• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

SAĞLIĞINIZ İÇİN.. Glikoz şurubu, Trans yağ, Beyaz un ve sodyumdan yüksek olan dondurulmuş gıdalardan mutlak süretle UZAK DURUN !

İnsanlar kendilerinin yapamayacağı şeyleri sizinde yapamıyacağınızı söylerler.Böyle insanlara kulak asmayın siz sadece İSTEYİN ve UYGULAYIN!

YUMURTA;
-Kas kütlesini artırmak için en iyi besindir.
-Sarısında kolestrol vardır ama bu kolestrol iyidir ve testosteron hormonunu artırır.

YULAF EZMESİ;
-Vücuda sürekli kaliteli enerji akışı sağlar.
-Kan şekeri ve kötü kolestrolü düşürür.
-En iyi tokluk hissi yaratan besindir.

MUZ;
-İçinde bulunan potasyumdan dolayı antrenman sonrası harika bir toparlayıcıdır.
-Tek başına kokusu bile endorfin hormonu salgılatır.

Karın kaslarınızın çıkmasını istiyorsanız her antrenmanınızın sonuna 45 saniye 4 set plank egzersizini ekleyin.

6 ay sonra sahip olacağın bedeni hayal et ve Sakın vazgeçme!
Oluşturmak istediğin kişiye özen göster çünkü çabalarına değecek..

Süt ve süt ürünlerinde bulunan L-Carnitine maddesi ciddi anlamda yağ yakımına yardımcı olur.Her akşam bir bardak süt veya iki kaşık yoğurt !

Eğer uyumadan önce şekerli bir şeyler yerseniz insülin seviyeniz yükselir bu da gece uyurken büyüme hormonunu engeller ve yağ yakamazsınız

Kaliteli Proteinler;
-Tavuk göğsü
-Hindi göğsü
-Yumurta
-Yağlı balıklar
-Süzme peynir
-Az yağlı kırmızı et
-Lor peyniri
-Ev yoğurdu

EN İYİ YAĞ YAKICI BESİNLER;
-Ev yoğurdunun suyu
-Demleme yeşil çay
-Yeşil kahve
-Ceviz
-Somon balığı
-Elma sirkesi
-Yulaf ezmesi

2. Takım Spor Yarışması
(10.2.2015)

@@akrep33
@@aydinays
@@cemre cemre
@@hepbera
@@losefar - 40 dk yuruyus(bantta)- 15 dk bisiklet - 40 dk. açık hava yürüyüş.
Total: 95 dk.

@@nananay
@@Paleland - 60 dk bisiklet.
@@siyahbeyaz0066

Ver gazııı ver gazııı, bu hafta benim ıcin çok önemli 2 ileri 1 geri sıkıldım.iş yerimiz 3 katli ve asansör yok merdivenlerde bile koşasim vardu bugün...ben 3.kattayim bayan wc 2.katta wc'ye inip çikmalari da sayacağim nerdeyse

oo step bile yapmışsın :D ben yarına saklıyorum kendimi. cuma ctsi belki aksama olabilir bende annem ziyarete geliyor çünkü.

loseciğim l-cartin diye bişey var sporcular için iyi diyorlar. bi arkadasım vucutcu o kullanıyor ama o erkek kas mas hep :KK53:

Back
X