Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin.bizimde bir kere zature baslangici demislerdi.biz kendi doktoromuza gittik gerek yokki niye oyle dediler dedi.antibiyotik verdi gecti cok sukur.artik doktorlarada guvenim kalmadiKuçuk oglum cok oksuruyordu aksam ustu hastaneye geldik.dr zaturre baslangici dedi ve bizi yaturdi su an hastanedeyiz moralim bozuk.buar falan veriyorlar
sizede cok gecmis olsun canimAllah acil sifalar versin.hasta olunca hemen huylari degisiyo ve zor toparlaniyo.sabirli olmaktan baska care yok Allah kolaylik versin canimdün benim oglana da hava verdiler hastanede.geçen haftada kıza vermişlerdi
kızın ortsa kulak iltihabi olmüs bu seferde daha yeni antibiyotiği bitirmiştik oysa ki.oğlaan da gelip gidip bizi dövmeye basladı buaralar zorla ilaç veriyoruz elini kolunu tutuyoruz ya.sinir tavan yaptı bebede.
diyetim iyi degil malesef.bazen üzüntüden az yiyorum bazen de cok. bi ortam yok bu ara.çocuklarım 1 ayı geçti hastalar eşim yok.off depresif olmak istemiyorum ama bugün öyleyim.önüme abur cubur alıp yiyesim var
Koreli mi Turk yokmuydu yoksa köri mi yaxmaya calistinMenü
Sabah 1 POCA CAY ZEYTİN
Öğle koreli tavuk limonata
Ara nescafe
Akşam çorba salata bu film ekmek
Ayy takıma girer girmez ilk okuduğum ve bana kahkaha attıran paylaşımKizlar fun karnimi yesil mervimekle iyi foyurdugumdan mi yoksa bu sogukta ustum mu acik kaldi nedense rüyamda safiye soyman, annem ve arkadaslarimla seda sayanin evine oturmaya gittigimizi gördüm:) evi de pek bi eskiydi beaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?