Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ellssa takıma yeni birilerini alabiliyor musunuz anlamadım kaptan. hani tükkanı kapayıp gidecektik. siz mi çağırdınız arkadaşı. eğer öyleyse başka arkadaşlar da alsanız iyi olur. çünkü forum cok cansız. ya da biz bize böyle devam etseydik. ikisinin arası olunca bir garip oldum birden

evet, buralar heeeppppppp dutluk. ben arada gece kendi kendime gelip köyün delisi gibi takılıyorum burada. şimdi başka forumlara da bakıyorum. ama eskisi kadar sık girmiyorum, cünkü herkes genelde çalışıyor. ben de sadece liste giriyorum artık.

ben kaynaşmak için sürekli yazıyorum ama ne kadar oldu bilemiyorum. bir ay geçmiş ama çok beklediğim sinerjiyi bulamadım, bunu açıklamaktan çekinmiyorum. olumsuz almayın ama fikrim bu yönde.

Ben kimseyi çağırmadım canım ama istiyorsanız çağırabilirim tabii görevin ucundan tutmanız şartıyla..
Sen yine sık sık yaz güzelim...
Kaptan yardımcılarını çoğaltmayı düşünüyorum..
Sık paylaşımın konular üzerindeki dikkatin, sende yoğunlaşmama neden olmuştu ama son zamanlardaki paylaşımın seyrekleşmesi tekrar düşünmeme yol açtı...

anladım kaptancığım, ama ben de forumun genel havasına kapıldım haliyle. aramızdan mezun olanlar var, gelmeyenler de var ben onların durumunu da cok anlamadım. bazen izin alıp listeye gelenler var, ki bu aslında iyi bir şey çünkü sözlerini tutup geliyorlar gözlemlediğim kadarıyla. yakında hedefe göre mezuniyete yakın arkadaşlar var mı merak ediyorum. takımın gidişatına göre bir şeyler belli olur herhalde

günaydınnnnn diyeceğim ama öğlen 12'ye kadar kimse cevap yazmayacak. kaptancım sen bu işe bir el at bence de olmazsa hedefi izinden çağır hiç olmazsa keyifli yazılar yazıyordu hoşumuza gidiyordu seldom bacı da bırakıp gitti vay halimize

sabah :çeyrek yufka ekmek ,8 zeytin 3 vişne reçeli az peynir
öğlen bilmiyorum
akşam zeytinyağlı kuru patlıcan&biber dolması ve yanına cacık, dolmanın pirinci olacağından ekmek yemeyeceğim.
kahvemi ve yeşil çayımı içerim sporu bilmiyorum bugün karışık biraz öğlen arası eşimle birlikte oğluma doğumgünü hediyesi almaya gideceğiz.15,30 'da da veli toplantısı var ona gideceğim.spora zamn kalmıyor..ama sanırım 11,30 gbi işten kaçıp yürüyebilirim. bu hafta önemli olmasa yürümezdim.güya yarış varya

takımdaki hareketsizlik benim de canımı sıkıyor.paylaşımımın bu hafta düşmesinin sebebi izinde olmam değil, işyerindeki bilgisayarımın hala tamirden gelmememesi lap top getirdim işe ama android sistem bi sürü reklam almış, ekcell dosyasını aşağıya alıyorum bi daha bulamıyorum interneti kapatıp bulmak zorunda kalıyoeum vs...bu hafta bu yüzden yoksam bi yere gitmedim burdayım. uzun zamandır kilom sabitti versem de 300-500 gram geri alıyorum gene kilom sabit oluyor ve bu da takım ortalamasını düşürüyor bu yüzden izindeyim. toparlanınca tekrar listedeyim inşallah.
yediklerim genelde dengesiz olunca yazmaya da utanıyorum. 3 gün diyet 3. gün akşam 2 tabak makarna 1dilim pasta börek olunca yazacak bi yer olmuyor, haklısınız eleştirmekte ama moralim bozuluyor sizden laf işitince. e gelip onu yedim bunu yedim yazınca da sizin moralinizi ben bozuyorum. böyle işte...gene sabitim:) ayrıldığımda ödem atmış halim 65,4 idi şimdi ise ödemli halim 65,4...ödem giderse 65in altına bile düşerim. doğru yoldayım inşallah:)

menümü yazıvereyim

sabah: çörek otu yağı, elma sirkesi
1,5 dilim ekmek, 1 dilim tahin helva

öğlen:2 köfte, 2 dilim ekmek, salata

akşam:3yk pilav, 4 yk kuru börülce, 7 yk yoğurt,bol salata

bitki çayı:adaçayı,yeşil çay, papatya tarçın
spor:100 zıplama
....
ilk defa kuru fasule pilav yediğim günün ertesinde kilom azaldı. çünküm ölçüyü kaçırmadım. dün kendime özel yemeğim yoktu çocuklar ne yiyosa ondan yedim .kendimde umut ışığı görüyorum :)

Herkese tunaydin.grubun genel havasiyla olan yorumlara katiliyorum.hedef ve yazilarini geri cagiralim bence.
Gelelim tartiya sabah +100 gr. biraz canim sıkildi ama bozmiycam.dun oglen mevlutteydim oyuzden pilav yedim.ama gene olsa yerim oda ayri cok nefisti.
Aksam esim gec geldiginden yemek saati 20:30 oldu 22:30 da birde sutlu kahve icince sonuc bu.ama bugun daha iyi olucak İnsaallah.defter tutmayada basladim bu bir aylik donemde ise yararsa devamli yazarim

bu arada benimkiler kuru börülceyi seviyorlar. karnıkara nağmı diğer:) önceki gün akşam tavuk haşlamıştım benim ufaklıklardan biri demesin mi ben tavuk yemicem kuru fasulye pilav istiyorum...çok tatlılar çocuklar ya. artık sipariş vermeye çalışıyorlar. kreşte bişey yiyorlar ondan istiyorlar. içinde ip gibi bişey var o çorbayı yap diyorlar (şehriye çorbası:))) )
ya da bi tane oğlum ekmek içi yemeyi seviyor ben de ekmekle karnını doyuruyor diye eve ya ekmek almıyorum ya da çavdar ekmeği falan alıyorum. eliyle daire çizerek tarif ediyo böööyle böööyle ekmek al bana diye.

Bizdede durum ayni.bizim buyukte istah cooook Masaallah.ama bir yandan iyi oluyo ne pisirsem derdi olmuyo.ona soruyorum evde varsa yapiyorum bide mutlu oluyo benim istedigim pisti diye

ben de sabah 1çb süt 3 kaşık mısır gevreği yedim. süt içince galiba biraz tansiyonum düşüyor kendimi doymamış hissediyorum,yoğurt veya kefir böyle yapmıyor. ben de üstüne 3 zeytin ve çeyrek dilim peynir yedim tokluk versin diye.

kızlar naparsınız?? :) ya ben çok yoğunum deli yoğunum yemek yemeye vaktim yok kızımı görmediğim günler oluyor fenalardayım ama halaaaaa zayıfım

selam arkadaşlar :)

dün spor yaparken kolumu sakatladım aslında spor yaparken değil, banyoda kendime kese atarken oldu spor sonrası of kolcezim ağrıyor. bu tenisci dirseği denen şeyden oldu herhalde.

bugün canım haşlanmış patates çekiyor. araştırdım bunun diyeti de varmış ama hayatta beş kilo patetes yiyemem 3 günde ama bir patets 100 150 calmiş. sıcak sıcak haşlayıp yiyeceğim. bir de güzel ekşili ezogelin yanına güzel bi kıvırıcık salata yapacağım.

sabah kahvalıtmı bugün atladım cünkü cook gec uyuyabildim. kol sıkıntı yarattı. akşam da bakacağım duruma göre yine yazarım. seldom seni de burada görmek güzel oldu. hala zayıfsın demek, ne güzel söyledin

yalnız KIZLAR , menekse olarak benden bu hafta korkun yaniiii. o kadar söylüyorum

ama söyle ki regl oldum. tartımı etkileyecek biraz ona sinirliyim.

Merhaba kızlar,uzun süredir giremedim ve menülerimi yazamadım.Reflü oldumMidem bulantıları,ağızda acı sularla başladı...Doktor diyet şart dedi...Bende zaten yapıyorum dedim...Ama çok kötü birşeymiş...Ne yapayım iyi gelen birşeyler varmı bildiğiniz...Yıprattı beni bildiğiniz...

selamlar.ya canım sıkkın duramadım bu sabah tartıldım ve geçen haftaki kilomdan çok fazlam varoysa pazartesiden bu yana bişey de yemiyorum ya.çok canım sıkkın.dün 8000 adım attım p.tasi de öyleydi.bugünde yapacağım inşallah.
dün yediklerimi yazayım da bakın ne kadar az yemişim hesapladım 1000 cal bile etmiyor.

sabah ev yapımı mayasız poğaça 1 tane
ara kefir
öğle yogurt yulaf tarçın
ara 100 cal lik bişey yazıp canınızı çeltirmeyim
akşam yeşil salata,yarım yufka ekmek

pazartesi de buna yakın beslenmiştim.offff kilo vermek istiyorum çok canım sıkılıyor artık .mutsuzum.kilo verip bu defteri kapatmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…