Canım nereye bu kadar kar yağıyor. ben doğudayım kar felan yok hatta güneş açtı buraya.
aman yetişemedim ben geride kaldım galiba
öncelişkler dün sabah ki şokumu anlatayım.gecen hafta tartı pılı yüzünden tartılamadım biliyorsunuz.dün sabah tartıldım o da ne 73.5 kilo.tamam kaçırdım haftasonu ama cok da degil di en son tartıldığımdan 4 kilo fazlaydım.çok üzüldüm tabi.bu arada kendimi şiş hissediyorum gözlerim i açamıyorum.suratım şişmiş karnım da balon vardı sanki.bitki çayı yaptım ve 14 günlük bir diyet programı yaptım.bu sabah 71.4 çıktım Allahtan.dün nasıl şişsem düşünün yani içimdeki huzursuzzluğu.14 günlük listem protein listesi karatay vari bişey oldu.14 gün boyunca meyve bile yemicem.yanlış gelebilir size ama bu benşim bu ara ihtiyacım olan bişey emin olun..
Ay hadi inşallah bende diyete başlayınca hamile olacağımı öğreneceğimi bilsem hiç durmadan hemen başlarım.
Ayyy deme ya bizde seneye denizliye tayin istemeyi düşünüyoruz o kadar çok kar yağıyorsa ne yaparız bilemiyorum. Acaba tayin yerimizi değiştirsek mi diye düşündüm şimdidenizlideyim cemrecim.
Evet canım ya çocuk istiyorum. 2,5 yıllık evliyim ve artık bir çocuğum olsun istiyorum.ahhhh....çocuk mu istiyorsun..hadi bakalım en kısa zamanda olsun inşallah
Tatlım her menüden yarım saat önce yiceksin o yoğurt kürünü..iyi yapmışsın canım , bugünde aynı performansı senden bekliyoruz.
dün adanadayken aktara girdim kaptanın tavsiyesi kaynar almak için girmişken zencefil, zerdeçal, tarçın, kuru kaysı ve yulaf kepeği aldım , dedim ya diyeete yeni başlıyormuşum gibi bütün malzemeler hazır
Akşam da yoğurda karıştırdım üçünü yedim , bir de tarhana çorbası...yoğurt karışımının tadı fena değildi ama gerçekten çok acıkmadım. Bu hafta sabah normal kahvaltı, öğlen kellogs akşam da bu yoğurttan yiyeceğim etkisini çooook merak ediyorum.
Hmm.. Haklıymışsın canım gıcık olmakta..Adanadayken tıktı bizi gittiğimiz eve kendisi arkadaşlarıyla sucuk ekmek partileri, çiğköfte partileri yaptı .. Arabayı bana bıraktı ama iki veletle ben de doğru dürüst çıkamadım dışarı, bir Real'e gittik bizim oğlanın ısrarları yüzünden, kapalı mekanlar beni oldum olası boğarrrrrrrrrr.O yüzden gıcıklığım hala da geçmiş değilllll
Burdada acaip yağmur yağıyor hiç göz açtırmadı ve cumaya kadar böyleymiş hava durumuna göre..Allahım bir kar yağıyor bir kar yağıyor..sanırsın doğu anadoluda yaşıyorum
Sağlıklı ama çok kısıtlı bir diyet, normal menüne döndüğünde tekrar alabilirsin..kızlar nette diyet listelerini dolaşırken lahana çorbası diyetini buldum. bu konuda bilgisi olan var mı. nasıl bir diyet sağlık açısından zararı varmı.
Yok canım neden yanlış gelsin, bol bol su içmeyi ihmal etme tatlım..aman yetişemedim ben geride kaldım galiba
öncelişkler dün sabah ki şokumu anlatayım.gecen hafta tartı pılı yüzünden tartılamadım biliyorsunuz.dün sabah tartıldım o da ne 73.5 kilo.tamam kaçırdım haftasonu ama cok da degil di en son tartıldığımdan 4 kilo fazlaydım.çok üzüldüm tabi.bu arada kendimi şiş hissediyorum gözlerim i açamıyorum.suratım şişmiş karnım da balon vardı sanki.bitki çayı yaptım ve 14 günlük bir diyet programı yaptım.bu sabah 71.4 çıktım Allahtan.dün nasıl şişsem düşünün yani içimdeki huzursuzzluğu.14 günlük listem protein listesi karatay vari bişey oldu.14 gün boyunca meyve bile yemicem.yanlış gelebilir size ama bu benşim bu ara ihtiyacım olan bişey emin olun..
Evet canım çözmüşsün olayı..polalandım dün tarhli son listeye kendi yaptığımı ekleyecegim ama ekleyemiyorum. losafar ve hepbera nın mesajlarına alıntı yapamıyorum.cok anlamam ama tahminim sorun şu;
arkadaslar listeyi kopyalarken bastaki ve sondaki QUATE yazılarını silmezseniz kopyalayamayız.
çözdüm mü olayı bilmiyorum:)
Akam iftar sonrası sen de en az yarım saat sporunu yap listeye ekle hayatım..Kızlaaaarrrrr az önce dayanamayıp tartıldım..66.9nihayet 66 yı ucundan da olsa gördüm
Bugün kızım boğazım ağrıyor dedi sabah, ben de göndermedim okula, tabi tümm proğramım değişti..2. Takım Spor Yarışması
(10.2.2015)
@@akrep33
@@aydinays
@@cemre cemre
@@hepbera
@@losefar
@@nananay
@@Paleland - 60 dk bisiklet.
@@siyahbeyaz0066
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?