hatta bu sabah 66,9Ayy ne konuşmuşsunuz konuya nerden gireceğim i bilemedim.ben olsam kış günü diyerek öğlen yururdum losefar.
Hedef sen 66 mi oldun.eyvah Eyvah. Ben sonunda tartiyi kaldırdım. Belki de kilo aldım ama haberim yok Ohh ne rahatmis
ne zamandn beri tartılmıyorsun?Ayy ne konuşmuşsunuz konuya nerden gireceğim i bilemedim.ben olsam kış günü diyerek öğlen yururdum losefar.
Hedef sen 66 mi oldun.eyvah Eyvah. Ben sonunda tartiyi kaldırdım. Belki de kilo aldım ama haberim yok Ohh ne rahatmis
Merhaba ben 7. Takımın yenı uyesıyım .arkadaslarıma tesekkurederım ..
bn kendıme ınandım,bunu basaracagım ve bu kılolar gıdecek ..sekerı ve ekmegı hayatımdan tamamen cıkararak ılk adımı attım.Hmn arastırmaya basladım ne yapabılırom ne edebılırım dıyerek.ve burayla tanıstım.grubumun sorumlulugunu gercekten omuzlarımda hıssttım.ıp atlamaya basladım.leslıe ıle yuruyus yaptım.yesıl cay ıctım.bıtkı cayları.gunde 2.5 lıtre su.kendımı tanıdım vucudumu tanıdım deneme yanılma yoluyla nasıl rahat kılo verecegımı cozmeye basladım..
arkadaslar herseyden önce ıstedım ..olerek yedıgım tatlılara böreklere yan gözle bıle bakmadım.
bn ıstedıgımı gıyınmelıydım ve aynada kendıme guvenmeliydım.yolun yarısı tamamlandı ,yarısı kaldı..
Hey kizlar nrdesiniz yahu.
Bugun oglen çok hafif gecti aksam üstü yurudum eve geldigimde kurtlar gibi açtim.bizim bakici poğaça yapmiş misss gibi gözüküyordu dayanamadim bir tane indirdim mideye
İnş görursun 90 altini kilolar aslinda inatci degil biz ugrasinca az ya da cok trrkediyorlar vucudumuzu.tarti konusu gicik bence de cuma sabahlari sadece donla dolaşmadigim köşe kalmiyor hele verdiysem o hafta gözlerime inanamayip tekrar tekrar tartiliyorum ama atleti giyince bile 200 gr fark ediyorooo buralar yine bana kalmış
bugün kardiyo yaptım yine 1 saat kadar. yeni tartım çok hassas. kıçı başı ayrı oynuyor derler ya.. o biçim aynen. evin içerisinde sabit durabileceği köşeyi aramakla geçti bugünümün yarısı ahahahdh.
cumaya son 4 gün bayanlar. ben 90 altı görmek istiyorum artık.. zaten on gün - iki haftadır neredeyse aynı kiloda takılı kaldım..
keşke bi 89 u görsem bu hafta. ama mucize, daha doğrusu ölümüne kardiyor ve sıkı diyetle belki
benim de 3 ablam var enbüyüğümüz şişman ve salmış durumda zayıflamaya niyeti yok.diğer 2 ablamla boylarımız aynı onlar şu an benim hedeflediğim kilodalar.memlekete gittiğimde önceden onların kıyafetlerini giyebiliyordum ama son zamanlarda sadece enbüyüğününki oluyordu üzerime.onnların haberi olmasa da ben de iç savaş açmış durumdayımgünaydın kızlar. akrep, ambu, siyahbeyaz Allah şifa versin.havalar soğuyor hoop herkes hasta. boğaz ağrısı için adaçayını hatırlatırım.
ablam ve kızkardeşim ile önce haftalığık sonra da aylık kilo verme yarışına giriyoruz. aramızdaki sevgi + kardeş kıskançlığı var ya bizi güzel sonuçlara ulaştırır diye düşünüyorumAblam hiç lafını esirgemez pata küte konuşur, kızkardeşim de daha önce kendisine kilo verme koçluğu yapmaya çalışırken kalbimi kıran kardeşim....bu konuyu bir daha onunla konuşmuyorduk, zira 65 kiloyum diye akıl veriyormuşum da hava atıyormuşum da -))...sonra özür diledi ama ben tavrımdan vazgeçmemiştim. artık bende de acımak yok kırarım da kırılırım da sorun değil önemli olan zayıflamak
İnş görursun 90 altini kilolar aslinda inatci degil biz ugrasinca az ya da cok trrkediyorlar vucudumuzu.tarti konusu gicik bence de cuma sabahlari sadece donla dolaşmadigim köşe kalmiyor hele verdiysem o hafta gözlerime inanamayip tekrar tekrar tartiliyorum ama atleti giyince bile 200 gr fark ediyor
en zor iş seninki , korumak korumak korumak,yesen bir dert yemesen ayrı derteeeee hedef benim durumum nicedir ben hala diyettemiyim neyim bi deyiverin bana!! ya aslında garip ama diyet mode on hala bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?