- 28 Şubat 2010
- 1.011
- 81
- 318
ebrulum harikasın ben bu topiğe girdiğimden beri seni ilkdefa bukadar şevkli gördüm
bende eminki sen budefa kırdın şeytanın bacağını vericeksin bütün kilolarını
evet aynen cnm a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrulum harikasın ben bu topiğe girdiğimden beri seni ilkdefa bukadar şevkli gördüm
bende eminki sen budefa kırdın şeytanın bacağını vericeksin bütün kilolarını
çıkmasın tabi valla benim her yerim her yerimden cıkıyor :))))))))))))))))))))
düzeltecem kendimi ama sözzzzzzzzzzzz
benim o kadar boy yok maalesef 164 165 gibi
asicim ben leslie yi indirdim karışık baya indrimesi eşim indirdi sagolsunda inan doğru düzgün başına gecipte yamak kısmet olmadı önümüzdeki haftayıda sag salim atlatırsam diğer haftaya süper başlamak istriyorum kısmet olursa
ha bu arada üniversite sınavına giriyorum haberiniz varmı :)
herşeyde parmagım olcak illlaaaaaaaaa
SLM KIZLAR.
TAM GEÇMİŞİ okuyordum tel çaldı ve görümcem geliyor hemde 4 bebesiyeleee hemde yatılııı alah bana sabırlar versinnn. bu gün den tezi yok başladım diyete görüşürüz öptümmmm.
bu günden sonra her yediğimi yazacağım içtiğim suya kadar hemdee.
öptüm bb :1rolleyes::1hug:
benide bu takıma kabul ettiğiniz için teşekkürler
bilmeme gereken birşey varsa beni aydınlatırsanız sevinirim
kilo vermek için çalışmalarım 2 hafta önce başladı ve 5.4 kilo verdim 96.6 ile başladım cuma günü kilom 91.2 idi boyumda 168. kiloları hamilelikte aldım vermek için biraz geç kaldım aslında doğumdan sonra 105 kiloydum birkısmını ara ara verdim ama artık karalıyım hepsini verene kadar durmak yok
hos geldin cnmaramiza :teytey: saglikli kilo vermeler dilerim
bugünkü listemi yazayım
bugün kayınvalidemlere gittik ve biraz abarttım
sabah 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2zeytin
ara: 3 diyet biskivi
öğle
-1/2 kepçe çorba
-sulu köfte( 3 köfte 1 köfte kadar patatesten oluşuyordu yağlı diye suyunu yemedim. kaynanam ben seviyorum diye yapmış yemem diyemedim)
-1 kepçe taze fasulye
- 1 poğoça
ara: 1/2 muz 1 portakal
akşam : YOK( öğle fazla yedim dengelesin dedim)
spor: sanırım buğün yapamaycağım kızım hasta oldu sanırım bugün üşüttü. uyuttum ama sürekli mızıldanıyor sürekli yanına gidiyorum.
gunluk listen guzel bence. ama aksam olmaz ole bisi yememek lmaz: en azindan bi brdk yogurt , meyve falan bisiler yeseydin .:CüvCüv:
kizina cok gecmis olsun cnm
kızlar mrb a.s.
Cuma sabahı yazdıktan sonra bi ara kapattım sonra tekrar girmek istedim ama kk hep hata verdi...niye hep böyleoluyo anlamadımm :S
Canım arkadaşıma söyledim en sonunda,o da iletmiş sağolsuna.s.
takıma yeni arkadaşlar gelmiş,hoş gelmişa.s.
Ebrucum geçmiş olsun canıma.s.
dün yemek yemedim ama hep abur cuburla beslendim :Ssanırım 1 paket burçak bisküviyi bitirdim :S
bugün daha iyi gidiyorum...
sabah 1 dilim ekmek,1 dilim salam,1 dilim peynir,4 zeytin yedim...
arada 2 grissini..
öğlen 1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek yedim...
evet yemem lazımdı ama akşam sanırım 6 gibi muz ve meyve suyu içtim tukadı canımmda istemedi