Ben genelde hamur işi yapmam daha önce de bahsetmiştim mutfağı hiç sevmem, çeşit çeşit kurabiyeler yapıp iyi dayanabiliyorsun maşallah:)Günaydın kızlar benim sizden gözüm korktuvalla. Ay bu ne kadar sporrrrrrr. Bende spor yapıyorum zannediyordum Sizi görünce şaştım kaldım valla. Neyse bakalım bende sizlerle birlikte biraz daha gaza gelip biraz daha fazla spor yaparım en azından. Hem cumaya az kaldı nerde yarışma üyelerimiz. Ben bu hafta iddialı konuşmuştum veeee tam tamına 1 kilo vereceğim demiştim. Bakalım kaç kilo olmuşum bende çok merak ediyorum. Ama sizlerle yarış halinde olduğum içi inanın bana evde yemek bile yemek istemiyorum. Eşime çeşit çeşit kekler kurabiyeler yapıyorum. Kavurmalarr yapıyorum ama kendim sadece bir kaşık tadına bakıyorum. İnşallah gerçekten de bir kilo veririm ve 67 kiloya düşerim.
Çünkü Kurabiyeyi hiç sevmiyorum.Ben genelde hamur işi yapmam daha önce de bahsetmiştim mutfağı hiç sevmem, çeşit çeşit kurabiyeler yapıp iyi dayanabiliyorsun maşallah:)
Günaydın kızlar benim sizden gözüm korktuvalla. Ay bu ne kadar sporrrrrrr. Bende spor yapıyorum zannediyordum Sizi görünce şaştım kaldım valla. Neyse bakalım bende sizlerle birlikte biraz daha gaza gelip biraz daha fazla spor yaparım en azından. Hem cumaya az kaldı nerde yarışma üyelerimiz. Ben bu hafta iddialı konuşmuştum veeee tam tamına 1 kilo vereceğim demiştim. Bakalım kaç kilo olmuşum bende çok merak ediyorum. Ama sizlerle yarış halinde olduğum içi inanın bana evde yemek bile yemek istemiyorum. Eşime çeşit çeşit kekler kurabiyeler yapıyorum. Kavurmalarr yapıyorum ama kendim sadece bir kaşık tadına bakıyorum. İnşallah gerçekten de bir kilo veririm ve 67 kiloya düşerim.
En az günde yarım saat hareket istiyoruz , gerisi size ve tartıda görmek istediğimiz rakama kalmış :) sporunu yapan arkadaşlar günlük listelere eklerler. Tarihler mevcut, karıştırılmasın.
Menü :
sabah: bir kase nesfit yedim.
öğlen: bir lahmacun , bol yeşillik ve ayran
akşam: çorba ve salata
sporu yapınca gireceğim. Hepinize iyi günler :)
Menüm:
Sabah: 1 yum, 5 zeytin peynir,1 dilim ekmek, 2 lokma reçel
Ara:1 orta kahve 1 avuçtan az leblebi.
Öğlen:1 Kase Kellogs, İçine yulaf unu koyacağım 2 kaşık.
Öğlen koşu bandında 30 dk yürüyüp , 20 dk bisiklet süreceğim,
Akşam iş çıkışı 45 dk yürürüm
Akşam : 1 kase karışımlı yoğurt ve tarhana çorbası içeceğim, 1 dilim kıtır ekmek eşliğinde.
sporum netleşince akşam yazarım ne kdar olduğunu
Yeşil çayımı da içtim.
Bu aradaPaleland paylaştığın yazı içi teşekkür ederim dikkatlle okudum da, ben öğlen yürüyüşünü aç karnına yapıyorum tok mu yapsam bilemedim şimdi, 12-13 saatleri arasında yapıyorum erken yemek yersem de akşamüstü çok acıkırım .......
Çünkü Kurabiyeyi hiç sevmiyorum.o yüzden bol bol kurabiye yapıyorum. Ama bir poğaça olsa ya da açma hiç kendimi tutamam.
Canım nereye bu kadar kar yağıyor. ben doğudayım kar felan yok hatta güneş açtı buraya.Allahım bir kar yağıyor bir kar yağıyor..sanırsın doğu anadoluda yaşıyorum
ben yaklaşık 4 sene evvel yaptım o çorbadan, diyetin kulağa en hoş gelen kısmı çorbayı sınırsız içebilior olman.....Amaaaaa gel gör ki içemiyorsun tadı o kadar iğrenç ki, düdüklü tenceremden bile onun o iğrenç kokusu bayağı geçmemişti.Ben tavsiye etmem.1 haftayı doldurmadan ( odiyeti yaparken) hamile olduğumu öğrenmiş ve derhal bırakmıştım ama hiç unutamıyorum....kızlar nette diyet listelerini dolaşırken lahana çorbası diyetini buldum. bu konuda bilgisi olan var mı. nasıl bir diyet sağlık açısından zararı varmı.
Ay hadi inşallah bende diyete başlayınca hamile olacağımı öğreneceğimi bilsem hiç durmadan hemen başlarım.ben yaklaşık 4 sene evvel yaptım o çorbadan, diyetin kulağa en hoş gelen kısmı çorbayı sınırsız içebilior olman.....Amaaaaa gel gör ki içemiyorsun tadı o kadar iğrenç ki, düdüklü tenceremden bile onun o iğrenç kokusu bayağı geçmemişti.Ben tavsiye etmem.1 haftayı doldurmadan ( odiyeti yaparken) hamile olduğumu öğrenmiş ve derhal bırakmıştım ama hiç unutamıyorum....
kızlar nette diyet listelerini dolaşırken lahana çorbası diyetini buldum. bu konuda bilgisi olan var mı. nasıl bir diyet sağlık açısından zararı varmı.
polalandım dün tarhli son listeye kendi yaptığımı ekleyecegim ama ekleyemiyorum. losafar ve hepbera nın mesajlarına alıntı yapamıyorum.cok anlamam ama tahminim sorun şu;
arkadaslar listeyi kopyalarken bastaki ve sondaki QUATE yazılarını silmezseniz kopyalayamayız.
çözdüm mü olayı bilmiyorum:)
amin Allah herkesin gönlüne göre versinAy hadi inşallah bende diyete başlayınca hamile olacağımı öğreneceğimi bilsem hiç durmadan hemen başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?