- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 248
- 52
[B .!.:
Kızlar ben mezun olsammı acaba yaa, bilemedim şimdi[/B]
tabi ki hayır...sen istersen kilo verme ama burda kal...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[B .!.:
Kızlar ben mezun olsammı acaba yaa, bilemedim şimdi[/B]
Dimi canım hedef kilomu göreyim en azından..kaptanım ben daha önce de fikrimi söylemiştim, 56,6 küsüratlı ya bence 55 olmalısın, mezun olunca kaptanlık neolacak ??
kaptanım ben daha önce de fikrimi söylemiştim, 56,6 küsüratlı ya bence 55 olmalısın, mezun olunca kaptanlık neolacak ??
Kızlar ya bugün çok mutluyum ilk defa listeye girmeyi başardım ve 67 kiloyu gördüm. Bunun hepsi sizin sayenizde.
Kaptanım nereye... Aaaaaa ben daha yeni geldim ama.Olmaz ki vallaha küserim.
![]()
Kızlar telaş etmeyin.. Ben yine kaptanlığa devam ederim..tabi ki hayır...sen istersen kilo verme ama burda kal...
Önce Allah sonra senin sayende..Kızlar ya bugün çok mutluyum ilk defa listeye girmeyi başardım ve 67 kiloyu gördüm. Bunun hepsi sizin sayenizde.
Kaptanım nereye... Aaaaaa ben daha yeni geldim ama.Olmaz ki vallaha küserim.
![]()
Ben 40 dk yürüdüm sabah, şimdide bisiklete binicem, 1 saat binerm diye düşünüyorum ama bakalım artık..40+50 dk =90 dk yurudum maşaallah bana
Ayyyy Teşekkürler canim insallah insallahÖnce Allah sonra senin sayende..
Sen istemeseydin gitmezdi o kilolar.. İstedin gitti..
Biz takım olarak sadece o isteği büyüttük besledik sana kocaman motivasyon olaraka yolladık..
Takım ruhu böyle bişey..
Takıma ait sorumluluğumuzu yerine getirirken kendimize olan güveni de büyütürüz..
Hedef kilonu bir an önce görürün inş canım![]()
Canım evet dün akşam duydum çok üzüldüm.. Şehirde değil ilçede olmuş, Tarsusta..Yaşadığım ilin sınırları içinde olunca daha bi şok oldum, daha bi tehlikeye yakın hissettim kendimi ve tüm yakın hemcinslerimi..http://www.milliyet.com.tr/universiteli-ozgecan-i-oldurup-gundem-2013599/
Özgecan Aslan Kardeşimiz için İstanbul'da olan arkadaşlar 14 şubat Fransız Konsolosluğu önünde 13.00 da buluşuluyor ve eylem var. Sizler de kendi şehilerinizde bu kadın şiddetine dur deyin ve sokağa çıkın!
Anadolu'da maalesef üniversiteli kızlarımızın yaşadığı yerlere kerhane ve okuyan kızlara modern giyinseler de, ki giyinmeseler bile orospu, verici olarak görülüyor. Evet, orospu ve verici bunun sansürlenecek bir yeri yok. Twitterda kanım donuyor " hak etmiştir " yazabilen insanlar var. ve kokuşmuş adalet sisteminin bir parçası olduğum için ve böyle insan denemeyecek insanlarla aynı coğrafyada yaşadığım için utanıyorum. Şu forumda o kadar cahil ve iğrenç kadınlar görüyorum ki , kendi hemcinslerini yaftalıyorlar kızın bir derdi olsa, cinsellik yaşadı diye kendilerine dayatılmış ahlak anlayışı içerisinde linç girişimleri görüyorum ve üzülüyorum. acıyorum. Bastırılmış cinsellikle korunan ya da korunmuş gibi görülen namuslarıyla millete laf edebileceklerini sanma gafletine düşüyorlar. ya da hasbel kader tek başarısı evlilik olmuş kadınların başkalarından kendisini üstün sandığını görüyorum. İnsan olabilmek önemli! ve bu kadınlar hastalıklı anneler oluyorlar, yazık. Küçük şehirlerde okuyan kızlarımızı koruyun, laf ettirmeyin. Şehrinizdeki kadın topluluk ve örgütleriyle iletişime geçin ve daha fazla münevver karabulut gibi ya da binlerce şiddet mağduru kadınların arasına başkalarının senin , benim, kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın eklenmemesi için ses çıkarın!
İstanbul da yarın 13 00 Taksim.
Amin canım amin.. Kendini yetiştirememiş kişilerden başka nasıl yorum beklenirki..Birinciliginixi tebrik efiyorum.
Bence kadina karşı siddet mysluman gozuken ama merhametsizlugi,önyargıyı,sui zanni birakmayan bu toplumda ssürer gider...velev ki ahlaki bir sicrayis olmasin.malesef yasalar da toplumun ihtiyacina göre yapıldığı ve ahlakli bir bakus açısı henyz kazanulmafigi icin yasa da kolay kolay cikmaz.
Kadin kadina diyor hak etmiştir diye ya!kim yakilarak oldurulmeyi hak eder ki?!Allah akil fikir versin toplumumuza...
Teşekkürler canım..Birinciliginizi tebrik ederim arkadaslar.palelandin yazisini okuyunca suanki konum diyet degil malesef.kadina kalkan eller kirilsin ben beddua etmem ama icimden gecenlerede engel olamiyorum.Allah nasil biliyosa oyle yapsin
Arkadaşlar listelere sporunuzu kendiniz ekleyin sonra arada kaçabilir. Yarın en cok spor yapan arkadaşı açıklayacağız duruma bakarak. buraya yazarak bırakırsanız arada kaynar. ben 13 şubatta spor yapamadım, pazar telafimi yapacağım.