- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
benim de 3 ablam var enbüyüğümüz şişman ve salmış durumda zayıflamaya niyeti yok.diğer 2 ablamla boylarımız aynı onlar şu an benim hedeflediğim kilodalar.memlekete gittiğimde önceden onların kıyafetlerini giyebiliyordum ama son zamanlarda sadece enbüyüğününki oluyordu üzerime.onnların haberi olmasa da ben de iç savaş açmış durumdayım![]()
kızkardeşleri olmak çok güzel...İnşallah sen de diğer ablalrın gibi zayıflayıp büyüğe de örnek olursun.
benim için de misafir=yemekbu arada yarın memlektten kayınvalidem ve görümcem geliyor, grümcem çalıştığı için çok fazla duramazda kayınvalideyi bilmiyorum.Sizde de öylemi bilmiyorum ama benim için misafir=yemek yemek . diyet yaptığımı belli etmemeye çalışacağım dikkati üzerime çekmek istemiyorum. Şubat tatilinde de2 tur misafirim olacak sanırım büyük görümcem eşi 2 çocuğu gelmeyi planlıyorlar.Ablam, eniştem yeğenlerim de gelmek istiyor .....Neyapıcam ben yaaa
hatta gezmeye gitmek=yemek yemek hem de en sınırsızından

beynimizdeki bu kodları değiştirmemiz gerekiyor

geçen yıl nisan ayına kadar 63 kiloya düşmüştüm , sonra kayınvalidem eltimlere geldi biz de oraya gittik misafir olduk kayınvalidemi alıp şehrimize geri döndük...dönüm noktam o hafta oldu. topu topu 1 hafta evdeydiler ama ne pişirsem ne etsem pilav da oluversin ay spor da yapamam derken ipin ucu kaçtı gitti.
Şimdi sen de 1 haftada en az 1 kilo alır gelirsin

kayınvalidemin yanında trombolinde zıplasam bütün görümcelerime(3 tane ) ve kendi kızkardeşlerine masal gibi anlatıverir valllahiii![]()

canın neden tarçın çekiyor onu mu soruyorsun? eğer öyleyse bilemiyorum ama faydalı bişey sonuçta.dün 10.000 küsür adım atmş bulunmaktaım.leslie yapmadım ama bugün yapacagım inşallah.küçügüm hala hasta.kar var.canım bişeyler yemek istemiyor.dün yediklerimi yzayım
sabah 1 catal yumurta ince bir dilim kaşar
ara 1 kandil siidi
öğle dısarda döner bol bol salata
aksam 1 avuç kadar balık.2 tarcınlı elma
benim canım cok tarcın çekiyor .hedef sen bilirsin kesin.
ben de her sabah 2 adet baskülde tartılıyorum. Allahtan doğru sonuç veren fayansı banyoda buldumay aynı ben ya o don atlet mod bende de oluyor, totom donuyor valla ya uygun kalebodurun üzerinde tartılıcam derken. ama acayip hassas bu tartı demen gibi gramından emin olmak için en az dört defa tartılıyorum! ya herkes kar diyor ama yağmıyor burada
neyse.
menü:
kahvaltı: bir haşlanmış yumurta, beyaz peynir domates, zencefilli çay
ara: salep tarçınlı
öğle: körili tavuk bol salata
akşam: fasulye yemeği yoğurt
su ve bir saat kardiyo.

omron tanitaya gör kiloyu daha net ölçüyor fayanstan çok etkilenmiyor. ama yağ ölçümünü tanita daha iyi yapıyor. Omron kiloyu net ölçtüğü için diğer aletin sonuçlarını sağlama amaçlı tartılıyorum.
en baştan ikisi o kadar farklı yağ yüzdesi veriyor ki bu teknolojilere ne kadar güvenebiliriz diye aklımda şüphe oluşuyor. omron tanitadan %8 oranda yağı fazla gösteriyor.%43 nedir yaaa