[B .!.:2. TAKIM **92. ETAP**
Kocaeli (60.5///% )
singing kettle (72/72/0.0/0% )
clementine212 (57.3///%)
çiçek (63.5/63.5/0.0/0%)
handemi (71.7///%)
bahar_0186 (68/67.5/0.5/0.74%)
misirunu (63.5///%)
Karmen2 (83///%)
EN-FUR-TU (71.8///%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (611.3///%)[/B]
sorun değil hepsini cevaplarımyerimseniben yaptığım şeyler yanlış değilmiş ama yeni şeyler öğrendim. mesela zeytin yasak yada günde beş zeytin yeme hakkım var ama bütün gün asla yağ yenmeyecek.. sonra benim kaçamaklar yanlışsırnaşık şey çünkü hamur işleri börek çörek ne varsa yasak.. diyetisyen bile fazla kilom olmadığını söyledi o yüzden 1400 kalorilik diyet verdi :dance: zor bir diyet değil.. yine 3 ana 3 ara öğün olmak üzere 6 öğün besleneceğim..liste şöyle
sabah: 1 bardak şekersiz süt, 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu peynr, 2 ince dilim ekmek
ara: 1 küçük porsiyon meyve
öğle: 1 bardak yoğurt,salata, 1 porsiyon sebze yemeği,1 dilim ekmek,1 köfte kadar yağsız et( et yerine 4 kaşık kuru baklagil yenilebilir.) 2 kaşık pilav
ara: 1 küçük meyve
akşam: 1 ince dilim ekmek, salata, yoğurt, 1 porsiyon et,ve sebze
gece: 2 küçük meyve
gördüğün gibi diyet fazla zorlayıcı değil. tabiki günde 2,5 litre su içmemi ve özellikle yürüyüş yapmamı söyledi.. düzenli yaptığım taktirde ayda 4 yada 5 kilo verirmişim..
doktor özellikle yürüyüşü üstüne basa basa söyledi günde en az 45 dk yürü dedi. bende öyle yapıyorum artık..
diyette yer değişimleride yapabiliyorsun mesela benim günde 6 dilim ekmek yeme hakkım var eğer ekmek yemez isem ;1 dilim ekmek yerine 2 kaşık pilav, 4 kaşık kuru baklagil veya 1 yumurta yeme hakkım var.. :teytey:
selam arkadaşlaar.herkesler iyidir umarım.maşaallah ben yokken 18 sayfa yazışmışsınız oğlum fırsat verdikçe geridönüp okurum.
evimi yerleştirdim.internet bağlantısı için bayağı bekledik.ttnette problem vardı.nerdeyse 10 gündür bağlantı var ama nete giremiyoz.neyseki halloldu.
kilolara gelince sanırım b iraz aldım.tartımda pili bitti.oyüzden kaç oldum bilmiyom.yarın alacam pilini.
neyse canlar oğlum durmuyor sonra yine görüşürüz.öpüldnüüüüüüz
10. olmuşuz senağlama benimde pek canım bişiler yapmak istemedi bugün. şakkıdı ne evleri toplamak istiyorum nede bişi. hatta parmağımı kıpırdatasım gelmiyooo
bızde verırız canım merak etmee yavv kaydirigubbakcemile2yaza bomba gıbı gırecez ıncecık tsortler pantolanlar elbıseler eteklerrr off offfsengözlerimebaksanab10. olmuşuz. senağlamaBütün takımların kilo verme oranları arttı. Yazgeliyor diyemidir nedir anlamadım. Çok yorgunum kızlar. Aldım diyet kolamı oturuyorum
ayyy canımmm havalardannn adana da yagmurluu ınsanın ıcı sıkılıyorr..canım platesı evde kendın mı yapıyordun o kısmı atlamısım sanırım..kızlar huuu kimsecikler yazmamış bişi malum hafta sonu dim
ben bu sabah 30 dk pilatesimi yaptımkaydirigubbakcemile2 kızıma krep yaptım dayanamadım bende yedim bitane
ay öğlen ne yerim bilmem
hava bozuk ciçim sıkılıyo oğlum hiç durmuyo bugün evde birsürü işim var
amaaan akşama kadar paso yatmak istiyo canım-tatlicadiarzu-
neyse gelişmeleri aktarırım
:çok üzgünüm: ne oldu bilmiyorum ama artık iradem kalmadı, sanırım yoruldum. ama halen 3,5 kilo fazlam var ve bundan rahatsızım. şimdi bahar'ın listesini uygulamaya karar verdim. yani 1400 kalorilik bir diyet. bu diyetle beraber haftada 3-4 gün spor yaparsam 1 ayda başarırım diye umuyorum. herkese sevgiler...:çok üzgünüm:
Karmenn Sobe sobe-tatlicadiarzu- Bütün gün doğrudüzgün hiç bir şey yapmadım. Uzandığım yerden kalktım diğer tarafa uzandım, ordan kalktım başka yere. Hatta buraya yazarken bile uzanmış durumdayımkaydirigubbakcemile3