Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ama paleland ben sana mesaj yazmıştım niye okumadın onu..küstüm sanatamam yine sonuncuyum ama 90 dakikayla sonuncu olacaktım

Hoş geldin canım
Kurallarımız ilk sayfamızda yazıyor.. İki haftalık deneme süremiz var, günlük menü spor ve kitap pylaşımı mecburi..
Spor yarışımız var istersen ona da katılabilirsin..
ya benim bi şeyi itiraf etmem lazım benim pek kitap okuma alışkanlığım yoktur öyle arada sırada okurum

hoşgeldin ümran.Allah kızına güzel bir ömür versin.çok kilolu değilsin zaten yavaş yavaş verirsin..

hoşgeldin canım.hep masabaşıyız ama evde spor yapıyoruz..kolay gelsin

Cam

Merhaba arkadaşlar zor bir hafta geçirdim. Spor yaptığım günleri oldu ama size yazamadım. Oğluşumu hastaheye yatırdık. Bende çok hastayım. Kaldığım yerden diyetime başladım. Bu hafta listeye gireceğim inşallah.

Tatlım siyahbeyaz günde 20 dk yapıyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam ama gelince açıklasın artık..

Ellerine sağlık tatlım ve tebrikler birinci olmuşsun..
Ben üçüncü olmuşum resmen sollamışsınız beni yahuuuuu
Bakalım bu hafta nolucak kim kimi geçicek görceeezz

spor yarışmasını bulamadım sayfa içinde ama
Tamda alıntıladığın liste canım.. Günlük arkdaş yayınlar sende eklersin sporunu..
ya benim bi şeyi itiraf etmem lazım benim pek kitap okuma alışkanlığım yoktur öyle arada sırada okurum
Her gün azda olsa okuyarak alışkanlığa dönüştürmenin zamanı gelmiş demekki

Oğluşun nasıl oldu canım? Sana da geçmiş olsun dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…