• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günyadın arkadaşlar, bugün dökülüyorum biraz sırtıma doğru yayılan bir ağrı var. Geçer ama. Akşam tiyatroya gideceğim ve yemek yememeyi düşünüyorum, çünkü dışarıdayken arkadaşlarıma uyuyorum nefsime yenilip. Milletin içerisinde salata da yemek istemiyorum diyet yaptığımı anlamasınlar diye.

Sabah arkadaşlarımla olduğum için kahvaltıda abarttım çünkü.

Kahvaltı: iki dilim su böreği, çay, domates salata peynir zeytin reçel
öğlen: gizli gizli nesfit süt :KK70:

akşam: -

Ellssa Ellssa önerini gördüm sporla ilgili. başlık içerisinde yapılabilir böyle bir şey. herkes kilosunu bildirir ve spor için liste oluşturulur. Her gün sporunu yapan listede yanına artı atar diye düşündüm. Bunun süresini de kendilerine bağladım fikrimde en az yarım saat olsun diye düşündüm. Bir iki egzersiz önerebilirim. Benim de yaptığım. Aslında çok spor yapmak değil etkili spor yapmak önemli. Misal 1 numalı ağırlıkla bir saat bisiklet çevirmek bisiklet çevirmek değildir pek. İnsan ter atınca efektif bir spor yapmış oluyor daha çok.

Şu an aktif olmayan arkadaslarımızdan kim vardı. arada gelenler ve uğramayacağını söyleyenler oldu. hedef vardı elçin vardı. anbuyanbu nun durumu neydi. nurceng vesaire arada mı geliyordu. Takip edemiyorum. :)
Tatlım sen listede olan arkadaşlarla başlarsın..Yarış olsun, kim ne kadar spor yapmış?

Dün misafirim vardı, yasin günü sırası bendeydi.. Ehh ikramlıklarla biraz abarttım ama sabit çıktığıma sevindim..
Yoğurt kürünün faydası diyorum..Yoksa kesin artıdaydım...

Hadi kızlar kilolarınızı listeye ekleyelim, bugün hedef de yok giremiyor, acele edin..
Ben işlerime bakayım biraz...

cuma-mesajlari-resimli1.jpg

Günaydın :KK25:

***2.TAKIM 399. ETAP***

akrep33 ( 58,4 / 58,4 / 0 / 0,0%) Sabit

siyahbeyaz006( 69.2 / / / %)
losefar( 68,4 / / / %)
Paleland( 88,8 /88.2 / 0.6 / 0.68 %)
hedef52 (65,8 / / / % )İzne ayrıldı

2.Takım Ortalaması: %

Güzel kilo vermişim değil mi kızlar :nazar: Haftaya listeye gireceğim :KK53: Büyük oynuyorum :KK73: Hedefimi belirliyorum tansiyon artsın biraz 86.5 :KK73:

seksenli kilolarda tek derdim 84 kilo lanetini aşmak, kilit kilolarımdan benim şişmanlığa yenilmemin sebebi kendisi çünkü. Çok büyük derdim var bu pis rakamla. Düşmanıma gün be gün yaklaşıyorum :KK8::KK8:

bugünki listem

sabah: nesfit süt - sütlü kahve
öğlen: Kurufasulye - bulgur pilavı - salata - soğan - ayran.
akşam : -

akşam yine dışarıda olacağım bu yüzden yemem bir şey. İkram olur muhtemelen, bir şey içerim ama

S.a. bacilarim.herkese hayirli cumalar bollll dualar.kaptancimben kilomu yaziyim ve bugun Bismillah diyete basliyim
kilom :76
gecen haftaya gore almis bulunuyorum.bir senede verdigim 6 kiloyu hopppppp diye geri aldim.kendime ne desem az
sabah : turk kahvesi
birazdan kepek peynir ekmek

Ben bugün tartılamadım. Ama ellerim ayaklarım çok şiş sanırım akşam yemeklerinde kendimi tutamıyorum. Kaçamaklar sonucu 500+600 gram aldığımı düşünüyorum.

S.a. bacilarim.Kaptancim cok sagol ama benim durumlar hep ayni.kimseyide sorunlarimla sıkmak istemiyorum.dun tartildim kiloda almisim moralim sifir oldu.ama yarin tartilip kilomu yazarim İnsaallah.ama bir turlu rejim moduna giremiyorum.
yeni arkadaslar cok iyi gidiyo Masaallah bu gidisle bizim grup listelerde derece alir İnsaallah

aleyküm selaaammmmm...hoşgeldin.

Merhabalar.kac gündür giremedim.cok yoğundum ama aklım sizde idi.oglenleri hep dışarda yedim ama aksamlari yogurt tarçın yulaf yedim.ve hiç tartışması. Bakalım yarın ne olacak.

yoğurt,tarçın,yulaf sende işe yararsa biz de deneyelim canım.ben de takipteyim

S.a. bacilarim.herkese hayirli cumalar bollll dualar.kaptancimben kilomu yaziyim ve bugun Bismillah diyete basliyim
kilom :76
gecen haftaya gore almis bulunuyorum.bir senede verdigim 6 kiloyu hopppppp diye geri aldim.kendime ne desem az
sabah : turk kahvesi
birazdan kepek peynir ekmek

Tekrar başlamana sevindim. Umarım bir daha almazsın, emeğine sıkıntına yazık.

Güzel kilo vermişim değil mi kızlar :nazar: Haftaya listeye gireceğim :KK53: Büyük oynuyorum :KK73: Hedefimi belirliyorum tansiyon artsın biraz 86.5 :KK73:

seksenli kilolarda tek derdim 84 kilo lanetini aşmak, kilit kilolarımdan benim şişmanlığa yenilmemin sebebi kendisi çünkü. Çok büyük derdim var bu pis rakamla. Düşmanıma gün be gün yaklaşıyorum :KK8::KK8:

bugünki listem

sabah: nesfit süt - sütlü kahve
öğlen: Kurufasulye - bulgur pilavı - salata - soğan - ayran.
akşam : -

akşam yine dışarıda olacağım bu yüzden yemem bir şey. İkram olur muhtemelen, bir şey içerim ama

kış kış..84..kışş..kış...:KK48::KK48:palelanda uğramadan git...
güzel kilo vermişsin tebrikler...86 yı ucundan görsen de bence güzel olur..86.5 mükemmel olur:KK76:

Ben bugün tartılamadım. Ama ellerim ayaklarım çok şiş sanırım akşam yemeklerinde kendimi tutamıyorum. Kaçamaklar sonucu 500+600 gram aldığımı düşünüyorum.

selam ayşecim.moral bozmak yok canım.haftaya cumaya kadar verirsin bunu ve eksiye geçersin bak gör ..

Canı
selam ayşecim.moral bozmak yok canım.haftaya cumaya kadar verirsin bunu ve eksiye geçersin bak gör ..

Canım üzülmedim. Ödemim var bu hafta suyu az içtim. Vücut temzilenmedi. 6 öğün her zaman yapamadım. Haftaya listeye gireceğiz inşallah. Bu hafta da oruç tutacakmısın? Seninle yarış yapalım. Spor yapalım hergün en az yarım saat. Bu ip atlama taktiği çok süper oluyor.
Ciddi anlamda bugünden itibaren başlıyorum. Üstümdeki halsizliği attım. Yarın yarım gün çalışıcam. Yarın temizlik günüm. Güzel güzel listeler oluşturacağım kendime.

Canı

Canım üzülmedim. Ödemim var bu hafta suyu az içtim. Vücut temzilenmedi. 6 öğün her zaman yapamadım. Haftaya listeye gireceğiz inşallah. Bu hafta da oruç tutacakmısın? Seninle yarış yapalım. Spor yapalım hergün en az yarım saat. Bu ip atlama taktiği çok süper oluyor.
Ciddi anlamda bugünden itibaren başlıyorum. Üstümdeki halsizliği attım. Yarın yarım gün çalışıcam. Yarın temizlik günüm. Güzel güzel listeler oluşturacağım kendime.

....yarışşşşş....işte bunu söylemeyecektin...ben çok pis yarışırım:KK48::KK53:
tamam yarışalım canım.bu hafta oruç tutacağım ama kaçamak olmayınca her şekil kilo veriliyor.menü yazalım..spor yazalım..sıfır kaçamak..bakalım kim daha çok verecek

***2.TAKIM 399. ETAP***
akrep33 ( 58,4 / 58,4 / 0 / 0,0%) Sabit

siyahbeyaz006( 69.2 / / / %)
losefar( 68,4 /68,8 /+0,4 / -%0,5)
Paleland(
88,8 /88.2 / 0.6 / 0.68 %)
hedef52 (65,8 / / / % )İzne ayrıldı

2.Takım Ortalaması: %

Back
X