- 8 Ağustos 2008
- 35.433
- 43.012
- 1.123
Listeye girmek için bol paylaşım ve istikrarlı kilo vermeye istekli olmak gerekiyor, karne alabilmek için hedef kilo yazmak gerekiyor canım.Listeye girmek için hedef kilo mu belirliyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listeye girmek için bol paylaşım ve istikrarlı kilo vermeye istekli olmak gerekiyor, karne alabilmek için hedef kilo yazmak gerekiyor canım.Listeye girmek için hedef kilo mu belirliyorsunuz?
Listeye girmek için bol paylaşım ve istikrarlı kilo vermeye istekli olmak gerekiyor, karne alabilmek için hedef kilo yazmak gerekiyor canım.
Ben de bu haftadan sonra sıkacagim kendimi, misafirler gittikten sonra kendimi brokoliye, karnabahara vuracagim ve artik hafta sonlari da abartmayacagimselam. Ben de sıkı diyete giriyorum tekrardan ve sporumu arttırıyorum. Sakatlık geçirmiştim.. Bu hafta yarım kilo vermeti umuyorum 88 kg olsam ne güzel :)
yediklerim ise, salata , patlıcan musakka, yoğurt, bir avuç fındık, iki adet biskrem.
Ben de bu haftadan sonra sıkacagim kendimi, misafirler gittikten sonra kendimi brokoliye, karnabahara vuracagim ve artik hafta sonlari da abartmayacagim
Geçmiş olsun canım. İnşallah istediğin kiloya dönersin.Günaydin arkadaşlar 36 yasindayim 165 boyunda 78 kiloyum 2 sene tedavi gordum tabi bu seneler bana 15 kilo olarak geri döndü her seferinde basladigim diyetler en fazla 1 hafta surdu eski halimden şikayet ederdim simdi o kiloya insem yeter simdilik 1 aylik bi sürede 5 kilo vermek istiyorum
Günaydin arkadaşlar 36 yasindayim 165 boyunda 78 kiloyum 2 sene tedavi gordum tabi bu seneler bana 15 kilo olarak geri döndü her seferinde basladigim diyetler en fazla 1 hafta surdu eski halimden şikayet ederdim simdi o kiloya insem yeter simdilik 1 aylik bi sürede 5 kilo vermek istiyorum
günaydın kızlar iki gündür nete giremiyordum. İş yerine gelir gelmez size bir göz atayım dedim. Bayağı bir mesaj birikmiş. Hafta içi artık devamlı sizlerleyim.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa evrsin. Çocuklar hasta olunca elimiz kolumuz bağlı oluyor malesef.Gunaydin kızlar
Cocuklardan ikisine antibiyotik baslandi.hem su çiçeği hem bademcik enfeksiyonu cok kötü ateş yapti.uykusuzluk ,cocuklarin mizmiz hali beni baya olumsuz etkiliyor.kolumu kaldiracak halim yok denir ya oyle işte.size kolay gelsin
Poreland günaydın arada böyle ödüllendirmeler yapılabilir. Çok güzel bir başarı 2 ayda 12-13 kilo vermek çok güzel başarı bence. Bu istikarla yaza kadar 70 kiloyu görürsün. Bende yeni geldim. doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum . Doğum sonrası dediysem oğluşum 3 yaşında millet bu zaman kadar 2 çocuk doğurup filinta gibi oluyor. Bende bu süreç sanrıım çok uzadı :)Geçmiş olsun ve aramıza hoş geldin :) umarım aylık hedefine ulaşabilirsin.
Hoşgeldin :) Hep beraber kilo vermeye devam o zaman. hedefin neydi acaba paylaşabilir misin merak ediyorum.
Ben paleland :) valla bir ara 100 kiloyu görmüştüm , sonra 98 e inmiştim ve bu takıma geldim bir iki ay oldu sanırım rahat. şimdi 89 kiloya kadar indim. Arada dalgalanmalar oluyor ama olmaması için elimden geleni yapıyorum. benim yolum uzunbir yetmişi görsek altmışlara ineriz umarım diye düşünüyorum.
kızlar günaydın. ya ben bu sabah bi baktım regl olmuşum. onbir gün var oysa, gayet düzenliydi bu yıl oysa. iki gün öne ata ata geliyordu. Arkaddasım kadın doğuma git dedi ama sizce neden böyle olmuştur. çok stresliyim iş güc mevzularından dolayı, ondan mıdır? bir kere birbucuk ay adet olamamıştım bir kaç yıl evel o zaman cok strestendi gecikmesi ama erken gelmesinin nedeni ne olabilir ki :/
neyse, dün gece saat 2 gibi karnım acıktı valla corba söyledim ama yanında lavas vardı iki tane pizza dilimi büyüklüğünde ondan yedim. midem kazınmıştı ah ah yemeyeydim. Bu sabah nesfit yiyeceğim. spor yapacağım sonra..
Ayy evet canım ya yemeseydin iyiydi ama yapacak bir şey yok bende zaten o geç saatlerde yemek yemekten kilo aldım ya. Canım benim kilom 69 ilk hedefimdeki kilo 60 daha sonra 55 kiloya kadar düşmek. Benim de kilo almamdaki sebep düzenli adet olamamam o yüzden diyetlerle ve spor yaparak zayıflamaya çalışıyorum.Geçmiş olsun ve aramıza hoş geldin :) umarım aylık hedefine ulaşabilirsin.
Hoşgeldin :) Hep beraber kilo vermeye devam o zaman. hedefin neydi acaba paylaşabilir misin merak ediyorum.
Ben paleland :) valla bir ara 100 kiloyu görmüştüm , sonra 98 e inmiştim ve bu takıma geldim bir iki ay oldu sanırım rahat. şimdi 89 kiloya kadar indim. Arada dalgalanmalar oluyor ama olmaması için elimden geleni yapıyorum. benim yolum uzunbir yetmişi görsek altmışlara ineriz umarım diye düşünüyorum.
kızlar günaydın. ya ben bu sabah bi baktım regl olmuşum. onbir gün var oysa, gayet düzenliydi bu yıl oysa. iki gün öne ata ata geliyordu. Arkaddasım kadın doğuma git dedi ama sizce neden böyle olmuştur. çok stresliyim iş güc mevzularından dolayı, ondan mıdır? bir kere birbucuk ay adet olamamıştım bir kaç yıl evel o zaman cok strestendi gecikmesi ama erken gelmesinin nedeni ne olabilir ki :/
neyse, dün gece saat 2 gibi karnım acıktı valla corba söyledim ama yanında lavas vardı iki tane pizza dilimi büyüklüğünde ondan yedim. midem kazınmıştı ah ah yemeyeydim. Bu sabah nesfit yiyeceğim. spor yapacağım sonra..
Peki doktor kontrolünde mi zayıflıyorsun. İlk önce düzenli şekilde adet olmak için tedavini ihmal etme canım. Kolay gelsin. Bu kısa sürede bence çok iyi bir kilo vermişssin. Neler yapıyorsun? Biraz anlatır mısın?Ayy evet canım ya yemeseydin iyiydi ama yapacak bir şey yok bende zaten o geç saatlerde yemek yemekten kilo aldım ya. Canım benim kilom 69 ilk hedefimdeki kilo 60 daha sonra 55 kiloya kadar düşmek. Benim de kilo almamdaki sebep düzenli adet olamamam o yüzden diyetlerle ve spor yaparak zayıflamaya çalışıyorum.
Yok canım nerde dr. Kontrolü tamamen dr. gitmeyi bıraktım ki dr. gittikçe daha çok kilo alıyordum hiç iyileşmediğim gibi kilo aldığım da cabası o yüzden bıraktım dr. gitmeyi şimdilik kendi yöntemlerimle başımın çaresine bakıyorum.Peki doktor kontrolünde mi zayıflıyorsun. İlk önce düzenli şekilde adet olmak için tedavini ihmal etme canım. Kolay gelsin. Bu kısa sürede bence çok iyi bir kilo vermişssin. Neler yapıyorsun? Biraz anlatır mısın?
Anladım canım tedavbilerden kilo almak normal. Ama tam sonucunu alsaydın keşke. Sağlıksız diyet yapma sakın.Yok canım nerde dr. Kontrolü tamamen dr. gitmeyi bıraktım ki dr. gittikçe daha çok kilo alıyordum hiç iyileşmediğim gibi kilo aldığım da cabası o yüzden bıraktım dr. gitmeyi şimdilik kendi yöntemlerimle başımın çaresine bakıyorum.
Canım kendi takımında öncelikle takım değiştirmek istediği yazılacak sonraki hafta buraya geçmiş olacak..