Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar, oğlumun yerli malı etkinliği nedeniyle haftaya iyi başlyamadım ama dün sporumu yaptım 40 dk yürüdüm ve 6-7 dk trombolinde çalıştım.Akşamda oğlumun mantısından 4 kaşık kaçamak yaptım.
bugün menüm:
sabah:1kase kellogs
ara:leblebi küçük bir kare bitter orta türk kahvesi

öğlen: 1 tabak kuru fasulye ekmek yemeyeceğim

akşam :sarma, yoğrt ve salata(veya turşu)

bugün 45 dk yürürüm öğlen.

bu hafta yılbaşında yapmak istedğim tek kaçamak 1 paket (kç gr bilmiyorum) kaju yiyeceğim.bakalım haftayı nasıl kapatacağım.

Yarinki menüm :

Sabah : pirasali omlet
100 gr ev ekmeği
çay

öğle : 2 kase kısır (yesilligi bulgurundan çok)
Çay

ara : 3 kuru kayısı

akşam : 2 ızgara köfte
2 yk pilav
patlican salatası
ımmmmmm menün ağzımı sulandırdı kısıra bayılırım ve patlıcan salatasına şimdiden afiyet olsun

Herkese salamlar.dun iftardan sonra gelirim diyodum ama oglumla kiliclarla oynarken cok atlayip zipladim ondanmidir bilmem 3 kere kustum sonrada uyumusum.sabah iki catal yumurta
iki saat sonra biraz ekmek peynir bir havuc form cay
ara mahlepli kurabiye buyuk kupa sutlu kahve
ara bilmitorum
Aksam balik salata

hedef56 1 mesajda herkese cevap vermişsin maşallah:)
Sabah:1 simit,2 dilim peynir,
Öğlen:1 kıymalı kaşarlı pide(babam çok zayıfladın hasta olcan illa ye ye diye diye yedirdi kızlar:)
Akşama meyve yemeği düşünüyorum....yemek yersem içim rahat etmez ...o pide benim sonum oldu bugün

ben de diyorumöğlenleri dışarda yeme diye kime diyobana demişsin
sen öğlenleri ne yapıyorsun ki? merak ettim şimdi
Öğle eve gidiyorum canım .küçük oğlumu görüyorum büyüğü hazırlayıp kreşe götürüyor um

Bence sabah simit öğle pide çok gibi sebze falan olabilirdi

dışarda çok fena yağmur yağıyor. eve gitsem yol çalışmasından dolaytı suşların gene kesik olma ihtşi
Öğle eve gidiyorum canım .küçük oğlumu görüyorum büyüğü hazırlayıp kreşe götürüyor um

Bence sabah simit öğle pide çok gibi sebze falan olabilirdi
o zaman sen öğlenleri ev yemeği yiyorsun, hmmm. valla eve gitsem de evde beni cezbeden bişey bulamıyorum

kızlar bugün öğlen tam dışarı yürüyüşe çıkacakken okuldan telefon geldi.büyük oğlumun beden eğitimi dersi vardı çocuğun biri itmiş bunu, kafayı duvara vurdurmuş, tabi kanamış bi sürü. öğretmeni aradı teleşlanmayın çok büyük bişey değil ama kanadığığı için hastaneye götrümek lazım dedi, eşime ulaşamadık ben gittim hastaneye. pansuman yapmadan önce 2,5-3 cmlik bir yarık gibiydi ama yara temizlenince 1cmlik bir kesi kaldı, 2 dikiş attılar, 2 saat müşahedede tuttuk. şimdi yeni yeni ağrısı başladı bugün herhalde ağrı kesici veririm ara ara. böyle birşey atlattık yani.
tebi öğlen yemeği 1,30 gibi oğluşla beraber yedik, e yedim 1 dürüm döneri.mmmmm kuzu döner de çok lezzetliydi.

sabahtan beri bakiim ne yemişim
2 dilim ekmek 2 dilim peynir
öğlen:100g. döner, 1 lavaş (75g. yani 3 dlim eder), yeşillik, 300 ml ayran

Hedef beğenmedim bu menüyü.. Gün boyu yemişsn, başka biii yapmadın kuzu sen, zaten günler bi avuç ve hareketsiz bir güne bu kadar menü çok fazla..

Menü güzel ama sporu artır canım...

Dolu mide ile çok zıpladıysan rahatsız olmuşsundur, geçmiş olsun..
Menü güzel canım, hani spor?

Afiyet olsun canım, günü çok kuru kapatma, menülerine salata yeşillik de ekle.. Çiğ sebze meyve insanı canlı tutar, bağırsakları çalıştırır.

Geçmiş olsun canım hemen sadaka ver.. Allah korumuş, sen de ne üzülmüşsün varya, indirişsin mideye hemen lavaş döneri anacım, ben olsam bişii yiyemezdim o telaşe ile

Geçmiş olsun canim.

heyo :)
bugünki menüm :)

ayrıca yeni tartım geldiiiii <3

çok keyifliyim bugün

sabah: yulaf ezmesi ve yoğurt ve portakal suyu
öğle : bir tane yarım simit ve ayran
akşam: kepekli domatesli makarna ve naneli ayran ve bir armur
yatarken süt.

misafirim var ama pedal çevirceğim

Geçmiş olsun :)

sabah:2 dilim ekmek 2 dilim peynir
öğlen:100g. döner, 1 lavaş (75g. yani 3 dlim eder), yeşillik, 300 ml ayran
ara:1 şekerli türk kahvesi, yeşil çay
akşam::1 portakal, 1 çb süt, kocaman tabak ıspanak, 3 yk yoğurt, 2,5 dilim ekmek, 1 minik kuş kadar(!) elmalı kurabiye
elmalı kurabiyeden sonra film kopuyo...
üstüne 30 dk koşu bandında yürüyüş
çayın yanında leblebi,10-15 kuru üzüm , 5-6 badem
gece yatmadan önce 2 dilim su böreğini dondurucudan itina ile indirip ısıttım ve yedim
üstüne bi de sucuklu yumurta yapsam tam olacaktı ama onu yapmadım
tabi bu sabah güne sucuklu yumurta yiyerek başladım...
bu hafta heeeer gün tartılmıyorum bakalım cumaya nice olur halim

Geçmiş olsun :)
bu herhalde uygulamayı düşündüğün menü, eğer bu yazdıkların kadar ytedinse iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…