Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkur ederim sende guzel veriyorsun cnm.emeklerimiz boşa gitmez ınş.azim,istek,irade hep bizimle olsun.bu grup bu site gercekten insani motive ediyor.
önemli değil kızlar ben aslında sıralamayı yaparken alırım olmazsa diye bırakmıştım burda diğer arkadaşlar gelirse diye ama 18 e kadar taşımanız gerektiğini unutmuşum o nedenle hemen alayım dedim zaten @Sweetdimple son yüzdeyi hesaplamıştı ben sadece taşıdım orayaarada hepimizin yardıma ihtiyacı oluyor yani
![]()
Ellssa annene de çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bir sorun değildir hepinize sağlıklı kilo vermeler
![]()
Teşekkür ederm şekerler...Anneciğine geçmiş olsun canımm![]()
Teşekkür ederim canım.Ellssa geçmiş olsun canim.
Derinnnnn bir sessizlik var burada, can sikintisindan başka takimlari okudum,millet de acaip gazz var. Neyse görümcem ve kayinvalidem geldi kilo vermişsin dediler sevinçten uçtum tabi 7 kilo verdim şu ana kadar bu sevindirici kısım.peki ben ne yapiyorum dünden beri homini girtlak yiyorum mutlumuyum degilim tabi. Çok dikkat etmeliyim emeklerim heba olmamali.diyetten ,sizinle olmaktan ,spordan hiç sıkılmadım bu misafir mevzuu bozuyor insanin düzenini diķkat etmeliyim.siz de beni frenleyin kizlar.
Ben de kimse gelmiyor diye gelmiyorum buraya acikcasi. Motive olalim dedik iyice moralim bozulduherkesin isi var. Bu daha da canimi sikuyor. Evde oldugum icin. Neyse ben de bildirim yaparim arada.. bozma. Ben demin bakkala inecektim canim cubuk kraker cekti dedim tuzlu yeme sonra reklamda twix gordum onu cekti. Yarin yersin dedim kendime. Sen de guzel veriyorsun. Degmez gece tikinmaya kacamagi bile yapiosak oglen yapmakta fayda var
Evet gelen giden olmayınca sıkı cı oluyorBen de kimse gelmiyor diye gelmiyorum buraya acikcasi. Motive olalim dedik iyice moralim bozulduherkesin isi var. Bu daha da canimi sikuyor. Evde oldugum icin. Neyse ben de bildirim yaparim arada.. bozma. Ben demin bakkala inecektim canim cubuk kraker cekti dedim tuzlu yeme sonra reklamda twix gordum onu cekti. Yarin yersin dedim kendime. Sen de guzel veriyorsun. Degmez gece tikinmaya kacamagi bile yapiosak oglen yapmakta fayda var
Evet cnm 76 idim eskidennnnnLosefar 76ile mi badlamistin.7kilo super tabi fark edilir.aylik listeler yapılıyor kilo verdikçe üst siraya geçiyorsun. Bu da mitivasyon oluyor
**2.TAKIM Yarışması
Menekşeler:
akrep33 ( 59,4
siyahbeyaz006 ( 69.4
Paleland ( 92
Zambaklar:
nurceng (56,6
losefar ( 69
3lcin ( 78
Evet kızlar bu hafta iki gruba ayrılıyoruz ve birbirimizle yarışıyoruz... Bakalım bu hafta zambaklarmı, menekşelermi kazanacak yarışı, ehh kesin menekşeler![]()
Teşekkur ederim sende guzel veriyorsun cnm.emeklerimiz boşa gitmez ınş.azim,istek,irade hep bizimle olsun.bu grup bu site gercekten insani motive ediyor.