Canım herzamanki gibi telden gönderdim ama yok demekki gitmemişAllah Allah nasıl gormisizki senin kiloyu biz.
günaydın kızlar cuma günü gelemedim ehliyet almaya gittim sabahın 6 sında sıraya girdim bütün gün sürdü işlerim[***2.TAKIM 393. ETAP***
akrep33 ( 60,6 / 60,1 / 0,5 / 0,83%)hedef52 ( 65.4 / / / %)
uhs (65 / 65,4/ 0/0%)sabit, izne ayrıldı
nurceng (57,1 / / / %)bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69,9 / 69.5/0.4 / 0.57%)
seldom( 69,3 /68.2/1.1 / 1.59%)
losefar( 72,2 / 70.8/1.4 / 1.99%)
Paleland( 93,6/ / / %)
3lcin( 77,9/78,6 / -0,70/ -0.90% )
Ayy beni izne ayırmışsınız deyince döndüm mesajıma tekrardan baktım.. Kuzu izne ayrılan sen değil hedef..günaydın kızlar cuma günü gelemedim ehliyet almaya gittim sabahın 6 sında sıraya girdim bütün gün sürdü işlerim
beni izne ayırmışsınız bende izne ayrılmak istiyorum zaten
kendimi sıktıkça daha çok yiyesim geliyor olmuyor bu böyle biraz kendimi rahat bırakıcam ama fazla uzun sürmicek biliyorum yine gelicem öpüyorum hepinizi şimdiden mutlu yıllar diliyorum hepinize bu yıl kalbimizden ne geçiyorsa hepsi olsun görüşürüz
Eyvah kötü olmuş canım, dikkatli ol, bununla geçmiş olsun.günaydın umarım hafta sonunuzu gönlünüze göre geçirmişsinizdir.Diyete ilk başladığım günlerde hafta sonunu iple çekiyordum ve biraz abartıyordum ama artık öyle olmuyor ufak tefek kaçamaklar mutlaka oluyor mesela dün pizza yedim bu haftaki kaçamağım oldu.bugün öğlen de oğlumun anaokuluna gideceğim yerli malı muhabbeti beni korkutuyor açıkçası öğlen tam da aç olduğum bir ana denk gelecek.Neyse menü bidirimimi yapayım:
sabah: 1 kase kellogs ve 2 adet kaysı
ara:leblebi ve orta kahve
öğlen : yerli malı kutlamalarında:)
ara yapmam muhtemelen.
Akşam:1 tabak kuru fasulye ve turşu ekmek yemeyeceğim.
Öğlen 1 saat yürürüm akşamda trombolin 5-10 dk.
Trombolinim geldi ayaklarını falan taktık dakka birrr benim ufak oğlan(10 aylık) üstünden düştü kafayı yere gümletti.Anasının zayıflma macerasına bu da eklenmiş oldu.
ambucan artık faydalı ve sağlıklı beslensen diyoruz.bu ne kız lahmacun kurabiye tatlı.evde kaldıysa kalsın boşver çocuklar yerse yer yemezse çöpe at canımcım.haadi biraz dikkat et bu hafta..Herkese tunaydin.bugun niyetliyim İnsaallah
Sahur yarim lahmacun iki ufak mahlepli kurabiye minik tatli bir bardak ayran
Sahurunu sevmedim canım..Herkese tunaydin.bugun niyetliyim İnsaallah
Sahur yarim lahmacun iki ufak mahlepli kurabiye minik tatli bir bardak ayran
Canım zor günler geçiriyosun,Rabim yardımcın olsun..Miniğine acil şifalar olsun..merhabalar.haftasonu annemdeydim.eyvahhh kaçırmış yine demeyin çünkü kaçırmadım hatta sabah baktım 69.3 yani vermişim bile.çünkü iki sebebi var.1 üzüntü bişeyler oldu bana.eşimle uğrasıp duruyorlar.cocuklarını görmeye gelemedi haftasonu.çook canım sıkıldı.çocuklarımın gözyaşlarının hakkını nasıl verecekelr bilmem.neyse diyerek kapatıyorum burası konuşma yeri değilllll...
2.sebep mide bulantım.ben normalde kabız bir insanım.geçen hafta karışık zayıflama çayı yaptım.3- m4 gün üst üste.sonunda karnım a sancı giriyor ben doğru wc ye.yani anlıcağınız bağırsaklarım hiç olmadığı kadar iyi çalışıyor.ama sancı var işte bir de bulantı.çayı kestim hemen tabi ki.
bi de bu seferd eküçüğüm gece ateslendi.bugün düşmezse onu da dr a götüreceğim.geçen hafta 4 gün hastanede idik bu seferde küçüğü götüreceğim.Allah ım şifa ver ,beni iki küçük bebeyle yalnız bırakanları da bildiğin gibi eyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?