Herşeyi anladim da su boregi neyin nesi bir de itinayla isitilmissabah:2 dilim ekmek 2 dilim peynir
öğlen:100g. döner, 1 lavaş (75g. yani 3 dlim eder), yeşillik, 300 ml ayran
ara:1 şekerli türk kahvesi, yeşil çay
akşam::1 portakal, 1 çb süt, kocaman tabak ıspanak, 3 yk yoğurt, 2,5 dilim ekmek, 1 minik kuş kadar(!) elmalı kurabiye
elmalı kurabiyeden sonra film kopuyo...
üstüne 30 dk koşu bandında yürüyüş
çayın yanında leblebi,10-15 kuru üzüm , 5-6 badem
gece yatmadan önce 2 dilim su böreğini dondurucudan itina ile indirip ısıttım ve yedim
üstüne bi de sucuklu yumurta yapsam tam olacaktı ama onu yapmadım
tabi bu sabah güne sucuklu yumurta yiyerek başladım...
bu hafta heeeer gün tartılmıyorum bakalım cumaya nice olur halim
heyo :)
bugünki menüm :)
ayrıca yeni tartım geldiiiii <3
çok keyifliyim bugün
sabah: yulaf ezmesi ve yoğurt ve portakal suyu
öğle : bir tane yarım simit ve ayran
akşam: kepekli domatesli makarna ve naneli ayran ve bir armur
yatarken süt.
misafirim var ama pedal çevirceğim
Cuma halin nice olur hiç düşünemiyorum bilesabah:2 dilim ekmek 2 dilim peynir
öğlen:100g. döner, 1 lavaş (75g. yani 3 dlim eder), yeşillik, 300 ml ayran
ara:1 şekerli türk kahvesi, yeşil çay
akşam::1 portakal, 1 çb süt, kocaman tabak ıspanak, 3 yk yoğurt, 2,5 dilim ekmek, 1 minik kuş kadar(!) elmalı kurabiye
elmalı kurabiyeden sonra film kopuyo...
üstüne 30 dk koşu bandında yürüyüş
çayın yanında leblebi,10-15 kuru üzüm , 5-6 badem
gece yatmadan önce 2 dilim su böreğini dondurucudan itina ile indirip ısıttım ve yedim
üstüne bi de sucuklu yumurta yapsam tam olacaktı ama onu yapmadım
tabi bu sabah güne sucuklu yumurta yiyerek başladım...
bu hafta heeeer gün tartılmıyorum bakalım cumaya nice olur halim
burada hava düne göre daha serin sadece o kadarGünaydın Kızlar Yoksa Tünaydın mı demeliyim.Burda fırtına var.Hava acayip soğuk..Herkese iyi,sağlıklı seneler diliyorum...
Sabah:2 dilim ekmek 1 yumurta,1 tk ayva reçeli....Öğlen,1 kase muhallebi..
fena olmayacak bana göre, bu yemeyle kilo verilmez diye düşünüyor insan ama sanki kıyafetlerim biraz bol geliyo (300-400g. gitmiş olabilir)Cuma halin nice olur hiç düşünemiyorum bile
Ayni fobi bende de var ben de araba kullanirken ani frene basmiştim buzungünaydın canlar
kar var ben mutsuzumsevmiyorum arkadaş karı kışı ben!! evimde otururken ne ala!! ama istanbulda felç olmuş trafik girilemeyen ara sokaklar vs gerginliğinden tüm gece uyuyamadım... sabah kalktım tırstım arabayla gelmeye taksi bulamadım, zaten karı çatıda görsem ayakta duramayan ben toplu taşımaya hiç niye edemedim zaten!! babamı kaldırdım adamcağız beni okula getirdi tabi akşam da gel al dedim geçen yıl arabam bir yokuşta geri geri sokağın sonuna kadar kaymıştı da bildiğin fobi oldu karda araba kullanmak!! ne var tatil yapsalardı daha yeni gelen servisler var okula!! dün 2 ders erken çıkardık, bugünde erken çıkarlarsa 3 ders için geldi çocuklar o hengamede... sonuç : mutsuzum gerginim mız mız mız falan işte
menü :
sabah : 1 tost
1 bardak süt
öğle : 1 elma
1 bardak süt
akşam : 1 kocaaaa tabak hıngal
karabiberli su (dicem diceksiniz ki o ne :) hıngalın yanında suyundan içeriz biz karabiberle beraber işte o)
fena olmayacak bana göre, bu yemeyle kilo verilmez diye düşünüyor insan ama sanki kıyafetlerim biraz bol geliyo (300-400g. gitmiş olabilir)
bir ara gene bel ölçümüzü vs. alıp paylaşalım
Ayn
Ayni fobi bende de var ben de araba kullanirken ani frene basmiştim buzun
ustunde 180 derece dönmüştüm.bu grup sayesinde genl kulturum de artti hingal nedir bilmiyordum googleden arattim ogrendim
Bu oglenvyurumek istiyordum.arabadan indim deli gibi rüzgar vardi ayni hizda geri bindim.yuruseydim şayet yüz felci falan olurdum kesin
göbeğimden anlıyorumya 300-400 gr nasıl anlıyorsunuz ki, ben 3 kg versem anlamıyorum tabi kötü tarafı aldığımı da anlamıyorum
göbeğimden anlıyorumözellikle her sabah tartılırken gelişti bu tahmin yeteneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?