• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben 45 dk yaptım ama devam edeceğim çünkü bi kacamağım oldu. akşam yediğim yakmam lazım.. boşuna pedal atıcaz yani ah kafa ah :) çalışırken çayla kek abarttım. gece 12 olmadan listeye sporumu gireceğim. diğer kiimseden ses çıkmıyor

losefar sen ben bir de kaptan takılıyoruz. fos mu çıktı diğer arkadaşlar :)
Afiyet olsun kek...ben de cay icecegim simdi canim cekirdek istiyr ama yemeyecegim.4 kuru kaysimi hazirldim.bu gidisle grupta derece yapariz artik sen ben akrep:eek::KK11::KK11::eek::eek::eek:

Bir 4 kilo vermek istiyorum önümüzdeki ay sonuna kadar ya. Yeme çekirdek. Benim de canım çekiyor ama işte. Kaç gram vereceğim acaba. Cumaya da bir şey kalmadı işin aslı :) son iki gün. Yediğim kekin kalorisine bir baktım camdan atasım geldi kendimi. Spora devam ben. Kar yağıyor falan çay demledim keyif yapayım derken. Nasıl kaptırdım kendimi. Ah ah. Tavuk yedim öğlen de hala taş gibi midemde duruyordu oysa.

2. Takım Spor Yarışması
(11.2.2015) - 3. Gün.

berrak-bostanci-360x220.png

Ellssa Ellssa
aydinays aydinays
cemre cemre cemre cemre - 30 dk.
hepbera hepbera
L losefar 25 dk + 45 dk yürüyüş - 70 dk
Paleland Paleland 100 dk bisiklet - 30 dk dans - 130 dk.

S siyahbeyaz0066

:KK60::KK60:

sorma ya kadın kafasından bana idol buldu:KK48::KK48::KK48::KK48:. Eeeeee ben 55 kg olunca 1 haziranda Adana'ya tekrar gitmez miyim endamımı göstermez miyim, kadınının annesi de zayıf kızkardeşleri de ve kızı da genetik miras anlayacağınız , anacığım da bize genetik miras bırakmış tombili tombili ve sanırım ben de küçük oğluma ......basen popo aynı ben , büyük oğlan da çubuk kraker gibi aynı baba:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Bu arada kaptancım sevgililer gününde diyet ve spor mu yapacağız , olmaz ama olmazzzz:KK60::KK60:
Sen bilirsin şekerim, bizde özel gün çoookkk, her özel günde kendimizi salarak bol boll yiyp içerek bu hale gelmedikmi zaten...
Sanırım düzenimizin değişme zamanı geldi ve lütfen spor yapmayı ceza olarak düşünmeyelim hayatımızın parçası olsun kii hep aynı noktaya geri dönmeyelim..

menüm:
sabah :1 yum, 1 dilim ekmek, 5 zeytin , 2 lokma reçel,
ara:eek:rta türk khve, leblebi kuru üzüm

öğlen: mercmk çorb, balık, salata, helva

akşam:bilmiyorum sanırım yine yatılı misafir var:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

spor öğlen yürüyeceğim dksını yazarım sonra, iş çıkışı yürüyeceğim yaklaşık 45 dk
Canım sen misafirleri göndermemişmiydin bu ne misafiri?

ELMA
√√ Elmada bulunan flavonoid antioksidan madde kuersetin, egzersiz sırasındaki dayanıklılığı arttıran ve sağlığı güçlendiren anti-enflamatuar özelliklere sahiptir.

SIZMA ZEYTİNYAĞI
√√ Kalp sağlığına faydalı tekli doymamış yağlar ve spor salonunda yıpranmış kaslar üzerinde doğlal bir anti-enflamatuar etkisi göteren bir polifenol bileşimi olan oleocanthal açısından sonderece zengindir.

CEVİZ
√√ Diğer bütün kuruyemişlerden fazla yağ yakıcı omega-3 yağı içerir. Kolesterol seviyelerini indirir.

Sabah aç karnına veya akşam son yemekten sonra yapacağınız 45-60 dakikalık yürüyüşler eğer beslenmenize de dikkat ederseniz çok büyük kilo kayıpları yaşatabilir.

Dün eve gelince ve bugün 100 er defa ip atladım ama tabletten yazınca alıntılayamıyorum.yarın sabah işyerinde eklesem olur mu canlar

Bugünkü menüm

Kahvaltı öncesi:
Yoğurt kürü

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta, yeşil nane, maydanoz, yeşil zeytin(zeytinyağlı), deri peyniri, tereyağı, pekmez, pide şekersiz çay, 1 kapsül omega3

Ara:
Türk kahvesi tabiki şekersiz

Ara:
Calsium tablet

Akşam öncesi:
Yoğurt kürü

Akşam:
Fırında tavuk göğsü, salata

Kitap:
Dostluk Ekmeği..

Dün eve gelince ve bugün 100 er defa ip atladım ama tabletten yazınca alıntılayamıyorum.yarın sabah işyerinde eklesem olur mu canlar
Tatlım bunu dakikaya dökersen iyi olur..Yarış kim kaç dakika spor yaptı olarak belirlenecek..

Dünkü menüm....
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
Kk kutusu peynir
Üçte bir ev yufkası
1 elma
İftar:
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
4 kuru kayısı
1 çay kaşığı kadar tarçın
Yarım çay bardağı süt
15 dakika sonra:
Yarım tabak etli bamya yemeği
1 kase yoğurt

Kızlar bugün valla çok güzel sporlar yapmışız. İyi terledik, vucütlarımız ısındı değil mi? Ben valla bugün bu kadar çok spor yapabileceğimi zannetmemiştim ama program izlerken kaptırdım kendimi. İyi oldu baya. :KK9:
Gün bitmeden aramıza listede olan diğer arkadaşlar da katılır mı acaba. Neyse akrep senle biz de baya yakın çalışmısız. Valla gözümü korkuttun ha. Şok oldu bana. :rolleyes: Ben bu kadar spor yapmazdım o yediğim öğle çayı olmasaydı :oops:

İyi gidiyoruz ama:nazar::KK49::KK76::KK49:

Dünkü menüm....
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
Kk kutusu peynir
Üçte bir ev yufkası
1 elma
İftar:
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
4 kuru kayısı
1 çay kaşığı kadar tarçın
Yarım çay bardağı süt
15 dakika sonra:
Yarım tabak etli bamya yemeği
1 kase yoğurt
:KK9::KK9::KK9:
Spor ve kitap da ekleyerek daha da harika olabilir bu menü :KK66:

Kızlar bugün valla çok güzel sporlar yapmışız. İyi terledik, vucütlarımız ısındı değil mi? Ben valla bugün bu kadar çok spor yapabileceğimi zannetmemiştim ama program izlerken kaptırdım kendimi. İyi oldu baya. :KK9:
Gün bitmeden aramıza listede olan diğer arkadaşlar da katılır mı acaba. Neyse akrep senle biz de baya yakın çalışmısız. Valla gözümü korkuttun ha. Şok oldu bana. :rolleyes: Ben bu kadar spor yapmazdım o yediğim öğle çayı olmasaydı :oops:

İyi gidiyoruz ama:nazar::KK49::KK76::KK49:
Kuzum ben daha spor yapmıyorum bu daha ilk haftanın ısınma çalışmalarıııı :KK8::KK8::KK6::KK5:

Herşey kişide biter , sizde böyle olun zinde bir vücud , akıl , sağlık ...!

Harika bir post gerçekten! gün be gün sonuçlar ne olacak heyecanlıyım. En büyük motivem de daha yaza çok olması. Ve evde oturuyorum mecbur, stresimi bu şekilde atmaya çalışıyorum. Hayata küsüp oturmakla olmuyor, hayat gülene kadar oturmayalım en azından :)

Back
X