Merhaba Kızlar,
Akşam:2 tane tavuk budu,derisini hiç sevmem sadece beyaz etini yedim,2 yk pilav....
Bu sabah:
Annem kahvaltı hazırlamış,evli olup da annemin evine gidince çok seviniyorum...Halbuki ayrı şehirlerde de değiliz...Yürüyerek 10 dk sürer evlerimizin arası..Ama illa anne dokunuşu,yemekleri bile bir başka....Neyse kahvaltı da 1 yumurta,10 yeşil zeytin,1 dilim sarı buğday ekmeğinin yarısı,1 çatal ayva reçeli,2 ceviz içi yedim...
Şu anda ofiste Türk kahvesi içiyorum,yanına da kare çikolataların 2 tabletinden....
Merhaba, benim tartı bozuk kızlar. Yılbaşı içşn hediye geliyor yeni bir tartı ama dört gün oldu yani gelemedi aras kargo sagolsun. Bu hafta biraz cabım sıkkın motive olamıyorolamıyorum. Haftasonu da yedim zaten. Çarsambaya da deli bir yılbaşı soframız var içkiler havada ucusıcak en azından sabit çıksam iyi ama bu hafta kutlamalar vs nedeniyle çok ümidim yok kendimden.. Neyse biraz sporla dengelemeye çalışacağım.
Bir de kilom kilitlendi sanırom ya inemiyorum 93 ten. Arkadasım yemek ye siyor ama ben anlamadım tartı da oynak. Bakalım.
Menü:
Çay bir parça penir. İştahım yok
Salata bi dilim ekmek tavuk but ayran
Ara eti form 3 tane
Akşam: salata :)
Vallahi kendimi tuttum canım...Yoksa çeşit çeşit reçel yapmış ayva,vişne,elma,portakal,nutellayı da koymuş,baktım baktım,1 çatal vişne reçeli aldım sadece ekşi tatlı şeyleri çok severim:)...geçen hafta kilo veremediğim aklıma geldikçe yemek de istemedim açıkçası.....ben de annemin kahvaltısını severim.ama maşallah annen gayet sağlıklı bir menü sunmuş sanan.ya da sen kendini tutumuş saldırmamıssın.
Kilon kilitlenmez merak etme...İlk başta hızlı verirsin,Sonra yavaş yavaş gider,bir de mevsimsel şişkinlikler de oluyor...Yılbaşında da dikkat et canım emek emek verdin,geri almak kolay biliyorsun....Merhaba, benim tartı bozuk kızlar. Yılbaşı içşn hediye geliyor yeni bir tartı ama dört gün oldu yani gelemedi aras kargo sagolsun. Bu hafta biraz cabım sıkkın motive olamıyorolamıyorum. Haftasonu da yedim zaten. Çarsambaya da deli bir yılbaşı soframız var içkiler havada ucusıcak en azından sabit çıksam iyi ama bu hafta kutlamalar vs nedeniyle çok ümidim yok kendimden.. Neyse biraz sporla dengelemeye çalışacağım.
Bir de kilom kilitlendi sanırom ya inemiyorum 93 ten. Arkadasım yemek ye siyor ama ben anlamadım tartı da oynak. Bakalım.
Menü:
Çay bir parça penir. İştahım yok
Salata bi dilim ekmek tavuk but ayran
Ara eti form 3 tane
Akşam: salata :)
o nasıl hediye kız öyle, yeniyıl hediyesi : baskülhediye eden kişiyle yeni yılda görüşmeye devam edecek misin
salma kendini hemen bak bize özellikle spor yapmadaki azminle örnek oluyordun
57nin altına düştüğün için seni tebrik etmiş iydim, tebrikler canımMenüm sabah
1 yumurtadan omlet 3 çatal peynir 1 fincan çay ekmek
ara çay ve Türk kahvesi
öğlen 4-5 kaşık mantar. Yarim tabak bamya biraz yufka.1 kurabiye.
ara cay
akşam biraz bamya. Makarna ve salata
sen çaktırmadan benle mi yarışıyosun bakiiimSabah kahvaltım
Yarım yumurta omlet, 1 bardak tarçınlı süt.
Öğle:
Salata (içine haşlanmış nohut ve yeşil zeytin katıığım normal marul salata), 1 küçük kase yoğurt.
Ara:
Türk kahvesi
Akşam:
Nohutlu Pırasa, mercmekli bulgur pilavı, salata, tere.
Spor:
40+40 =80 dk yürüyüş
kahvaltı:1 yumurta,10 yeşil zeytin,1 dilim sarı buğday ekmeğinin yarısı,1 çatal ayva reçeli,2 ceviz içi
Öğlen:1 dilim üzümlü,1 dilim havuçlu kek,çay
Akşam:yarım tabak karışık ot,4 tane lahana sarması...Kocam sucuk yiyordu ondan da 2 çatal aldım....
3 3lcin , sağol arkadaşım. haklısın belkji ama iki hafta olacak neredeyse diyetime özen göstermeme rağmen kalıyorum o kiloda.. daha fazla efor mu sarf edeytim yoksa yiyip vucut mu şaşırtayım ikisi arasındayım.. bakalım haftasonu umarım heğpimizin yüzü güler :) sen de devam et diyetine, listelerini düzenli giriyorsun bir kaç zamandır, iyi olmuş :)
hedef56 senin için bugün yarım saat içinde başlıyorum iki saat pedal çevireceğim. hemen de gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?