Yok canım yok naptın böyle dün paleland bugün sen noluyosunuz acabaaaa...Ver gazııı ver gazııı, bu hafta benim ıcin çok önemli 2 ileri 1 geri sıkıldım.iş yerimiz 3 katli ve asansör yok merdivenlerde bile koşasim vardu bugün...ben 3.kattayim bayan wc 2.katta wc'ye inip çikmalari da sayacağim nerdeyse
Evet tüm gözler sende bu haftao değil de 1.5 klo dedim ben yaözgüvene bak
Yok canım yok naptın böyle dün paleland bugün sen noluyosunuz acabaaaa...
Ben de ancak 23 sonrası bi yarım saat plates yapıcam ühüüüüüüü
Ama varya karın kaslarım bi ağrıyor sormayın iyiki dün gaza gelip 1,5 saat yapmadım zaten yerden kazırlardı herhalde ay ne zor karın çalışması plateste.. Yalnız çok etkiliymiş bakalım sonuca odaklanalım ağrılar da hoş gelsin dimi kızlar
Evet tüm gözler sende bu hafta
Step evet stepoo step bile yapmışsınben yarına saklıyorum kendimi. cuma ctsi belki aksama olabilir bende annem ziyarete geliyor çünkü.
loseciğim l-cartin diye bişey var sporcular için iyi diyorlar. bi arkadasım vucutcu o kullanıyor ama o erkek kas mas hep
Hımmmm 1,5 dedin ve söz ağızdan çıktı bi kereo değil de 1.5 klo dedim ben yaözgüvene bak
Step evet stepişkencenin adını buldum nihayet, su içince ve yeşilçay aman Allahım in çık inçık işyerindekilerden çok utanıyorum, hamileyken de aynı durum söz konusuydu wc ye giderken yuvarlanıp üdşecem diye adamların ödü kopuyordu
Hemen l-cartine baktım da;
L Carnitine (Karnitin) Yararları
Vücudunuza ağız yoluyla alınan Karnitin'in faydaları tam olarak bilinmemektedir.
University of Maryland Medical Center (UMMC) bilimsel araştırma sonuçlarına göre L Karnitin'in zayıflamaya, kilo vermeye veya antrenman süresinin uzamasına herhangi bir etkisi görülmemiştir. Ama UMMC nin birkaç araştırması da göstermiştir ki; ağız yoluyla alınan Karnitin kas kütlesini arttırmış, yağ kütlesini azaltmış ve yorgunluğu almışıtır . Bu da kilo vermeye ve zayıflamaya sebep olabilir. Oregon State University araştırmalarına göre vücudun Carnitine emilimi besinler ile alındığında %63 - 75 oranında iken L Karnitin kapsülleri ile ağız yoluyla alındığından bu oran %14 -18 değerlerine düşmektedir.
Yani, özetle L Carnitine alacaksanız doğal besinler ile almanız vücuda en yararlı yoldur.
Hımmmm 1,5 dedin ve söz ağızdan çıktı bi kere, bir de anneciğin geliyormuş yazıkkkk sanaaa benim gibi dengeyi kaybedeceksin . Şaka bir yana canım Allah kavuştursun anneni, tadını çıkarın tabi azcık da dikkat edersin, çok kalacak mı????
Neden öyle oldunki canım.. Uyumaya geçincemi kanın dondu? Bu kan donması üşüme manasındamı?pilates bu boru mu ya. ben yapamıyorum. ebru çok mıymıy. bi de ayagım kitleniyor her seferinde.. ayak ayasını iç dış yapıosun ya , kitleniyor ayagım kasılıp kalıyo
ay kızlar benim annem de geliyor naapcaz şimdiben de merak ediyorum işin aslı :d dün bi ara gece kanım dondu öldüm sandım. çay falan içtim de vucudumda bi kan akışı oldu , metabolizma uzanır uzanmaz kontagı kapıyor ve buz tutuyo motor bi müddet
Step evet stepişkencenin adını buldum nihayet, su içince ve yeşilçay aman Allahım in çık inçık işyerindekilerden çok utanıyorum, hamileyken de aynı durum söz konusuydu wc ye giderken yuvarlanıp üdşecem diye adamların ödü kopuyordu
Hemen l-cartine baktım da;
L Carnitine (Karnitin) Yararları
Vücudunuza ağız yoluyla alınan Karnitin'in faydaları tam olarak bilinmemektedir.
University of Maryland Medical Center (UMMC) bilimsel araştırma sonuçlarına göre L Karnitin'in zayıflamaya, kilo vermeye veya antrenman süresinin uzamasına herhangi bir etkisi görülmemiştir. Ama UMMC nin birkaç araştırması da göstermiştir ki; ağız yoluyla alınan Karnitin kas kütlesini arttırmış, yağ kütlesini azaltmış ve yorgunluğu almışıtır . Bu da kilo vermeye ve zayıflamaya sebep olabilir. Oregon State University araştırmalarına göre vücudun Carnitine emilimi besinler ile alındığında %63 - 75 oranında iken L Karnitin kapsülleri ile ağız yoluyla alındığından bu oran %14 -18 değerlerine düşmektedir.
Yani, özetle L Carnitine alacaksanız doğal besinler ile almanız vücuda en yararlı yoldur.
Hımmmm 1,5 dedin ve söz ağızdan çıktı bi kere, bir de anneciğin geliyormuş yazıkkkk sanaaa benim gibi dengeyi kaybedeceksin . Şaka bir yana canım Allah kavuştursun anneni, tadını çıkarın tabi azcık da dikkat edersin, çok kalacak mı????
Yarış yapmanın sonucu bööleee hafif taşlamalar olur işte
ne kötüsün ya.biraz kalacak, teşekkür ederim. sen de dikkat et in çık yaparken bir yerini sakatlama sonra. ya evrim akın çok zayıf değil mi ben o kadar da ince olmak istemem ya.
Ayyyyy bu neeeee
ne kötüsün ya.biraz kalacak, teşekkür ederim. sen de dikkat et in çık yaparken bir yerini sakatlama sonra. ya evrim akın çok zayıf değil mi ben o kadar da ince olmak istemem ya.
sorma ya kadın kafasından bana idol buldu. Eeeeee ben 55 kg olunca 1 haziranda Adana'ya tekrar gitmez miyim endamımı göstermez miyim, kadınının annesi de zayıf kızkardeşleri de ve kızı da genetik miras anlayacağınız , anacığım da bize genetik miras bırakmış tombili tombili ve sanırım ben de küçük oğluma ......basen popo aynı ben , büyük oğlan da çubuk kraker gibi aynı baba
Bu arada kaptancım sevgililer gününde diyet ve spor mu yapacağız , olmaz ama olmazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?