Aynı vermişiz yaaa tebrikler kuzuuu
en az ben vermişim yaaaa
en az ben vermişim yaaaa
Kuzucuk gerçekten dikkat et ben yaşadım biliyorsun!!!!!!!!
Sağol canım.. Geçen hafta korktum kendimden böyle sanki iştahım beni yemek yemeye yönlendiriyordu özellikle akşam tehikeli saatlerde ama bu hafta hem spor hem yoğurt kürü ve yarış sayesinde iyiydim çok şükür..
iyi eğlenceler sana, en büyük sevgili gelmiş hoşgelmiş...Sorma ya ben de diyordum losefarı geçer miyim o beni geçer mi yoksa, senle aynı çıkmak daha büyük süpriz oldu. kendi iddiamı ucundan geçmek ayrı oldu
Ben size demiştim üçümüz dereceye gireceğiz diye
spor listesini getiriyorum arkadaşlar. Bugün yarın falan cok buralarda olamam muhtemelen haberiniz olsun.
canım sen de yoğurt kürü yapıyordun sanki , yanlış mıyım??en az ben vermişim yaaaa
ayy tekrar geriye dönüp okudum da yazdıklarınızı .girer girmez listeye kendimi eklemiştim çünkü.ayyy hepiniz adına cok sevindim yaaa.ama ben de istiyorum.Allahım yememe isteğini içime ver,spor yapma gayreti ver ben de hafta ya 67.9 olayım lütfennn
Evet canım nedenki çok buralara gelip motivasyon alamadın ondanmıdır acepen az ben vermişim yaaaa
İstersen görürsün kuşum.. Yeterki gerçekten istehepinizi yürekten tebrik eder geri almamanızı dileirm.darıs ı bana ben de bi 67 leri görsemmm
Kesinlikleeekimse artıda değil ve sabit değil..bence hepimiz çok iyiydik
Kıskanma ne olur, çalış sporla çabala, akşam yiyeceklerden uzak dur senin de olurben sizi kıskanıyorum yaaaaa
Kaptanım nereye... Aaaaaa ben daha yeni geldim ama.
Kızlar ben mezun olsammı acaba yaa, bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?