tatlım yanlış anlaşılma olmuş, yatmadan önce beni kessen yemem,, o bahsettiklerim akşam yediklerimdi akşam bunlrı yedim ama çok acıktım anlamında:)Naptın losefar, yatmadan önce yemek yenirmi, çok ayıp
Süpersin cnm , haftaya yarışalım mı senle ne dersinakşam hiç bir şey yemedim ve bugün birbucuk saat spor yaptım.
2 ay oldu ve 10 kilom gitti.Geriye kaldı 28 kilom Bu tempoyla gidersem yaza kadar istediğim şey olur umarım.
süper. Kilolarımız yakın. Bende 66.6 olsam bu hafta. Benim boyum 1.60 desek yarışşş çok güzzel. Bu arada ardık telefondan da girebileciğim. Yani bol bol online olabileceğim.....yarışşşşş....işte bunu söylemeyecektin...ben çok pis yarışırım
tamam yarışalım canım.bu hafta oruç tutacağım ama kaçamak olmayınca her şekil kilo veriliyor.menü yazalım..spor yazalım..sıfır kaçamak..bakalım kim daha çok verecek
Süpersin cnm , haftaya yarışalım mı senle ne dersin
oh beee yaaaa.seni böyle görmek istiyorum.bana da gaz veriiyorsun iyi geliyorsun
Hımm kem kümmm anacım 1,5 kilo iyi hedef..ben başlarda veriyordum da şimdi bayağı yavaşladı doğrusunu istersen gr gr gitmeler beni hiiiçççç tatmin etmiyorrrr. yarışalım bakalımben sana bir iki laf attım ama sen hiç oralı olmadın , belki başın kalabalıktı ondandır. zaten spor listesi düzenleyeceğim ya. hergün en az yarım saat spor yapılsın diyoruz. faydası önce kendimize, sonra takıma. Yarışalım haftaya ben hedefimi koydum canım zaten şimdiden bibuck kilo falan vermeyi düşünüyorumSen de fazla cıkmıssın , keşke cıkmasaydın ama oldu bir kere, ama bunlar oturmus kilon değildir bence var ya iki üç gün boğazını tutsan gider zaten aldığın 400 gr.. bu hafta bence bir kilo verebilirsin. bak ben 1,5 kilo diyorum. benle yarışacaksan bunu göze al
Losefar naptın güzelim bu nee.. 2 haftadır nota alıyoruz bu haftada alırsak 3 olacak ve 4. haftada cezaya düşeriz..***2.TAKIM 399. ETAP***
akrep33 ( 58,4 / 58,4 / 0 / 0,0%) Sabit
siyahbeyaz006( 69.2 / / / %)
losefar( 68,4 /68,8 /+0,4 / -%0,5)
Paleland( 88,8 /88.2 / 0.6 / 0.68 %)
hedef52 (65,8 / / / % )İzne ayrıldı
2.Takım Ortalaması: %
Hımm kem kümmm anacım 1,5 kilo iyi hedef..ben başlarda veriyordum da şimdi bayağı yavaşladı doğrusunu istersen gr gr gitmeler beni hiiiçççç tatmin etmiyorrrr. yarışalım bakalım, benim hedefim 800 gr olsun.....
Kızlar bende yarışmak istiyorum.ben sana bir iki laf attım ama sen hiç oralı olmadın , belki başın kalabalıktı ondandır. zaten spor listesi düzenleyeceğim ya. hergün en az yarım saat spor yapılsın diyoruz. faydası önce kendimize, sonra takıma. Yarışalım haftaya ben hedefimi koydum canım zaten şimdiden bibuck kilo falan vermeyi düşünüyorumSen de fazla cıkmıssın , keşke cıkmasaydın ama oldu bir kere, ama bunlar oturmus kilon değildir bence var ya iki üç gün boğazını tutsan gider zaten aldığın 400 gr.. bu hafta bence bir kilo verebilirsin. bak ben 1,5 kilo diyorum. benle yarışacaksan bunu göze al
Kızlar bende yarışmak istiyorum.Bu haftaki kilom 68. Haftaya 67 olacağımı iddia ediyorum. Hadi bakalım kim ne kadar zayıflayacak.
Canım benide ekleyebilirsin listene.Arkadaşlar merhaba, demin listeleri incelerken, spor yapan üyelerden bildiklerimi inceledim - bunların coğunluğu 7. takımdan çıktı bu arada - Ama diğer takım üyelerini incelediğimde, kendi takımları içerisinde en cok kilo vermiş olanları çeşitli sporları yapan arkadaşlar olduğunu çok rahatlıkla gördüm.
Herkes en az günde yarım saat spor yapacak. Kendi aramızda yarışacağız. Spor ve diyet yaparak hem birbirmizi motive edeceğiz, hem de takım olarak diğer takımlara acayip fark atacağız. Atmamız lazım çünkü! Sporunu yapan üye bildirimini buraya yapacak. Haftada altı gün spor yapılacak. Pazar günü dinlenme günü, diğer bir gün sporunu yapamayan kişi bildirimde bulunup, pazar günü telafisini yapabilir. Herkes kaç dakika spor yaptığını isminin karşısına yazacak. Bu sporlar, yürüyüş, aerobik, vucut çalışması, mekik, step, dans, bisiklet vesaire olabilir. Youtube da çeşitli egzersiz programları var. Ne çalıştığınızı da günlük liste bildirimlerinde bulunurken yazabilirsiniz. Yeni gelen arkadaşlar da listeye girdikleri an sporumuza dahil olacaklar. Her hafta birincimizi seçeceğiz.
Kızlar şubata girdik, şubat kısa sürer. Bir hafta sonra ayın ortasına geldik. Derken mart çıkacak. Derken bahar ayları geldi bile. Yaza bu şekilde giremeyiz. Haftalar çok çabuk geçiyor. Sağlık problemi olan arkadaşlar varsa yazsınlar listeden çıkarırız.
2. Takım Spor Günlüğü
Ellssa
L losefar
S siyahbeyaz0066
Paleland
Evet Canım çalışıyorumHoşgeldin canım..
Umarım hedeflediğin kiloya bu takımda ulaşmayı başarırsın..
2 hafta deneme süremiz var, bu süre içinde gerçekten kilo vermek ve takımda olmak istediğine inandır bize, listeye gir şekercik..
Çalışıyormusun peki?
Listeye ne zaman gireceğimBenim için uygundur bakalım :) Umarım listeye katıldığın hafta da bu iddianı sürdürebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?