Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

eveeeeet gelelim menümüze:
dün sabah: elma sirkesi, ılık su, 150 ml. kefir, 1 elma
öğlen: mercimek çorba, 60g. tavuk döner, 300 ml ayran
akşam: 3 mandalina, mercimek çorba, yeşil mercimek salatası, 60g. tavuk döner, 3-4 yk yoğurt
az leblebi az üzüm

akşam yazdıklarım saat 5ten 7 ye kadar. 7 de yemeyi bıraktım. çok tok ve mutluydum valla:) dünkü kalorim 1400 olmuş

bugün buraya da kar yağdı ve okullar tatil oldu. Şükür ki kreşler tatil değil ve ufaklıkları kreşe götürdüm büyük oğlumu da yanımda işyerime getirdim. bizimkiler sabah karı görünce bir mutlu oldular bir mutlu, kahvaltı yaptırıp çıkarttım dışarı. eldivenleri de yoktu ikisinin ellerimize çorap giydik falan güya kardan adam yapacas, evden çıkarken zaten havuçtu düğmeydi bi sürü şey aldırdılar yanıma. Aşağıya bir indik arabayı güç bela temizleyebildik, fena tipi vardı. üşüdük dediler dua ede ede arabaya oturdum. 30km hızı geçmeden mümkün mertebe frene basmadan işyerine geldim. çocukları bıraktım kreşe. gelen giden pek yok. umarım yollar daha fazla kapanmaz ve akşam eve daha rahat gidebiliriz.

dün benim oglana da hava verdiler hastanede.geçen haftada kıza vermişlerdi
kızın ortsa kulak iltihabi olmüs bu seferde daha yeni antibiyotiği bitirmiştik oysa ki.oğlaan da gelip gidip bizi dövmeye basladı buaralar zorla ilaç veriyoruz elini kolunu tutuyoruz ya.sinir tavan yaptı bebede.

diyetim iyi degil malesef.bazen üzüntüden az yiyorum bazen de cok. bi ortam yok bu ara.çocuklarım 1 ayı geçti hastalar eşim yok.off depresif olmak istemiyorum ama bugün öyleyim.önüme abur cubur alıp yiyesim var

Kuçuk oglum cok oksuruyordu aksam ustu hastaneye geldik.dr zaturre baslangici dedi ve bizi yaturdi su an hastanedeyiz moralim bozuk.buar falan veriyorlar
Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin.bizimde bir kere zature baslangici demislerdi.biz kendi doktoromuza gittik gerek yokki niye oyle dediler dedi.antibiyotik verdi gecti cok sukur.artik doktorlarada guvenim kalmadi

sizede cok gecmis olsun canimAllah acil sifalar versin.hasta olunca hemen huylari degisiyo ve zor toparlaniyo.sabirli olmaktan baska care yok Allah kolaylik versin canim

bizim buyukte orta kulak iltihabi oldu.kucugun bogazlari fenaydi hafta basi ama simdi daha iyiler cok sukur.ikiside ikinci sise antibiyotigi iciyo.en kotusude iki haftadir evdeyiz ve ben bugun hastalanmaninda etkisiyle cok sabirsiz ve sinirliyim.İnsaallah kazasiz belasiz birgun geciririz

Losefar ve siyahbeyaz çok geçmiş olsun.allah kuzucuklariniza acil şifalar versin. Benim küçük oglanda mizmiz bi zoru var ama anlamadım. Dr a da götürme dim çok kötü değil diye.bilmiyorum ne olacak bakalım. Diyet kötü gidiyo bu hafta ne bulursam yiyorum ins.tekrar 57 olmam.

Sağlığın kıymetini bileyim bu hafta sizin yerinize de diyet yapayim. Kar yağışı bugun başladı ve henuz hasta degiliz insallah da olmayiz.ama bizimkiler de oyle dayanikli cocuk degil.suan birinin ayaklari su içinde. Yeni corap sldim giydirdim gene kara cikip islatiyor.polen molen gene vermeye calissam iyi olur.
Eve nasil gidecem yafff...kar iyice doldurdu.kara kara dusunuyorum...

Menü

Sabah 1 POCA CAY ZEYTİN
Öğle koreli tavuk limonata
Ara nescafe
Akşam çorba salata bu film ekmek

Saat 6.30da 1400 civari kalori ile günü bitirdim insallah.
Spor pek yok.15dk yuruyus 200 ziplama

Kizlar fun karnimi yesil mervimekle iyi foyurdugumdan mi yoksa bu sogukta ustum mu acik kaldi nedense rüyamda safiye soyman, annem ve arkadaslarimla seda sayanin evine oturmaya gittigimizi gördüm:) evi de pek bi eskiydi beaa:)

Kizlar gunaydin.bugun cuma bildirim gunu.ben buyuk ihtimalle bugun işten ixin alirim .laptop da is yerinde.sonuc listeleri sayfasundan 2.takimi kopyalayip buraya taşır mısınız?
Benim kilo listedeki son kilomla aynu.ben buna seviniyorum.

***2.TAKIM 394. ETAP***ÜÇÜNCÜ

akrep33 ( 60,1 / 59.4 / 0.7 / 1.16%)
uhs (65 / / / %) İzne ayrıldı
nurceng (57,1 /56,6 /0,5 / 0.29%) 3 e bölündü
siyahbeyaz006( 69.5/69,4 / 0.1 / 0.14%)
seldom( 68.2/67,4 /0,8 / 1.17%)
losefar( 70.8/69,8 /1 / 1.41%)
Paleland( 93,0 / 92,5 / 0,5 / 0.54%)
3lcin( 78,6 / 78,0/0,6 /0,76%)

2. TAKIM ORTALAMASI: 0.68%

Kizlar fun karnimi yesil mervimekle iyi foyurdugumdan mi yoksa bu sogukta ustum mu acik kaldi nedense rüyamda safiye soyman, annem ve arkadaslarimla seda sayanin evine oturmaya gittigimizi gördüm:) evi de pek bi eskiydi beaa:)
Ayy takıma girer girmez ilk okuduğum ve bana kahkaha attıran paylaşım

**2.TAKIM 395. ETAP**

akrep33 ( 59,4 / / / %)
nurceng (56,6 / 56,6 / 0 / 0,0 %) Sabit
siyahbeyaz006( 69.4 / / / %)
seldom( 67.4 / 67 / 0,4 / 0,59%) İkinci kez mezun olmak istiyor
losefar( 69.8 / 69 / 0,8 / 1,15%)
Paleland( 92,5 / / / %)
3lcin( 78 / / /%)

2. TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Eee kilo bildirim günü nerdesinz kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…