benim de 3 ablam var enbüyüğümüz şişman ve salmış durumda zayıflamaya niyeti yok.diğer 2 ablamla boylarımız aynı onlar şu an benim hedeflediğim kilodalar.memlekete gittiğimde önceden onların kıyafetlerini giyebiliyordum ama son zamanlarda sadece enbüyüğününki oluyordu üzerime.onnların haberi olmasa da ben de iç savaş açmış durumdayım
benim için de misafir=yemekbu arada yarın memlektten kayınvalidem ve görümcem geliyor, grümcem çalıştığı için çok fazla duramazda kayınvalideyi bilmiyorum.Sizde de öylemi bilmiyorum ama benim için misafir=yemek yemek . diyet yaptığımı belli etmemeye çalışacağım dikkati üzerime çekmek istemiyorum. Şubat tatilinde de2 tur misafirim olacak sanırım büyük görümcem eşi 2 çocuğu gelmeyi planlıyorlar.Ablam, eniştem yeğenlerim de gelmek istiyor .....Neyapıcam ben yaaa
kayınvalidemin yanında trombolinde zıplasam bütün görümcelerime(3 tane ) ve kendi kızkardeşlerine masal gibi anlatıverir valllahiii
canın neden tarçın çekiyor onu mu soruyorsun? eğer öyleyse bilemiyorum ama faydalı bişey sonuçta.dün 10.000 küsür adım atmş bulunmaktaım.leslie yapmadım ama bugün yapacagım inşallah.küçügüm hala hasta.kar var.canım bişeyler yemek istemiyor.dün yediklerimi yzayım
sabah 1 catal yumurta ince bir dilim kaşar
ara 1 kandil siidi
öğle dısarda döner bol bol salata
aksam 1 avuç kadar balık.2 tarcınlı elma
benim canım cok tarcın çekiyor .hedef sen bilirsin kesin.
ben de her sabah 2 adet baskülde tartılıyorum. Allahtan doğru sonuç veren fayansı banyoda buldumay aynı ben ya o don atlet mod bende de oluyor, totom donuyor valla ya uygun kalebodurun üzerinde tartılıcam derken. ama acayip hassas bu tartı demen gibi gramından emin olmak için en az dört defa tartılıyorum! ya herkes kar diyor ama yağmıyor burada neyse.
menü:
kahvaltı: bir haşlanmış yumurta, beyaz peynir domates, zencefilli çay
ara: salep tarçınlı
öğle: körili tavuk bol salata
akşam: fasulye yemeği yoğurt
su ve bir saat kardiyo.
eeeee hedef benim durumum nicedir ben hala diyettemiyim neyim bi deyiverin bana!! ya aslında garip ama diyet mode on hala bende
kızkardeşleri olmak çok güzel...İnşallah sen de diğer ablalrın gibi zayıflayıp büyüğe de örnek olursun.
ben de her sabah 2 adet baskülde tartılıyorum. Allahtan doğru sonuç veren fayansı banyoda buldum
omron tanitaya gör kiloyu daha net ölçüyor fayanstan çok etkilenmiyor. ama yağ ölçümünü tanita daha iyi yapıyor. Omron kiloyu net ölçtüğü için diğer aletin sonuçlarını sağlama amaçlı tartılıyorum.
en baştan ikisi o kadar farklı yağ yüzdesi veriyor ki bu teknolojilere ne kadar güvenebiliriz diye aklımda şüphe oluşuyor. omron tanitadan %8 oranda yağı fazla gösteriyor.%43 nedir yaaasenin yağ oranına ne diyor acaba cihaz merak ettim
kızkardeşleri olmak çok güzel...İnşallah sen de diğer ablalrın gibi zayıflayıp büyüğe de örnek olursun.
benim için de misafir=yemek
hatta gezmeye gitmek=yemek yemek hem de en sınırsızından
beynimizdeki bu kodları değiştirmemiz gerekiyor
geçen yıl nisan ayına kadar 63 kiloya düşmüştüm , sonra kayınvalidem eltimlere geldi biz de oraya gittik misafir olduk kayınvalidemi alıp şehrimize geri döndük...dönüm noktam o hafta oldu. topu topu 1 hafta evdeydiler ama ne pişirsem ne etsem pilav da oluversin ay spor da yapamam derken ipin ucu kaçtı gitti.
Şimdi sen de 1 haftada en az 1 kilo alır gelirsin
trambolinde zıplayacağına az boğazını tut boğazınııı hem gelin dediğin sofraya oturmaz hizmet eder
canın neden tarçın çekiyor onu mu soruyorsun? eğer öyleyse bilemiyorum ama faydalı bişey sonuçta.
ben de her sabah 2 adet baskülde tartılıyorum. Allahtan doğru sonuç veren fayansı banyoda buldum
omron tanitaya gör kiloyu daha net ölçüyor fayanstan çok etkilenmiyor. ama yağ ölçümünü tanita daha iyi yapıyor. Omron kiloyu net ölçtüğü için diğer aletin sonuçlarını sağlama amaçlı tartılıyorum.
en baştan ikisi o kadar farklı yağ yüzdesi veriyor ki bu teknolojilere ne kadar güvenebiliriz diye aklımda şüphe oluşuyor. omron tanitadan %8 oranda yağı fazla gösteriyor.%43 nedir yaaasenin yağ oranına ne diyor acaba cihaz merak ettim
propolismiydi neydi ben de merak ediyorum eczanelerde mi aktardamı satılıyor acaba.Ben de bizim oğlana bağışıklık sistemi için nutrigen üzüm çekirdeği özü şurubu aldım kokusu çok iğrenç tadına bile bakmadım oğlanda içmiyor zaten olan benim 20 tlye olduKizlar hava cok soguk istanbulda ev bile isinmiyo.esim ve cocuklarla evdeyiz yiyip iciyoruz bu haftaki halim kotu.bu haftada listede olmiyim hedefcim ama haftaya illaki istiyorum olmayi.tum hastalarimiza gecmis plsun iyileri Allah korusun.
Bide seldomcum kizina verdigin seyi markasiyla bir daha yazarmisin?bizim icin hastalanmamak imkansiz bu isler bunyeyle alakali bence ama birazda olsa faydasi olur İnsaallah
Kizlar hava cok soguk istanbulda ev bile isinmiyo.esim ve cocuklarla evdeyiz yiyip iciyoruz bu haftaki halim kotu.bu haftada listede olmiyim hedefcim ama haftaya illaki istiyorum olmayi.tum hastalarimiza gecmis plsun iyileri Allah korusun.
Bide seldomcum kizina verdigin seyi markasiyla bir daha yazarmisin?bizim icin hastalanmamak imkansiz bu isler bunyeyle alakali bence ama birazda olsa faydasi olur İnsaallah
propolismiydi neydi ben de merak ediyorum eczanelerde mi aktardamı satılıyor acaba.Ben de bizim oğlana bağışıklık sistemi için nutrigen üzüm çekirdeği özü şurubu aldım kokusu çok iğrenç tadına bile bakmadım oğlanda içmiyor zaten olan benim 20 tlye oldu
hemen yaz, çok merak ediyoruzya kızlar ben 5 hafta haftada 7 gün çalışcamsonra da 2 haftalık yurtdışı var... şu AB projeleri hikayesi... bu süreçte ipin ucu kaçmaz inşallah... yalnız bugün bir başarı öyküsü yazcam yoksa içime dert olcak :)
polen bal karışımı aksuvital in aldım, sonra komşum da 1 su bardağı polen getirdi (sarı toz un adı polen galiba), çocuklara zorla verdim. biraz daha istekli olana alerji yaptı...zaten zorla veriyordum bıraktık gitti. belki hasta olurlarsa mecburen kullanırız. bu arada kullanımını çok ayrıntılı anlatmışsın. bilmiyordum kullanım süreleri olduğunu
kızlar propolis sağlam güvenilir bir aktardan alabileceğiniz, arı kovanlarında kovanı mikroplardan korumak için arıların ürettiği bir madde... bunu öğütüp toz halinde satıyorlar ama kilosu 750 tl... 10 gr size yeter 1,5-2 ay... pahalı bir ürün olduğu için imitasyonu çok olurmuş... biraz ağır bir kokusu var, buzdolabında saklıyorsunuz...yarım kg bala 10 gr karıştırıp hergün aynı saatte bir tatlı kaşığı veriyorsunuz.. isterseniz hazır karışımları da var aksu vitaldi galiba adı... ama ben alıp kendim karıştırıyorum orjinal bir balla...
geçenlerde bahsettim mi bilmiyorum hamile bir arkadaşın dişi iltihaplanmıştı yanağı kocamandı ve 4 gün içinde propolis bildiğiniz antibiyotik gibi indirmişti yanağını... yalnız böbrekleri yoran birşey olduğu için ara vermek gerekiyor.. ben 3 hafta verip bir hafta dinlendiriyorum ve kasımda başlıyor nisanda bitiriyorum vermeyi ibrahim saraçoğlu öyle önermişti... kızımın reflüsü ülseri ve spastik kolonu var, antibiyotikler bir kısır döngü oluyordu bizde... bazen abartısız 6 ay antibiyotik olurdu elimizde çünkü midesi azınca bırakırdık hastalık geri gelirdi tekrar antibiyotiğe başlardık vs... birgün delirip midesi için verilen antibiyotikler de dahil attım hepsini çöpe o gün bugündür kocakarı ilaçlarıyla döndürüyoruz işi
belki bahsetmişimdir benim diyetisyenim aslında bir alternatif tıpçı... kitapları vs var...onun tavsiyeleri olan birkaç şeyi de ekliyorum hastalık belirtilerinde oluyor bitiyor şükür... mesela 3-4 gündür burnu akıyor gibiydi her akşam yatmadan önce soğan kaynatıp buharını evde gezdiriyorum... çünkü kış günü çok havalandıramıyoruz evleri mikroplar kırılsın diye birşey bu... ateşi olursa 2 gün süre veriyorum, 2 gün içinde klasik yöntemlerle düşüremezsem dr.a götürüyorum... walla eskiye göre turp gibi aynı zamanda çöp gibi :)
geçmiş olsun üzücü bir durum ama moralini bozmamaya çalış, oğluşunun dinç bir anneye ihtiyacı varKuçuk oglum cok oksuruyordu aksam ustu hastaneye geldik.dr zaturre baslangici dedi ve bizi yaturdi su an hastanedeyiz moralim bozuk.buar falan veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?