Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ama paleland ben sana mesaj yazmıştım niye okumadın onu..küstüm sanatamam yine sonuncuyum ama 90 dakikayla sonuncu olacaktım

arkadaşlar listeye dahil edeceksiniz. ben mesajlarınızı takip etmeyeceğim. Tabletten yazıyorum gibi bir şey yazmışsınız sanırım. Tabletten de copy paste yapılabiliyor telefondan da. Listeye eklenmediği sürece görmem ben. Çok sıkıntılı bi durum varsa özel mesaj atarsınız. Ben atılan her postu ve mesajı okumuyorum sonuçta.

Ellssa S siyahbeyaz0066 her gün 20 dk spor yapıyorsa zaten yapıyordur kafadan onu listeye eklemenin mantığı nedir o zaman ? en az 30 dk spor yapılsın ve herkes listeye eklesin. bana bu şekilde bildirmeyin arkadaşlar ben takip etmiyorum her bir postu. listeyi hazırlıyorum, bu yarışta olmak istiyorum diyorsanız sadece takibini yapıp yazacaksınız.

Çok zaruri bir durum varsa özel mesaj atın. olay biraz da formun canlılığınu tutup gün içerisinde rekabet sağlamak ve gaza gelmek rakamları gördükçe. o yüzden günü gününe de sporu düzenli girmeye calısalım. bu bir bildirim değil, YARIŞ. dünki sporum şuydu şeklinde yazınca da karışıklık oluyor.

Son düzenleme:
Waooooovv esmiş estirmişşş spordan sorumlu bakanımm..
Arkadaşlar duydunuz zilin sesini, yarışta var olmak isteyenler buyursun hem eğlensin hem incelsin

Ellssa , yarış yapıyoruz madem bir anlamı olsun diye istiyorum. ben bu hafta en cok neye sevindim biliyor musun kaptancığım@losefar ve benim motivasyonum cok düşmüştü, takım değiştirme lafları dönüyordu ve bu hafta ne kadar güzel kilo verdi losefar. kendimden cok ona sevindim ama dile getirmedim öyle. ya yapılacak şeyle atla deve de değil yani. listeye yazacaksınız, al buraya at bırak alışkanlık olmasın 1, ikincisi ise yapılan sporu gözden kacırıp emekleri listeye yansımaz. bir de tabi gerginim gündemden dolayı bir yandan nihat doğan bir şeyler saçmalamış, inanamıyorum ben bu insanlara geçmişinde ne yaptığı belli insanlar kendisini sanatcı sanıyor, bir yandan özgecanın babasının yaptığı acıklamayla üzüldüm. c şu an ankara da yürüyüşteyim meslektaşlarla, sizler için.

hava biraz yumuşasın o zaman. takım 2 diktotaryasına hoşgeldiniz demiştm zaten yarışmadan ilk bahsettiğimde

Canım sen İstanbulda değilmiydin?

Evet takım değiştirme durumu vardı ve ne enteresandır o dönemlerde de başka takımdan bir arkadaş motivasyon adına bizim takıma geçmek istiyordu

Bu arada aklıma takılan bir cümle var onu dile getirmek istedim..
'Ben atılan her postu ve mesajı okumuyorum sonuçta ' demişsin ya canım, merak ettim cidden okumuyormusun paylaşımları? Hani takımda olan herkes takımda sıcaklık, kaynaşma olabilmesi açısından her paylaşımı okumalı, bilgisi ilgisi dahilinde cevaplamalı öyle dimi canım..

Ya bu grup super ya yemın ederım kı Paleland sayesınde telefonumun copy pace komutunu öğrendimve başardım.o kadar da zor degılmış bu arada tatlım( Paleland ) hakkımdakı düşüncelerin hoşuma gitti. Beni onure ettin.ammmma fena fırçalamışsın hakettık bence de satır satır okumak zorunda degilsın hem bazen vaktımız olmuyor biz de okuyamıyoruz....

Kisilerin kendi aralarindaki sohbetleri her zaman okumuyorun acikcasi. Bin tane laf arasinda oyle sporla ilgili bir sey yazilirsa gozumden kacar diye diyorum. Yoksa genel olarak profillerini acip inceledigim oluyor ama zamanim olursa.Zaten epi topu kac kisiydik surada. Son gunlerde biraz boyle. Napalim sekerim kilo verelim diye bisiklet tepesinde can hirasken oyle oluyor. Annem de var zaten. Yok istnbuldatim ve ankaradaydim bugun. Simdi otobusteyim istanbula geri donuyorum.

Valla yeni arkadaslarimizin masallahi var cemre cemre baya kaptirdi spora gidiyor :)

yayınladıklarının hepsi çok güzel ama buna bayıldım akrepcim..
Evet canım haklısın, mükemmel olmaya çalışırken abartıp iyice şaşırabiliriz tümm bildiklerimizi ama daha mütevazi olup dünden daha iyi olmaya çalışarak geleceğimizi mükemmel haline getirmenin temelini, katlarını oluşturabiliriz..

Annen kalackmı sende canım? Senin bisiklet aşkın benide etkiledi, uzun süredir binmeiğim bisiklete 1 saat bindim ve hala acısını yaşıyorum yahu uzun zamandır yaklaşmamışsın ne demeye 1 saat oturur sürersin, yarım saat neyine yetmiyor dimi, hala oturma güçlüğü çekmekteyim.. Hep palelanddan aldığım gaz yüzüne..
Suç palelandın amaaaa vazgeçecekmiyim tabikii haayıırr paleland sürer ben süremezmiyimm hıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…