• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

En az günde yarım saat hareket istiyoruz , gerisi size ve tartıda görmek istediğimiz rakama kalmış :) sporunu yapan arkadaşlar günlük listelere eklerler. Tarihler mevcut, karıştırılmasın.

Menü :

sabah: bir kase nesfit yedim.
öğlen: bir lahmacun , bol yeşillik ve ayran
akşam: çorba ve salata

sporu yapınca gireceğim. Hepinize iyi günler :)

Menüm:
Sabah: 1 yum, 5 zeytin peynir,1 dilim ekmek, 2 lokma reçel

Ara:1 orta kahve 1 avuçtan az leblebi.

Öğlen:1 Kase Kellogs, İçine yulaf unu koyacağım 2 kaşık.

Öğlen koşu bandında 30 dk yürüyüp , 20 dk bisiklet süreceğim,

Akşam iş çıkışı 45 dk yürürüm

Akşam : 1 kase karışımlı yoğurt ve tarhana çorbası içeceğim, 1 dilim kıtır ekmek eşliğinde.

sporum netleşince akşam yazarım ne kdar olduğunu

Yeşil çayımı da içtim.
Bu arada Paleland Paleland paylaştığın yazı içi teşekkür ederim dikkatlle okudum da, ben öğlen yürüyüşünü aç karnına yapıyorum tok mu yapsam bilemedim şimdi, 12-13 saatleri arasında yapıyorum erken yemek yersem de akşamüstü çok acıkırım .......

Günaydın kızlar benim sizden gözüm korktuo_O valla. Ay bu ne kadar sporrrrrrr. :KK43:Bende spor yapıyorum zannediyordum Sizi görünce :KK53: şaştım kaldım valla. Neyse bakalım bende sizlerle birlikte biraz daha gaza gelip biraz daha fazla spor yaparım en azından. Hem cumaya az kaldı nerde yarışma üyelerimiz. Ben bu hafta iddialı konuşmuştum veeee tam tamına 1 kilo vereceğim demiştim. Bakalım kaç kilo olmuşum bende çok merak ediyorum. Ama sizlerle yarış halinde olduğum içi inanın bana evde yemek bile yemek istemiyorum. Eşime çeşit çeşit kekler kurabiyeler yapıyorum. Kavurmalarr yapıyorum ama kendim sadece bir kaşık tadına bakıyorum. İnşallah gerçekten de bir kilo veririm ve 67 kiloya düşerim.
Ben genelde hamur işi yapmam daha önce de bahsetmiştim mutfağı hiç sevmem, çeşit çeşit kurabiyeler yapıp iyi dayanabiliyorsun maşallah:)

Günaydın kızlar benim sizden gözüm korktuo_O valla. Ay bu ne kadar sporrrrrrr. :KK43:Bende spor yapıyorum zannediyordum Sizi görünce :KK53: şaştım kaldım valla. Neyse bakalım bende sizlerle birlikte biraz daha gaza gelip biraz daha fazla spor yaparım en azından. Hem cumaya az kaldı nerde yarışma üyelerimiz. Ben bu hafta iddialı konuşmuştum veeee tam tamına 1 kilo vereceğim demiştim. Bakalım kaç kilo olmuşum bende çok merak ediyorum. Ama sizlerle yarış halinde olduğum içi inanın bana evde yemek bile yemek istemiyorum. Eşime çeşit çeşit kekler kurabiyeler yapıyorum. Kavurmalarr yapıyorum ama kendim sadece bir kaşık tadına bakıyorum. İnşallah gerçekten de bir kilo veririm ve 67 kiloya düşerim.

1 kilo verirsin inşallah.ben 500 gram versem razıyım.

En az günde yarım saat hareket istiyoruz , gerisi size ve tartıda görmek istediğimiz rakama kalmış :) sporunu yapan arkadaşlar günlük listelere eklerler. Tarihler mevcut, karıştırılmasın.

Menü :

sabah: bir kase nesfit yedim.
öğlen: bir lahmacun , bol yeşillik ve ayran
akşam: çorba ve salata

sporu yapınca gireceğim. Hepinize iyi günler :)

Menüm:
Sabah: 1 yum, 5 zeytin peynir,1 dilim ekmek, 2 lokma reçel

Ara:1 orta kahve 1 avuçtan az leblebi.

Öğlen:1 Kase Kellogs, İçine yulaf unu koyacağım 2 kaşık.

Öğlen koşu bandında 30 dk yürüyüp , 20 dk bisiklet süreceğim,

Akşam iş çıkışı 45 dk yürürüm

Akşam : 1 kase karışımlı yoğurt ve tarhana çorbası içeceğim, 1 dilim kıtır ekmek eşliğinde.

sporum netleşince akşam yazarım ne kdar olduğunu

Yeşil çayımı da içtim.
Bu arada Paleland Paleland paylaştığın yazı içi teşekkür ederim dikkatlle okudum da, ben öğlen yürüyüşünü aç karnına yapıyorum tok mu yapsam bilemedim şimdi, 12-13 saatleri arasında yapıyorum erken yemek yersem de akşamüstü çok acıkırım .......

afiyet olsun kızlar..

dünkü menüm.........
sahur:
kk peynir
1 haşlanmış yumurta
çay
çeyrek ekmek
1 elma
iftar:
1 çay bardağı süt
2 tatlı kaşığı yulaf kepeği
4 kuru kayısı
15 dakika sonra:
4 köfte kadar haşlama et
yarım tabak domates bulgurlaması
1 kase yoğurt

1 fincan 5 li çay
1.5 litre su

kızlar nette diyet listelerini dolaşırken lahana çorbası diyetini buldum. bu konuda bilgisi olan var mı. nasıl bir diyet sağlık açısından zararı varmı.

kızlar nette diyet listelerini dolaşırken lahana çorbası diyetini buldum. bu konuda bilgisi olan var mı. nasıl bir diyet sağlık açısından zararı varmı.
ben yaklaşık 4 sene evvel yaptım o çorbadan, diyetin kulağa en hoş gelen kısmı çorbayı sınırsız içebilior olman.....Amaaaaa gel gör ki içemiyorsun tadı o kadar iğrenç ki, düdüklü tenceremden bile onun o iğrenç kokusu bayağı geçmemişti.Ben tavsiye etmem.1 haftayı doldurmadan ( odiyeti yaparken) hamile olduğumu öğrenmiş ve derhal bırakmıştım ama hiç unutamıyorum....

aman yetişemedim ben geride kaldım galiba
öncelişkler dün sabah ki şokumu anlatayım.gecen hafta tartı pılı yüzünden tartılamadım biliyorsunuz.dün sabah tartıldım o da ne 73.5 kilo.tamam kaçırdım haftasonu ama cok da degil di en son tartıldığımdan 4 kilo fazlaydım.çok üzüldüm tabi.bu arada kendimi şiş hissediyorum gözlerim i açamıyorum.suratım şişmiş karnım da balon vardı sanki.bitki çayı yaptım ve 14 günlük bir diyet programı yaptım.bu sabah 71.4 çıktım Allahtan.dün nasıl şişsem düşünün yani içimdeki huzursuzzluğu.14 günlük listem protein listesi karatay vari bişey oldu.14 gün boyunca meyve bile yemicem.yanlış gelebilir size ama bu benşim bu ara ihtiyacım olan bişey emin olun..

dün yediklerim
sabah 1 kıymalı omlet
ara 1 tatlı kaşığı kadar tulum peynir
öğle tonbalıklı salşata
ara marul 4 dilim salam maydanoz
ara 1 avuç zeytin
akşam salata köfte

gün boyu bol su .2 fincan bitki çayı
29 dk yürüyüş yaptım dün.20 sayfa nar ağacı.

ben yaklaşık 4 sene evvel yaptım o çorbadan, diyetin kulağa en hoş gelen kısmı çorbayı sınırsız içebilior olman.....Amaaaaa gel gör ki içemiyorsun tadı o kadar iğrenç ki, düdüklü tenceremden bile onun o iğrenç kokusu bayağı geçmemişti.Ben tavsiye etmem.1 haftayı doldurmadan ( odiyeti yaparken) hamile olduğumu öğrenmiş ve derhal bırakmıştım ama hiç unutamıyorum....
Ay hadi inşallah bende diyete başlayınca hamile olacağımı öğreneceğimi bilsem hiç durmadan hemen başlarım.

bugn yediklerim
sabah kıymalı omlet
öğle tonbalıklı salata.işe getirmesi en uygun sey salata.bi de ton balığı alıp yiyorum.
ara 3 dilim salam salata
ara 1 yemek kasıgı kadar peynir 5 zeytin
aksam köfte salata

sporumu aksam ekleyim.olur mu

poleland bu ara da masallah sana.liste gayretlerin için de tesekkürler.

polalandım dün tarhli son listeye kendi yaptığımı ekleyecegim ama ekleyemiyorum. losafar ve hepbera nın mesajlarına alıntı yapamıyorum.cok anlamam ama tahminim sorun şu;
arkadaslar listeyi kopyalarken bastaki ve sondaki QUATE yazılarını silmezseniz kopyalayamayız.

çözdüm mü olayı bilmiyorum:)

zararlı yapmanı hiç önermem. yaparsan hasta olursun, iki üç gün normal düzenine döndüğünde daha fazlasını alırsın. arkadaşlar diyet ve spor diyoruz.

spor bildirimleri bu akşam yapılsın lütfen.

polalandım dün tarhli son listeye kendi yaptığımı ekleyecegim ama ekleyemiyorum. losafar ve hepbera nın mesajlarına alıntı yapamıyorum.cok anlamam ama tahminim sorun şu;
arkadaslar listeyi kopyalarken bastaki ve sondaki QUATE yazılarını silmezseniz kopyalayamayız.

çözdüm mü olayı bilmiyorum:)

dünki listeyi şöyle koydum canım S siyahbeyaz0066 , kopyala yapıştır yapınca da oluyor bu arada.

2. Takım Spor Yarışması
(9.2.2015)

Pes-Etmek-Yok-301x174.jpg

@@akrep33 50 dk yürüyüş- 30 dk plates = 80 dk
@@aydinays
@@cemre cemre
@@hepbera100 defa depoda zıplama
@@losefar
@@nananay
@@Paleland - 1 saat bisiklet - 30 dk. Yuruyus - 30 dk aeorobik. Total : 2 s.
@@siyahbeyaz0066

Back
X