Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Anneciğine geçmiş olsun canımm
Teşekkür ederm şekerler...

Listede emegi gecen herkese tedekkurler.akrep de gelemeyince hummali bi çalışmaya girmis arkadaslar sağolsunlar
Paleland ve losefar kilo vermiş. Tebrik eferim.
Sabitlere ragmen 0.3un altina dusulmemis.nota da alinmaz..

Haftaya daha iyi sonuclarimiz olur umarim. Hepiniz az da olsa versek ama kiloyu sabit tutmak bile onemli.

Derinnnnn bir sessizlik var burada, can sikintisindan başka takimlari okudum,millet de acaip gazz var. Neyse görümcem ve kayinvalidem geldi kilo vermişsin dediler sevinçten uçtum tabi 7 kilo verdim şu ana kadar bu sevindirici kısım.peki ben ne yapiyorum dünden beri homini girtlak yiyorum mutlumuyum degilim tabi. Çok dikkat etmeliyim emeklerim heba olmamali.diyetten ,sizinle olmaktan ,spordan hiç sıkılmadım bu misafir mevzuu bozuyor insanin düzenini diķkat etmeliyim.siz de beni frenleyin kizlar.

Ben de kimse gelmiyor diye gelmiyorum buraya acikcasi. Motive olalim dedik iyice moralim bozuldu herkesin isi var. Bu daha da canimi sikuyor. Evde oldugum icin. Neyse ben de bildirim yaparim arada.. bozma. Ben demin bakkala inecektim canim cubuk kraker cekti dedim tuzlu yeme sonra reklamda twix gordum onu cekti. Yarin yersin dedim kendime. Sen de guzel veriyorsun. Degmez gece tikinmaya kacamagi bile yapiosak oglen yapmakta fayda var

Evet gelen giden olmayınca sıkı cı oluyor

Losefar 76ile mi badlamistin.7kilo super tabi fark edilir.aylik listeler yapılıyor kilo verdikçe üst siraya geçiyorsun. Bu da mitivasyon oluyor

Merhaba

Kahvaltim simit ve salata domates
aksam yemegi tavuk sote salata ayran
Kacamak bi tane cikolata.

Yarin gorusuruz. Yeni hafta ve cumaya hepimize bol sans.

**2.TAKIM 395. ETAP**

akrep33 ( 59,4 /59.4 / 0/ %0)kilosu sabit
nurceng (56,6 / 56,6 / 0 / 0,0 %)kilosu Sabit
siyahbeyaz006( 69.4 / 69.4 / 0/ %)kilosu sabit
seldom( 67.4 / 67 / 0,4 / 0,59%) İkinci kez mezun olmak istiyor
losefar( 69.8 / 69 / 0,8 / 1,15%)
Paleland( 92,5 / 92 / 0.5 / 0.54 %)
3lcin( 78 / / /%)bildirimde bulunmadı

2. TAKIM ORTALAMASI: %0,33

Bu hafta en iyi kilo verenimiz losefar olmuş.. Tebrikler canım

Losefar, siyahbeyazı geçmiş bu hafta.. Aranzda sadece 400 gr fark var, bakalım bu hafta siyahbeyaz atağa geçip daha fazla verebilecekmi, nasılsa losefarın da misafiri varmış

**2.TAKIM Yarışması

Menekşeler:

akrep33 ( 59,4

siyahbeyaz006 ( 69.4

Paleland ( 92

Zambaklar:

nurceng (56,6

losefar ( 69

3lcin ( 78

Evet kızlar bu hafta iki gruba ayrılıyoruz ve birbirimizle yarışıyoruz... Bakalım bu hafta zambaklarmı, menekşelermi kazanacak yarışı, ehh kesin menekşeler

Komiğime gitti bi hosuma gitti böyle bi şey görmek kaptan :))

Hadi bakalım kızlar şimdi bu duruma ne diyeceksiniz

Teşekkkur ederim kaptancigim.ayrica bu hafta yarisma fikri super.kayinvalidecigim olsa da irade hakim olurum inş.hem gunduź işyrrinde bisey yemem beni kasacak akşamlari olur.spora dayuklenirsrk hopppp tozunu attiririz menekşelerin

günaydınnn herkese,
sabah:1 yum (sahanda) 5 zeytin bir kaç minik peynir 1dilim ekmek
ara:trk kahvesi ve leblebi
öğlen : 1 kase kellogs
akşam 1 tabak kuru fasulye( ekmek yemeyeceğim yarış başladı ya )
muhtemelen öğlen işyerindeki spor salonunda yürüyeceğim yerler (45-50 dk) yerler buzlu kısmen eriyor aslında.
koşu bandında zaman geçmiyor sanki neyse bu hafta böyle ,şu anda da yeşil çayımı yudumluyorum.

akrep annene geçmiş olsun ciddi değildir umarım.

motivasyonum cok düşük haftasonu bi yedim bi yedim ki malesef sormayın.kilo veremeyişime ssıkıldığımdan daha cok yedimama şu menekşeler zambaklar hoşuma gitti.bi de losefar ın karşı takımda olması hoşuma gitt.bu haftasonu cok yedim.korkudan tartımadım da hiç.ammma ben akşam eve gittiğimde kendime güzek karışık bi çay yapıyım da görün siz.bi leslie yapttım mı tamam.haftasonu kilo almadıysam ki aldım bencesiz görün beni.lose far misafirin varmış canım çok sevindim.beni geçemezsinnnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…