Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ne güzel iş yeriymiş spor salonu mu var.hımmm açığı kapatmalıyım mutlaka.leslie yapmalıyım bugünnnnnn

Oncelikle kaptancim annene cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
Sonra anammnnmmmmmmmm ben sismanladim diye herseyden geri kalir oldum.sabah cok azimli kalkip kesin diyet modundaydim simdi modum ikiye katlandi.kaptancim kesin donus yaptigimdan bu hafta listede olmak istiyorum.haftayada laleler olarak kendime ayri grup acicam hepinizi gecicem

günaydın napıyorsunuz zambaklar menekşeler

ben henüz kalktım valla. kaşarlı kepekli tost yaptım. yanına da marul salatası

ben artık 90 kilolardan bıktım. bir tartıda 8'li rakalmları göreyim. sonra 7'li rakamlar çok yakınlaşacakmış gibi

neyseee, bu hafta sporuma da yükleniyorum iyice. yalnız soğuktan mı nedir su içemiyorum çok fazla o olayı düzeltmem lazım.

akşam dünden kalan tavuk var, yanına az biraz bulgur pilavı yaparım. yoğurt ve salata bir de oldu bitti. bazen yemek yaparken sıkılıyorum

aslında canım kısır çekiyor ama ben abartıyorum ondan korkuyorum

ben de hafta onu yedim de yedim bileydim bu yarışma var yemezdim.gözleme lahmacun patates kızartması dün akşam 12 tane kestane 2 tane saklıbahçe bisküvi falan filan abarttığımı bile bile yemeye devam ediyordum .Şımarttınız beniiii.Görümcem gitti kayınvalidem kaldı o da kuş kadar yer ben de onun porsiyonlarına bakıp ona göre yiyeyim bari oğlu kızları hep zayıff
bu öğlen 45 dk yürüdüm , yarım saatte iş çıkışı yürüürüm hadi bakalımmm

canım sen kaç gündür tavuk yiyorsun çok vediğinden mi anlamadım bugün kısır ye hem kalorisi de düşük dermişimm

kızlar çoklu alıntıyı yapmaya çalışıyrum ama olmuyor brkaç deneme yapacağım tekrar yazılarım olursa kusura bakmayın, ya da bana yardımcı olun

inş. görürsün 7 li rakamları
ne güzel iş yeriymiş spor salonu mu var.hımmm açığı kapatmalıyım mutlaka.leslie yapmalıyım bugünnnnnn

anbuyanbu kesin dönüşün nezaman
afiyet olsun

kızlar ben size bişey sorucam kaban almak istiyorum sezon sonu indirimlerinden falan faydalanmak için ama beden konusunda çok kararsızım şu an 69um (40 beden oluyor) 55 'e düşmek istiyorum 55'de de muhtemelen 38 falan giyerim sadece üniv döneminde 36 beden giymiştim yani asla 36 olamam .şu anki bedenime göre mi alsam yoksa 38 bedenmi

canım sen kaç gündür tavuk yiyorsun çok vediğinden mi anlamadım bugün kısır ye hem kalorisi de düşük dermişimm

evet ya. napayım üç tam göğüs almıştım gecen. altı parça et var. ye ye bitmiyor allah bereket versin. ama ben de et yemekten bıktım. ya nedense canım karbohidrat çekmiyor hiç. sanki insüline direncim varmış gibi geliyor, o yüzden çekiniyorum böyle tost most yemekten. zaten genelde sebze de yiyorum. canım taze fasulye falan da çekmiyor. aslında güzel bir nohut yemeği istiyorum ama işte çok salcalı yapıyorum ve şişkinlik verir mi kaygım var zaten adet olacağım şimdi üç beş güne. tartımı cok etkilemesin istiyorum.

ya sezon sonu indirimi her zaman olur. ama şu an ihtiyacın varsa, 40 al. ama yok bir ay içinde ben 38 bedene düşerim diyorsan 38 al. bu kış giyebilecek gibiysen ben de almadım mesela yeni mont. eskilere sığamıyordum çünkü, şimdi hafiften bolarmaya basladılar gögüs ve göbek kısmından biliyorum. gecen yıl yeni mont almıstım bu yıl ona bile giremiyordum düşünün.

ben de bu akşam kuru fasulye yiyeceğim ekmek yemeyeceğim .Canın nohut çekiyorsa ye .salçalı olsun nolacak ki .Ben hiç takmıyorum yemeğin salçasına , tuzuna, yağına ...salatalarıma bile bolca zeytinyağı koyuyorum biizm sorunumuz ekmek ve abu cubur bence . şahsi düşüncem bu . zamanında çok diyet yaptım (hele bir isveç diyeti vardı ki Allahım birdaha denetmesin herşeyden tiksinmiştim 15 gün sürmesine rağmen) 2aydır diyetteyim ama belli bir kural kaide olmadığı için istediğim herşeyi de yediğim için hiç sıkılmadım ve gerçekten cumaları da heyecanla bekliyorum.

evet canım ya yağ çok önemli bence. diyette yağ tüketimini ben de destekliyorum. yok şimdi ben ekmek kullanmıyorum tost harici. salcalı bir yemek midemi bayar. zaten reflü de var. ondan yani neyse yaparım belki önümüzdeki günler. ama gaz torbası gibi gezmek istemiyorum. zaten reglken balon oluyorum

valla siz yersiniz !!! oh size , ben sizin gibi miyim ayol, kadına bak.

afiyet olsun canım da çayın içinde bir kaşık görüyorum yoksa yoksa yoksa şeker mi var içinde
Evet canim malesef yarim sekere kadar dustum ama hic sekersiz icemiyorum.sen beni pek bilmiyosun ben albenilerden biskremden anca kurtuluyorum.3 senede 20 kilo verdim.burda oldugun surece pek veremedim verdiklerimide bir sure gruba ara vererek buda 3 kilocuk geri aldim ama Allah izin verirse kilomun basina 6 gelene kadar bozmiycam rejimimi.bugun iyi gittim sabahta tarti degisik olursa tutmayin beni

Son düzenleyen: Moderatör:
Bide losefarcim kesin donus yaptim.ve bu haftada listeye geri donmek istiyorum
Hayirlisi olsun .korumak önemli olan bence.bir sekilde alinip bir sekilde veriliyor ama korumasi daha zor bence.uff ben de bu aksam ekmek yemeyecektim guya eşimle donerken sicak pide aldi direksiyona gecti ve sicacik ekmekleri elime verdi çok severim elim yana yana çitir ekmekleri yemeyi.ucundan aldimbdiyette olmasaydim kedin yarim ekmek yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…