Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kaptanım ben tartılamaddım yaaa.bu hafta hiç tartılmamıştım yogunluktan.sabah da tartıının pili bitmiş açılmadı allah açılmadı.önceki günler tartılmış olsam yaklaşık bişey soyliyim dicem ama hiç tartılmadım da.evde fazladan bir pil buldum taktım o da olmadı. napcaz simdi.

Evet
süper. Kilolarımız yakın. Bende 66.6 olsam bu hafta. Benim boyum 1.60 desek yarışşş çok güzzel. Bu arada ardık telefondan da girebileciğim. Yani bol bol online olabileceğim.

Süpersin cnm , haftaya yarışalım mı senle ne dersin

ben sana bir iki laf attım ama sen hiç oralı olmadın , belki başın kalabalıktı ondandır. zaten spor listesi düzenleyeceğim ya. hergün en az yarım saat spor yapılsın diyoruz. faydası önce kendimize, sonra takıma. Yarışalım haftaya ben hedefimi koydum canım zaten şimdiden bibuck kilo falan vermeyi düşünüyorum Sen de fazla cıkmıssın , keşke cıkmasaydın ama oldu bir kere, ama bunlar oturmus kilon değildir bence var ya iki üç gün boğazını tutsan gider zaten aldığın 400 gr.. bu hafta bence bir kilo verebilirsin. bak ben 1,5 kilo diyorum. benle yarışacaksan bunu göze al

Hımm kem kümmm anacım 1,5 kilo iyi hedef..ben başlarda veriyordum da şimdi bayağı yavaşladı doğrusunu istersen gr gr gitmeler beni hiiiçççç tatmin etmiyorrrr. yarışalım bakalım , benim hedefim 800 gr olsun.....

***2.TAKIM 399. ETAP***
akrep33 ( 58,4 / 58,4 / 0 / 0,0%) Sabit

siyahbeyaz006( 69.2 / / / %)
losefar( 68,4 /68,8 /+0,4 / -%0,5)
Paleland(
88,8 /88.2 / 0.6 / 0.68 %)
hedef52 (65,8 / / / % )İzne ayrıldı

2.Takım Ortalaması: %
Losefar naptın güzelim bu nee.. 2 haftadır nota alıyoruz bu haftada alırsak 3 olacak ve 4. haftada cezaya düşeriz..
Valla cezamız olan genel liste hazırlama işini size yaptırırım ona göre..

akrep cezadan bahsediyor. Sen spor da yapıyordun yanlış mı hatırlıyorum. Spor listesinde senden yüksek performans bekliyorum. 800 gr iyi bir hedef.. umarım daha fazlasını verirsin haftaya.

Bu günkü menümü yazıyorum .

Sabah hiçbirşey
Öğlen az makarna haşlanmış tavuk ve yoğurt (yoğurt fazla geldi tüketemedim)
Ara olarak yarım yeşil elma ve 3 dilim portakal getirdim. Akşam eve geçince yoğurt ve salata yiyeceğim.
Yanında 1 dilim ,çavdar ekmeğim tabiki:)

Kızlar bende yarışmak istiyorum. Bu haftaki kilom 68. Haftaya 67 olacağımı iddia ediyorum. Hadi bakalım kim ne kadar zayıflayacak.

Arkadaşlar merhaba, demin listeleri incelerken, spor yapan üyelerden bildiklerimi inceledim - bunların coğunluğu 7. takımdan çıktı bu arada - Ama diğer takım üyelerini incelediğimde, kendi takımları içerisinde en cok kilo vermiş olanları çeşitli sporları yapan arkadaşlar olduğunu çok rahatlıkla gördüm.

Herkes en az günde yarım saat spor yapacak. Kendi aramızda yarışacağız. Spor ve diyet yaparak hem birbirmizi motive edeceğiz, hem de takım olarak diğer takımlara acayip fark atacağız. Atmamız lazım çünkü! Sporunu yapan üye bildirimini buraya yapacak. Haftada altı gün spor yapılacak. Pazar günü dinlenme günü, diğer bir gün sporunu yapamayan kişi bildirimde bulunup, pazar günü telafisini yapabilir. Herkes kaç dakika spor yaptığını isminin karşısına yazacak. Bu sporlar, yürüyüş, aerobik, vucut çalışması, mekik, step, dans, bisiklet vesaire olabilir. Youtube da çeşitli egzersiz programları var. Ne çalıştığınızı da günlük liste bildirimlerinde bulunurken yazabilirsiniz. Yeni gelen arkadaşlar da listeye girdikleri an sporumuza dahil olacaklar. Her hafta birincimizi seçeceğiz.

Kızlar şubata girdik, şubat kısa sürer. Bir hafta sonra ayın ortasına geldik. Derken mart çıkacak. Derken bahar ayları geldi bile. Yaza bu şekilde giremeyiz. Haftalar çok çabuk geçiyor. Sağlık problemi olan arkadaşlar varsa yazsınlar listeden çıkarırız.

2. Takım Spor Günlüğü

Ellssa
L losefar
S siyahbeyaz0066
Paleland

A
Canım benide ekleyebilirsin listene.

Evet Canım çalışıyorum

***2.TAKIM 399. ETAP***

akrep33 ( 58,4 / 58,4 / 0 / 0,0%) Sabit

siyahbeyaz006( 69.2 / / / %) Bildirimde bulunmadı
losefar( 68,4 /68,8 /-0,4 / -%0,58)
Paleland(
88,8 /88.2 / 0.6 / 0.68 %)
hedef52 (65,8 / / / % )İzne ayrıldı

2.Takım Ortalaması: -0,02%

Hofffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…