimdi şöyle bir listelere baktım da toncum derceye giriyorsun baktıgım kadarı ile degişiklik olmazsa
++ 6. takımın azmine hayranım birinci yine onlardan
valla bir toliiim kendmi anında monti diyeti yapıcam süper kkilo verdiriyor şaşkınlıkla izliyorum
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr
bir dilim sıcak pide ve yumurta patates karışık salata yedim bir bardak şekersiz çay içtim az sonra ilaçlarımı içecegim
ama siz yoksunuz hadi bakın toparlanalım kendimize gelelim
siz burda olun ki ben de iyi olayım olurmu
bakın eer kendimi kötü hissedersem bilinki sizin yüzünüzden ona göre haaaaaaa
bu arada flood yapıyrum ama :)
sonuclara bakmayanlar için
bu hafta dördüncüyüz kızlar aslında az gayret etsek alrıız liderliği ama herkesin şevki kırldı birazda benim yüüzmden mi oldu
toncum sıralamaya girememiş 6. takımdan bize kalırmı sıralamaya girmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?