Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Immmmm tiramisuya bayilirim hele de özsutunseben de yarım tiramisu yedim. yemeyeyim diye beş bardak çay içtim. işletmeci mutlu oldu bugün sayemde.![]()
Bacağında bi ağrı var canım..Romatizmal bi durum sanırım.. Bugün emar çektirdi..Bir an önce iyi olur inş.akrep annene geçmiş olsun ciddi değildir umarım.
motivasyonum cok düşük haftasonu bi yedim bi yedim ki malesef sormayın.kilo veremeyişime ssıkıldığımdan daha cok yedimama şu menekşeler zambaklar hoşuma gitti.bi de losefar ın karşı takımda olması hoşuma gitt.bu haftasonu cok yedim.korkudan tartımadım da hiç.ammma ben akşam eve gittiğimde kendime güzek karışık bi çay yapıyım da görün siz.bi leslie yapttım mı tamam.haftasonu kilo almadıysam ki aldım bencesiz görün beni.lose far misafirin varmış canım çok sevindim.beni geçemezsinnnn:)
Sağol canım benim..Oncelikle kaptancim annene cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
Sonra anammnnmmmmmmmm ben sismanladim diye herseyden geri kalir oldum.sabah cok azimli kalkip kesin diyet modundaydim simdi modum ikiye katlandi.kaptancim kesin donus yaptigimdan bu hafta listede olmak istiyorum.haftayada laleler olarak kendime ayri grup acicam hepinizi gecicem
Kadın ???Ben iki kepçe yediysem kadin bir kepçe yedi.sinir oldum yaa
anneciğim yaniKadın ???
selam kızlar
işyerindeki bilgisayarım elektrik kesintileri yüzünden açılıp kapanmaktan bozulduverier kurtulsa bari ama büyük ihtimalle tamamen gitti.neyse bakacas bi çaresine. en son 6 ay önce verileri yedeklemişim. son 6 aylık dosyaların da bir kısmının çıktısını almışım. şimdi onları tekrar düznleme işim çıktı.
bilgisayar bozuk olunca da buraya da giremedim. evden laptop getirdim başka türlü olmuyor. dua edin benim için inşallah bilgilerim kurtulur.
kızkardeşler arasında olan 1 haftalık zayıflama yarışını maalesef ben kaybettimablam ve kızkardeşim ikisi de 1,5 kilo vermişler.ben 600 g. oysa cuma günkü fark 1,1 idi...ah bu benim ara ara yeme ataklarım yok mu...pazar günü gene beni mahvetti. şimdilik cebimden 5 dolar çıkacak...bir iddiamız da ramazan başına kadar olacak 5 aylık falan .orada ada büyük ödül çeyrek altın. 2 kişiden gelince yarım altın...ablam ben çalşmıyorum benim kazanmam lazım deyip durur
.
Bugün sabah kahvaltıda yjmurtali pirasali omlet yedim zeytin çökelek roka taze soğan ceviz uç bardak cay 1saat yürüyüş şimdiye kadar 1.5litre su ict yeşil kahvemde icildi simdi sira yeşil cayda ;-)düzenli 3.5litre limonlu suyu
Öglen bayram etmiş miden ohhhh.gerci aksam da pilav varmiş.afiyet olsun cnm.Herkese selamlar.sabahtan gelmistim ama yazicakken misafir geldi yazamadim.
Tarti bugun bekledigim sonucu vermedi ama yarini umitle bekliyorum.
Sabah bir dilim ekmek
7 zeytin
1 havuc
oglen 1 kase etli pilav
1 baklava
Ara nescafe
1 mandalina
aksam bulgur pilavi
1 kase yogurt
Hoşgeldin canım..20yasindayim konyaliyim bodrumda yasiyorum arkadasim karatay diyeti yapiyorum bir ay olmasına iki gün varken yani bugün tartildim 80den 74.7ye düştüm her hafta tartiliyorum birer kilo veriyorum