• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2.TAKIM 398. ETAP** *
akrep33 ( 58,7 / 58,4 / 0,3 / 0,51%)
nurceng (56,4 / 56,4 / 0 / 0,0%) Sabit / Mezun ediyoruz

siyahbeyaz006( 69.2 /69.2 /0 / 0%) Sabit
losefar( 68,6 / 68,4/0,2 / %29)

Paleland( 89,6 / 88, 8/ 0.8 / %0.89)
3lcin( 76.8 / / / %)İzne ayrıldı
hedef52 (64,2 /65,8 /-1,6/-2,5 % )

***2.TAKIM 398. ETAP** *

losefar( 68,6 / 68,4/0,2 / %29)

Paleland( 89,6 / 88, 8/ 0.8 / %0.89)
Canım net bağlantımda problem çıktı az önce, telaş edip paylaştım hemen, dediğim gibi bu kadar geç kalma bildirime tamammı tatlım..
Bu arada tebrikler canım, güzel vermişsin bu hafta takımda birinci sensin:KK9::KK68:

***2.TAKIM 398. ETAP***

losefar( 68,6 / 68,4/0,2 / %0,29)
Paleland( 89,2 / 88,8 / 0,4 / 0,45%)

2.TAKIM ORTALAMASI:-0,18%

Kilo veten arkadaşları kutluyorum.
Cemre hosgeldin.
Gelecek hafta umuyorum aldiklarimi verebilirim.
Misafirim 3-4gunlugune yatili.haftaya geleckler sadece misagire yapilan seyletden yerim diye korkuyorum.
Asil sıkıntı 2 haftadir esimin aksama gelecek misafirleri erteleniyor.evi temizletiyom baklava borek aliniyor dun cig kofte aldim hoooop misafir iptal.protesto ettim geleceklet diye bisey hazirlamadim.gelirlwrse esim biaeyler alip gelecek.

***2.TAKIM 398. ETAP***

losefar( 68,6 / 68,4/0,2 / %0,29)
Paleland( 89,2 / 88,8 / 0,4 / 0,45%)

2.TAKIM ORTALAMASI:-0,18%

Ben gecen hafta 89.6 olarak bildirimde bulunmustum ama 89.2 yazilmis listeye herhalde. Simdi listeyi girunce fark ettin.

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Beni bilgilendirebilir misiniz. Ben 3 yaşında bir çocuk annesiyim. 56 kilo ile hamile kaldım. 78 ile doğum yaptım. 62 ye kadar düştüm. Sonra iş değiştirdim. Son bir senede de 69 kadar gördüm. 21 Ocak tarihinden 68.1 ile yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Şu an 65.9 kiloyum. Bir gruba girip hırs yapmak istiyorum. zayıf insanlara özeniyorum. Aynalara küstüm diyebilirim.

Kilo veten arkadaşları kutluyorum.
Cemre hosgeldin.
Gelecek hafta umuyorum aldiklarimi verebilirim.
Misafirim 3-4gunlugune yatili.haftaya geleckler sadece misagire yapilan seyletden yerim diye korkuyorum.
Asil sıkıntı 2 haftadir esimin aksama gelecek misafirleri erteleniyor.evi temizletiyom baklava borek aliniyor dun cig kofte aldim hoooop misafir iptal.protesto ettim geleceklet diye bisey hazirlamadim.gelirlwrse esim biaeyler alip gelecek.
Haklısın canım, gelen misafir için hazırlık yap sonrada iptal olsun, gerçekten kötü bir durum...
Ben gecen hafta 89.6 olarak bildirimde bulunmustum ama 89.2 yazilmis listeye herhalde. Simdi listeyi girunce fark ettin.
Canım geçen hafta öyle bildirim yapmışsın listeye öyle geçmiş, eminmisin 89,6 olduğuna..Zaten çok da önemi yok artık.Önemli olan kilo vermiş olman, bakalım haftaya kaçlı rakamları göreceğiz senden..
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Beni bilgilendirebilir misiniz. Ben 3 yaşında bir çocuk annesiyim. 56 kilo ile hamile kaldım. 78 ile doğum yaptım. 62 ye kadar düştüm. Sonra iş değiştirdim. Son bir senede de 69 kadar gördüm. 21 Ocak tarihinden 68.1 ile yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Şu an 65.9 kiloyum. Bir gruba girip hırs yapmak istiyorum. zayıf insanlara özeniyorum. Aynalara küstüm diyebilirim.
Hoşgeldin canım..
O hırsı bu takımda yapablirsin..İki hafta deneme süren var.Ne kadar istekli olduğunu görelim,öyle alalım seni listeye..

Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.İnsaallah kisa zamanda hedeflerine ulasirlar.
Ben bu hafta anneme ragmen.kilo almamisim cok sukur ama listeye girmek icin hala 3 kilom var.buda cok can sıkici.dun on kisilik misafirim vardi.mantidan tatliya hersey varken ben gorunce dayanamadigim halk ekmekten fazlaca yiyip aksam yemek yemedim.
Bugun sabahtan beri cok karisiriyorum.
Sabah bir dilim islak kek
oglen bir krep bir tabak corba
ara turk kahvesi
aksam patatesli bezelye
cok sacma bir gun oluyo ama oturup yemek yemeye ne vaktim oldu nede canim istedi

Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.İnsaallah kisa zamanda hedeflerine ulasirlar.
Ben bu hafta anneme ragmen.kilo almamisim cok sukur ama listeye girmek icin hala 3 kilom var.buda cok can sıkici.dun on kisilik misafirim vardi.mantidan tatliya hersey varken ben gorunce dayanamadigim halk ekmekten fazlaca yiyip aksam yemek yemedim.
Bugun sabahtan beri cok karisiriyorum.
Sabah bir dilim islak kek
oglen bir krep bir tabak corba
ara turk kahvesi
aksam patatesli bezelye
cok sacma bir gun oluyo ama oturup yemek yemeye ne vaktim oldu nede canim istedi
Tatlım en son 2 kilon vardı listeye girmeye,3 kilomu oldu..

Akrep baska takimdan transfer olmak isteyen bur arkadaş var.yerimiz var degil mi?

Bana ozelden yazmis bugun cuma listeye yetişir mi yoksa takum değişikliği haftata mi kalir

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz :) ve Ellssa Ellssa 23 ocak postumdan alıntı :)

akrepciğim ben bildirimimi şimdiden yapayım. 89.6 kiloyum. yani bu hafta eksi çıktım. bu önümüzdeki hafta kendimi toparlamaya bakacağım. nadir girerim, bir şeyler yolunda gitmedi, canım sıkkın. yemeğe vuruyorum kendimi. haftaya cuma daha iyi olurum ama nadir uğrayacağım hafta içi sorun yoksa. söyleyeyim dedim. umarım sizler güzel kilolar vermişsinizdir.:) şimdiden tebrikler.

Bana ozelden yazmis bugun cuma listeye yetişir mi yoksa takum değişikliği haftata mi kalir
Canım kendi takımında öncelikle takım değiştirmek istediği yazılacak sonraki hafta buraya geçmiş olacak..

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz :) ve Ellssa Ellssa 23 ocak postumdan alıntı :)
Tamam tatlım ama dediğim gibi geçen hafta olmuş bir karışıklık demekki aceleyle koşturuyoruz hep son dakikaya kalmamak için..
Bak ne dicem bundan sonrki haftalarda sen kontrolör ol..
Erkenden görev başında olursun hem de kilonu erken bildirmiş olursun..

Back
X