Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben de annemin kahvaltısını severim.ama maşallah annen gayet sağlıklı bir menü sunmuş sanan.ya da sen kendini tutumuş saldırmamıssın.

Merhaba, benim tartı bozuk kızlar. Yılbaşı içşn hediye geliyor yeni bir tartı ama dört gün oldu yani gelemedi aras kargo sagolsun. Bu hafta biraz cabım sıkkın motive olamıyorolamıyorum. Haftasonu da yedim zaten. Çarsambaya da deli bir yılbaşı soframız var içkiler havada ucusıcak en azından sabit çıksam iyi ama bu hafta kutlamalar vs nedeniyle çok ümidim yok kendimden.. Neyse biraz sporla dengelemeye çalışacağım.

Bir de kilom kilitlendi sanırom ya inemiyorum 93 ten. Arkadasım yemek ye siyor ama ben anlamadım tartı da oynak. Bakalım.

Menü:

Çay bir parça penir. İştahım yok
Salata bi dilim ekmek tavuk but ayran
Ara eti form 3 tane
Akşam: salata :)

Sabah kahvaltım
Yarım yumurta omlet, 1 bardak tarçınlı süt.

Öğle:
Salata (içine haşlanmış nohut ve yeşil zeytin katıığım normal marul salata), 1 küçük kase yoğurt.

Ara:
Türk kahvesi

o nasıl hediye kız öyle, yeniyıl hediyesi : baskül hediye eden kişiyle yeni yılda görüşmeye devam edecek misin

salma kendini hemen bak bize özellikle spor yapmadaki azminle örnek oluyordun

dünkü menüm biraz kötüydü
sabah:2,5 galeta, 2 dilim peynir
kahvaltıdan sonra yarım saat 3500 adım yürüdüm.
öğlen: 1 tabak ıspanak+3 yk yoğurt
ikindi: 1 koca tabak buğdayylı mısırlı kara lahana yemeği, 3 dilim mısır ekmeği, az yoğurt, salata
akşam: 1/2 portakal. 1 koca tabak kara lahana yemeği, 2 dilim mısır ekmeği. 2 yk makarna.
yürüyüş:30 dakika , bu sefer koşu bandında

dün yediklerimi bugün dengeleyeyim spor da yanıma kar kalsın diyorum ama kendimi sor tutuyorum.
sabah:1 dilim tb ekmeği, 2 burgu peynir (acele yiyince doymasam da doymadığımı anlamadım işyeri de yoğundu acıktığımı bilemedim)
öğlen: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt

öğlen işten biraz geç çıktım. vakit azdı ama evde de ıspanak yemeğim vardı onu yerim hem de koşu bandında biraz yürürüm dedim.eve gittim ki sular kesik. koşu bandına hiç çıkmadım. vakit dar, terlicem ama banyo yapamicam vs. ıspanak ve yoğurdumu yedim geldim. zaten canım ıspanak istemiyordu bir de suların kesildiğini görünce acaba fatura ödememdiğim için mi kesildi diye stres yaptım. canım hemen oracıkta tatlı yemek veya doyana kadar bişeyler yemek istedi. henüz geçmedi bu isteğim...

ben de annemin kahvaltısını severim.ama maşallah annen gayet sağlıklı bir menü sunmuş sanan.ya da sen kendini tutumuş saldırmamıssın.
Vallahi kendimi tuttum canım...Yoksa çeşit çeşit reçel yapmış ayva,vişne,elma,portakal,nutellayı da koymuş,baktım baktım,1 çatal vişne reçeli aldım sadece ekşi tatlı şeyleri çok severim:)...geçen hafta kilo veremediğim aklıma geldikçe yemek de istemedim açıkçası.....
Kilon kilitlenmez merak etme...İlk başta hızlı verirsin,Sonra yavaş yavaş gider,bir de mevsimsel şişkinlikler de oluyor...Yılbaşında da dikkat et canım emek emek verdin,geri almak kolay biliyorsun....

Menüm sabah
1 yumurtadan omlet 3 çatal peynir 1 fincan çay ekmek
ara çay ve Türk kahvesi
öğlen 4-5 kaşık mantar. Yarim tabak bamya biraz yufka.1 kurabiye.
ara cay
akşam biraz bamya. Makarna ve salata

Sabah kahvaltım
Yarım yumurta omlet, 1 bardak tarçınlı süt.

Öğle:
Salata (içine haşlanmış nohut ve yeşil zeytin katıığım normal marul salata), 1 küçük kase yoğurt.

Ara:
Türk kahvesi

Akşam:
Nohutlu Pırasa, mercmekli bulgur pilavı, salata, tere.

Spor:
40+40 =80 dk yürüyüş

kahvaltı:1 yumurta,10 yeşil zeytin,1 dilim sarı buğday ekmeğinin yarısı,1 çatal ayva reçeli,2 ceviz içi
Öğlen:1 dilim üzümlü,1 dilim havuçlu kek,çay
Akşam:yarım tabak karışık ot,4 tane lahana sarması...Kocam sucuk yiyordu ondan da 2 çatal aldım....

Merhaba kızlar

çok yogunum birkaç gün, yatili misafirlerim okunacak yazililarim haftasonu sunumum var

menü :

Sabah : 1 yumurta
5 zeytin
biraz lor
2 tk kuşburnu
3 dlm ekmek

öğle : 1 kase kış sebzeleri çorbası
bol roka tere
1 dlm börek

ara : kivi mandalina nar karışımı

akşam : 1/2 buharda tavuk but
buharda patates biber
6 yk bulgur pilavı
acı turşu

yürüyüş yok hava buzzzzzz

Yarinki menüm :

Sabah : pirasali omlet
100 gr ev ekmeği
çay

öğle : 2 kase kısır (yesilligi bulgurundan çok)
Çay

ara : 3 kuru kayısı

akşam : 2 ızgara köfte
2 yk pilav
patlican salatası

o nasıl hediye kız öyle, yeniyıl hediyesi : baskül hediye eden kişiyle yeni yılda görüşmeye devam edecek misin

salma kendini hemen bak bize özellikle spor yapmadaki azminle örnek oluyordun

canım ben istedim aksine, sağolsun omronun vucut yağ ölçen 511 modelini alıyor bana. bugün gelmiş ama beni evde bulamamış kargoı .ok merak ediyorum. kilo vermek istediğim için kendisiyle konusurken almak istediğimi ama çok pahallı olduğunu söylemiştim. ne kadar üzüldüğümü biliyor valla aksine kıymetini bilmem lazım. oona da mavi jeansten .ok güzel kışlık kaşeli örme bir kallavi kazak aldım. :) yılbasında birlikteyiz vereceğim. pes etmeyeceğim, teşekkür ederim :)

3 3lcin , sağol arkadaşım. haklısın belkji ama iki hafta olacak neredeyse diyetime özen göstermeme rağmen kalıyorum o kiloda.. daha fazla efor mu sarf edeytim yoksa yiyip vucut mu şaşırtayım ikisi arasındayım.. bakalım haftasonu umarım heğpimizin yüzü güler :) sen de devam et diyetine, listelerini düzenli giriyorsun bir kaç zamandır, iyi olmuş :)

günaydıııııın sabah çıtırlarııııı

Menüm sabah
1 yumurtadan omlet 3 çatal peynir 1 fincan çay ekmek
ara çay ve Türk kahvesi
öğlen 4-5 kaşık mantar. Yarim tabak bamya biraz yufka.1 kurabiye.
ara cay
akşam biraz bamya. Makarna ve salata
57nin altına düştüğün için seni tebrik etmiş iydim, tebrikler canımdarısı başıma, olacak inşallah

sen çaktırmadan benle mi yarışıyosun bakiiim70 dk yürüdüm dedim gitmiş 80 dk . yürümüş gelmiş
şaka şaka...ben de bu ara koşu bandının yerini değiştirdim, akşamları biraz yürümeye çalışıyorum. veletler benden önce sıraya geçiyor önce ben önce ben diye , yarımşar dakika onları yürütüm sonra kendim yürüyüorum

4 tane lahana sarmasından sonra kendine duuuur diyebildiğin için tebrik ederim

vücut hızlı kilo verdiğinde sarkmasın diye arada bir protein üretirmiş. kollajendi ismi galiba. bütün bu duraksamlar sen çirkinleşmeden kilo ver diye

hedef56 senin için bugün yarım saat içinde başlıyorum iki saat pedal çevireceğim. hemen de gaza geldim

sonuçta doğru yolu bulmuş çok yemek yerine sporu arttırmayı seçmişsin.bu kadar spora hangi kilo dayanabilir kiiii, savrulun ulen biz geliyoruz

dünkü menüm:
elma sirkesi +bol su
sabah:1 dilim tb ekmeği, 2 burgu peynir
öğlen 12:00: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
14.30: 1/2 dürüm tavuk döner, 150 ml ayran
17,30: 1çb leblebi, 15 üzüm, 15 badem
19:00: menemen, 3 galeta, 2 dilim peynir, 1 elmalı kurabiye, 1 çb süt, 1 portakal
spor:30 dk. koşu bandında yürüyüş

Canım öğlen leri dışardan yeme bence.yesil çayı tavsiye ederim günlük bur bir fincan içmeye çalışıyorum ben.bu arada Teşekkürler artik caba göstermiyorum fazla hedefim 54.suan 56.8 ile 57 arasında gidip geliyorum. E s im yeter diyor ama gider elbet ama normal durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…