Günyadın arkadaşlar, bugün dökülüyorum biraz sırtıma doğru yayılan bir ağrı var. Geçer ama. Akşam tiyatroya gideceğim ve yemek yememeyi düşünüyorum, çünkü dışarıdayken arkadaşlarıma uyuyorum nefsime yenilip. Milletin içerisinde salata da yemek istemiyorum diyet yaptığımı anlamasınlar diye.
Sabah arkadaşlarımla olduğum için kahvaltıda abarttım çünkü.
Kahvaltı: iki dilim su böreği, çay, domates salata peynir zeytin reçel
öğlen: gizli gizli nesfit süt
akşam: -
Ellssa
önerini gördüm sporla ilgili. başlık içerisinde yapılabilir böyle bir şey. herkes kilosunu bildirir ve spor için liste oluşturulur. Her gün sporunu yapan listede yanına artı atar diye düşündüm. Bunun süresini de kendilerine bağladım fikrimde en az yarım saat olsun diye düşündüm. Bir iki egzersiz önerebilirim. Benim de yaptığım. Aslında çok spor yapmak değil etkili spor yapmak önemli. Misal 1 numalı ağırlıkla bir saat bisiklet çevirmek bisiklet çevirmek değildir pek. İnsan ter atınca efektif bir spor yapmış oluyor daha çok.
Şu an aktif olmayan arkadaslarımızdan kim vardı. arada gelenler ve uğramayacağını söyleyenler oldu. hedef vardı elçin vardı. anbuyanbu nun durumu neydi. nurceng vesaire arada mı geliyordu. Takip edemiyorum. :)