Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkesin sevgililer günü kutlu olsun. Kızlar Nasılsıniz. Hastalık şimdi de bana geçti. Böyle giderse ben diyet yapmadan kilo Veriyorum. Pazartesi eğer her şey yoluna dönmüş olursa sporunu düzenli yapacağım. Bildirimde bulunmadım yediklerimin ama yemek aklıma dahi gelmedi bu hafta çok zor bir haftaYdi.

Bu arada takımımız ve kaptanimizi tebrik ederim.

Geçmiş olsun canım.kendine ve evdekilere birer felak-nas oku istersen.bazen iyi gelir

Geçmiş olsun canım..

Günaydın kızlar... Evet bravo bize nasıl da birinci olmuşuz ama.... Bu hafta da bakalım en az 500 gr. vermek istiyorum 1 kilo verebileceğimi düşünmüyorum zaten ama en az yarım kilo gider diye düşünüyorum bakalım cuma günü tartıca ne çıkacak.

günaydın kızlar umarım herkes iyidir,
Hafta sonu diyet anlamında çok da kötü değildi, eskisi kadar gözüm dönmüyor ama yemek için benim için güzel gelişme neyse geçmiş geçmiş de kalmıştır diyelim ve bu haftamıza bakalım......
Menüm :
Sabah: 1dilim ekmek, 6-7 zeytin dom., salatalık ve peynir bir de reçel( bu arada evde memleketten gelen yöresel bir şeker vardı yememek için işyerindeki arkadaşlara dağıttım ama onlardan çok ben yedim sanırım

Ara:1 Orta kahve

Öğlen: 1 kase Kellogs

Akşam :Balık salata

Öğlen arası yine 40 dk.Yürürüm,
Akşam iş çıkışı 45-50 dk yürürüm

Benim minik oğlan yine kötü öksürmeye başladı ve ateşi vardı belki de iş çıkışı yürümeyip eve erken giderim...

ayy takımımız birinci olmş ben vermedim ama (100 gr mı saymıyorm kilo vermekten) veren siz değerli tontik arkadaşlarımı tebrik ederiim.darısı da bana inşallah.kaptan gider ayak 3. de olmus tebrikler valla.alnından öpüyorm.ama bence de 55 olmadan gitme .yani gitsme derken mezun olsan bile bizi bırakmazsın değil mi...

hedef ambu ben ...eskiden kalan ve hala kilo veremeyenler.kızlar siz alınmayın lütfen ama kendimi yuhlamak istiyorum .yuhh olsun bana.yerimde say say al işte bu ilk bahards geldi.bu iş boğazda bitiyo yemezsen kilo almazsın bu kadar basit ama ben yiyorum .her pazartesi kesin net kurallarla başlayıp cuma tartıdan sonra sonlandırdığım için kendimden utanıyorum.iki gün yiyerek hopp tekrar eski kiloya 1-2 kilo ekleniyor.cumaya kadar verecegim diye ugraş didin sonra tekrar sil baştan.ve haliyle eşinin bu kaçıncı diyet diye gülme krizlerine karşı benimle alay edityorsun de ve surat as .adam haksız mı sonuna kadar haklı doğum biteli 2 sene olmuş ben hala kilo vercegim diyetteyim modundayım bunun bir inandırıcılığı kalmamış.ve aslında kendime de saygım kalmamış her işi başarıyle üstesinden gelen ben bu işi beceremiyorum.yeme lerimin önüne gecemiyorum.yaa cok sevdiğimden ya da tadını bilmediğimden degil.maksat ağzım boş durmasın mideme sürekli bişeyler girsin.offf kızlar dertliyim.valla sayfayı acınca birinciliği görüp mutlu oldum ama bunda bennim hiç bi katkım yok üzüldüm.sizzin adınıza cok ama cok sevindim böyle devam edin lütfen ama kendi adıma da kıskandım benim niye yok diye.ben spor yapamamıyorum sizi cok kıskanıyorum mesela.offf canım sıkkın galiba.
bu hafta tayin isticem yine kızım durmuyor babasını çok özlüyor sürekli ağlıyor .anne babmın yanına gidelim ben orda da okula giderim diyor hiç üzülmem diyor.dua edin de iyi bi bakıcı rast gelsin.yin e tasınma telaşı ama 1 ayı bulur daha tayinim cıkması.
neysen sabah gelirken yine kararlar aldım bugün pazartesi ya.
protein diyetime devam ediyorum .hergün buraya harfiyyen yazıyorum ve öğle arası yağmur camur demeden en az 40 dk yürüyorum.ayakkabı kolay da takım elbiselerle nasıl o lcak bilmiyorum.

bir de kendime hazirana kadar süre veriyorum kaptancım 59.9 oldum oldum yoksa ayrılıyorum forumdan.buraları işgal ettiğim yeter.bu da bana ders olsun..

kahvaltı 1 yumurta ,3 zeytin ,3 dlm hindi salam,1 tatlı kaşıgı kadar tulum peyniri

kahvaltımı iki parça halinde yaptım .yumurtayı evde diğerlerini işte yedim.kahvaltı ara gibi oldu yani

@siyahbeyazım canım içini dökmüşsün ne güzel, senin yaşadığın şeyleri hepimiz yaşıyoruz emin ol, bekarken 7 yıl önce ev arkdaşımla yapmadığım diyet kalmadı , bekarken çok şişman değildim ama kendimi hep kilolu hissediyorudm, evlendim ilk çocukta 1 sene kilolu kaldım sonra spora ve diyete bir başladım en küçük pantolonlarımın bile içine girdim, sonra dikkat etmedim 2. çocuktan sonra bir vereceğim pir vereceğim dedim, 2. çocuğum şuan onbuçuk aylık ve ben şu ana kadar yaklaşık 8 kilo verdim 12-13 kilo daha verip 55 olacağım ve bir daha bu kilo mevzularıyla uğraşmayacağım....
İradeli olduğumu biliyorum ama yemek olayları irade falan dinlemiyor. bunu sen de ben de buradaki herkes de yaşıyor , yemesek ölmeyiz değil mi???? Sen eşinin sözlerine alınmışsın ben burada da bahsettiğim çoğu kişinin sözlerine takılıyorum ve yürüyüş yaparken o kişilerin sözlerini aklıma getirip azimleniyorum...
Takım elbiseyle nasıl yürüyecğim demişsin, ben takım elbise giymesem de (arada giyiyorum) kumaş pantolonla yürüyorum hiçççç umrumda değil terlemişim, ütüsü bozulmuş vs.vs. işyerinde topuklu ayakkabı giyiyorum öğlen arası ve iş çıkışında spor ayakkabımı giyiyorum ve bunu herkesin farkettiğini biliyorum bu da umurumda değil benim bir hedefim var inş. ben de hepimizde hedefimize ulaşırız.......
Haa canım birde naçizane tavsiyem protein, karbonhidrat vs çok takılmasan bunlar sıkıcı gelmiyor mu sana ???

Sporla beslenme düzeniyle gider inş. canm.. Yeterki bu şekilde istikrarlı ol..

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ismim ümran
1,63 cm boyunda
61.100 gr. kilom
hedefim de ki kilom şuan için 58 daha sonra 55 olmasını istiyorumm.
10 buçuk aylık bir kızım var ve sezeryan iel doğum yaptım ve bana çok kötü bi hatıra bıraktı oda göbek ben hem göbeğimden hemde istediğim eski kiloma dönmek istiyorum.
Devlet memuru ve masa başında çalışıyorum ama emzirmek için günde 2 kez 20 dakikalık ev ile mesafe mi yürüyerek gitgel yapıyorum.

Benim yapmam gereknler nedir kısaca özet geçilebilinir mi acaba???

Diyet açısından beyninin olgunlaşmasına sevindim canım.. Beynini güzel yönlendirmişsin demekki yemeklerde gözün dönmüyor, bu şekilde devam et şekercik..
Oğluşuna geçmiş olsun..Zencefilli balın faydası olur..
Yürüyemesende evde yap bişiler, sporu bırakma spora devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…