Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

L losefar , evet canım hatırladım ekliyorum. S siyahbeyaz0066 canım sen dün ne kadar yapmıştın yazarsan onu da ekleyelim. Bugün ki sporumuzu da yapınca 10.2.2015 tarihli listeye ekleyelim. Ben henüz yapmaya baslamadım. Sanırım bir saat sonra başlarım.

2. Takım Spor Yarışması
(9.2.2015)

@@akrep33 - 50 dk yürüyüş- 30 dk plates = 80 dk
@@aydinays
@@cemre cemre
@@hepbera -100 defa depoda zıplama
@@losefar - 50 dk. yürüyüş.
@@nananay
@@Paleland - 1 saat bisiklet - 30 dk. Yuruyus - 30 dk aeorobik. Total : 2 s.
@@siyahbeyaz0066

Canım nereye bu kadar kar yağıyor. ben doğudayım kar felan yok hatta güneş açtı buraya.

denizlideyim cemrecim.

topladığın yerden takıl bize canım

Arkadaşlar listelerin tarihlerine dikkat edin öyle doldurun. ve gününde doldurmaya özen gösterelim Bugün 10.2.2015 ikinci günümüz. Ben şu an bir saatlik sporumu yaptım.

2. Takım Spor Yarışması
(10.2.2015)

@@akrep33
@@aydinays
@@cemre cemre
@@hepbera
@@losefar
@@nananay
@@Paleland - 60 dk bisiklet.
@@siyahbeyaz0066

Kızlaaaarrrrr az önce dayanamayıp tartıldım..66.9nihayet 66 yı ucundan da olsa gördüm

Tatlım her menüden yarım saat önce yiceksin o yoğurt kürünü..

Hmm.. Haklıymışsın canım gıcık olmakta..
Eee sende çıksaydın canım.. Koçun boynuzu üstüne yük değilki, çocuklarla keyif alabileceğin yerlerde gezebilirdin hem onlar mutlu olurdu hem de sen..

kızlar nette diyet listelerini dolaşırken lahana çorbası diyetini buldum. bu konuda bilgisi olan var mı. nasıl bir diyet sağlık açısından zararı varmı.
Sağlıklı ama çok kısıtlı bir diyet, normal menüne döndüğünde tekrar alabilirsin..

Yok canım neden yanlış gelsin, bol bol su içmeyi ihmal etme tatlım..

Evet canım çözmüşsün olayı..
Kızlar sporuunuzu listeye eklerken QUATE ları siliyorsunuz yoksa sadece alıntı halinde kalır size ait olmaz mesajınız..

2. Takım Spor Yarışması
(10.2.2015)

@@akrep33
@@aydinays
@@cemre cemre
@@hepbera
@@losefar
@@nananay
@@Paleland - 60 dk bisiklet.
@@siyahbeyaz0066
Bugün kızım boğazım ağrıyor dedi sabah, ben de göndermedim okula, tabi tümm proğramım değişti..
Sporumu ancak eşimi gece vardiyasına yolladıktan sonra yaparım artık..
Mutlaka yaparım ama yapmadan yatmak yok

Karın çalışmalarında önemli olan hareketi yavaş yaparak kasları iyi sıkıştırmak oraya kan pompalandığını hissetmektir.Zaten büyümekte böyle olur !

Şeker kanser hücrelerini besler! Çay şekeri doğal değildir ve vücudun buna ihtiyaçı yoktur.Şeker ihtiyaçınızı meyvelerden karşılabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…