E
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kusura bakmayın bugün hiç paylaşımda bulunamadım yazılanlarıda okuyamadım
maalesef hiç mi hiç kilo vermemişim:çok üzgünüm: ama doğum öncesi kıyafetlerimin içine girebiliyorum anlamadım ben bu işden bişeyCADIARZU
acaba pilates vücudumu sıkılaştırdı napdı
neyse kızlar bugün yorucu bi gün oldu hazır oğluşum uyuyoken bende uyim biraz
ha bu arada 40 dk pilatesimi yaptım kocaelicim bilginize arz eder iyi geceler dilerimkaydirigubbakcemile2
İyiki o linkleri vermişsi,n kocaelicim.
her okuduğumda kendimden bir parça buldum sanki.
gözlerim doldu. ve yalnız olmadığımı bazı sıkıntıların kadın olmanın inceliğinden kaynaklandığını ama asıl güçün bizde saklı olduğunu gördümkü.tabiki desteğe ihtiyacımız var . bu önce Yüce rabbimin desteği sonra takım arkadaşlarımın çünkü çevremizdekiler çok yakın olanlarımız dışında bunuda başarmış olmamızdan hoşlanmıyor.onlara inat dahada verelim ,kesin verelim. ay çoştum mu ne.
Kocaelicim bu linlkleri okudum özellikle bir arkadaşın hikayesi çok etkiledi beni çiçek42 sanırım
hangi gurpda acaba bu arkadaş kocaelicim bunu öğrenmem mümkünmü
Canım o çiçek değil emel42kaydirigubbakcemile3 Bitek bizim çiçeğimiz varsırnaşık şey. emel42 hiçbir takımın üyesi değil. Diğer arkadaşlar 5 ve 6. takımdan