Ayni durum bizde de var.bizim altta almanci var yazin gelip kisin gidiyorlar,ustteki de ekonomi olsun diye yakmiyor cocuklari sicagi sevmiyormuş .evi isitamiyorum dunyankn yakit parasini dunyanin dr ve ilaç parasini veriyorum ev alirken bilemedik alt katta perde vardi brn ne bileyim alamanci olduklarini...Herkese hayirli cumalar bolllll dualar.
Bende kahvaltiya simitle baslayip 3 cayla son verdim.
Oglen karisik salata aksamada tavuk sinitzel verim İnsaallah.aralarda nescafe ve elma olucak.bugun rejime baslarim umarim.tabiii simiti gormezden gelerek.
anammm ev bir turlu isinmiyo.kombi bu ay kira kadar gelicek benim evin alti dukkan usttekilerde yakmiyolar(bir ustteki babalarinda oturuyolar) gene soguk gene soguk
ben düzenleyip taşıyabilrim canım sorun değil 1. takımdan geliyorumKızlar listeyi duzenleyecek kimse yok mu akrep biraz gec gelecekmiş. Akrep sabit.paleland elcinyanilmiyorsam bildirimde bulunmadi.
Kızlar listeyi duzenleyecek kimse yok mu akrep biraz gec gelecekmiş. Akrep sabit.paleland elcinyanilmiyorsam bildirimde bulunmadi.
ben taşıyorum hedef52 rica etmişti paylaşım alanında alıyım o zaman
**2.TAKIM 395. ETAP**
akrep33 ( 59,4 /59.4 / 0/ %0)kilosu sabit
nurceng (56,6 / 56,6 / 0 / 0,0 %)kilosu Sabit
siyahbeyaz006( 69.4 / 69.4 / 0/ %)kilosu sabit
seldom( 67.4 / 67 / 0,4 / 0,59%) İkinci kez mezun olmak istiyor
losefar( 69.8 / 69 / 0,8 / 1,15%)
Paleland( 92,5 / 92 / 0.5 / 0.54 %)
3lcin( 78 / / /%)bildirimde bulunmadı
2. TAKIM ORTALAMASI: %0,33
Kızlar paylaşım alanında listeniz yok paylaım yapabilmeniz için son 15 dakika kaldı,ceza almayın da
Teşekkür ederim kızlar, gremedim bir türlü, annem rahatsızlanmıştı ancak gelebildim sağolun ellerinize sağlık..ben taşıyorum hedef52 rica etmişti paylaşım alanında alıyım o zaman
Teşekkürler tatlım
önemli değil kızlar ben aslında sıralamayı yaparken alırım olmazsa diye bırakmıştım burda diğer arkadaşlar gelirse diye ama 18 e kadar taşımanız gerektiğini unutmuşum o nedenle hemen alayım dedim zatenTeşekkür ederim kızlar, gremedim bir türlü, annem rahatsızlanmıştı ancak gelebildim sağolun ellerinize sağlık..
Anneciğine geçmiş olsun canımmTeşekkür ederim kızlar, gremedim bir türlü, annem rahatsızlanmıştı ancak gelebildim sağolun ellerinize sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?