Herkesin sevgililer günü kutlu olsun. Kızlar Nasılsıniz. Hastalık şimdi de bana geçti. Böyle giderse ben diyet yapmadan kilo Veriyorum. Pazartesi eğer her şey yoluna dönmüş olursa sporunu düzenli yapacağım. Bildirimde bulunmadım yediklerimin ama yemek aklıma dahi gelmedi bu hafta çok zor bir haftaYdi.
Bu arada takımımız ve kaptanimizi tebrik ederim.
Geçmiş olsun canım..Herkesin sevgililer günü kutlu olsun. Kızlar Nasılsıniz. Hastalık şimdi de bana geçti. Böyle giderse ben diyet yapmadan kilo Veriyorum. Pazartesi eğer her şey yoluna dönmüş olursa sporunu düzenli yapacağım. Bildirimde bulunmadım yediklerimin ama yemek aklıma dahi gelmedi bu hafta çok zor bir haftaYdi.
Bu arada takımımız ve kaptanimizi tebrik ederim.
Teşekkürler canım..Waaaaoooooowwwwww.......etap birinciliğiiiiii....tebrikler kızlar...veeee...bireyselde 3. lük.....tebrikler kaptancım
Sporla beslenme düzeniyle gider inş. canm.. Yeterki bu şekilde istikrarlı ol..Günaydın kızlar... Evet bravo bize nasıl da birinci olmuşuz ama.... Bu hafta da bakalım en az 500 gr. vermek istiyorum 1 kilo verebileceğimi düşünmüyorum zaten ama en az yarım kilo gider diye düşünüyorum bakalım cuma günü tartıca ne çıkacak.
O zaman nedenini sorma zamanı gelmiş canım..1.5 senedir brada olmamın özetiiiiiii
Diyet açısından beyninin olgunlaşmasına sevindim canım.. Beynini güzel yönlendirmişsin demekki yemeklerde gözün dönmüyor, bu şekilde devam et şekercik..günaydın kızlar umarım herkes iyidir,
Hafta sonu diyet anlamında çok da kötü değildi, eskisi kadar gözüm dönmüyor ama yemek için benim için güzel gelişme neyse geçmiş geçmiş de kalmıştır diyelim ve bu haftamıza bakalım......
Menüm :
Sabah: 1dilim ekmek, 6-7 zeytin dom., salatalık ve peynir bir de reçel( bu arada evde memleketten gelen yöresel bir şeker vardı yememek için işyerindeki arkadaşlara dağıttım ama onlardan çok ben yedim sanırım
Ara:1 Orta kahve
Öğlen: 1 kase Kellogs
Akşam :Balık salata
Öğlen arası yine 40 dk.Yürürüm,
Akşam iş çıkışı 45-50 dk yürürüm
Benim minik oğlan yine kötü öksürmeye başladı ve ateşi vardı belki de iş çıkışı yürümeyip eve erken giderim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?