Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herşeyi anladim da su boregi neyin nesi bir de itinayla isitilmis

Gune kellogsls basladim.bugun yurusem mi yurumesem mi bilmiuorum.ısyerindeyim bizim çayciya hergun saat 9'da bir kupa sicak su getir dedim(yesil cay icin) ben unutsam adam unutmuyor şu anda afiyetle onu yudumluyorum

Tartin hayirli olsun.

Tartin hayirli olsun yeni yilda saglikli bir sekilde 60'li 70'li rakamlar gorursun inş.

günaydın canlar

kar var ben mutsuzum sevmiyorum arkadaş karı kışı ben!! evimde otururken ne ala!! ama istanbulda felç olmuş trafik girilemeyen ara sokaklar vs gerginliğinden tüm gece uyuyamadım... sabah kalktım tırstım arabayla gelmeye taksi bulamadım, zaten karı çatıda görsem ayakta duramayan ben toplu taşımaya hiç niye edemedim zaten!! babamı kaldırdım adamcağız beni okula getirdi tabi akşam da gel al dedim geçen yıl arabam bir yokuşta geri geri sokağın sonuna kadar kaymıştı da bildiğin fobi oldu karda araba kullanmak!! ne var tatil yapsalardı daha yeni gelen servisler var okula!! dün 2 ders erken çıkardık, bugünde erken çıkarlarsa 3 ders için geldi çocuklar o hengamede... sonuç : mutsuzum gerginim mız mız mız falan işte

menü :

sabah : 1 tost
1 bardak süt

öğle : 1 elma
1 bardak süt

akşam : 1 kocaaaa tabak hıngal
karabiberli su (dicem diceksiniz ki o ne :) hıngalın yanında suyundan içeriz biz karabiberle beraber işte o)

Cuma halin nice olur hiç düşünemiyorum bile

Günaydın Kızlar Yoksa Tünaydın mı demeliyim.Burda fırtına var.Hava acayip soğuk..Herkese iyi,sağlıklı seneler diliyorum...
Sabah:2 dilim ekmek 1 yumurta,1 tk ayva reçeli....Öğlen,1 kase muhallebi..

Günaydın Kızlar Yoksa Tünaydın mı demeliyim.Burda fırtına var.Hava acayip soğuk..Herkese iyi,sağlıklı seneler diliyorum...
Sabah:2 dilim ekmek 1 yumurta,1 tk ayva reçeli....Öğlen,1 kase muhallebi..
burada hava düne göre daha serin sadece o kadarbaktım sizden soğuk hava mesajları geliyor çıktım dışarda yürüdüm geldim. istanbul rize arası 15-17 saat , balkanlardan gelen soğuk hava dalgası yarın sabah burda olur( tecrübe ile sabittir). rizenin en sevdiğim yönü bu , şehir merkezine pek kar düşmez. haberlerde kar yağdı şenlik menlik derler ama o hep ilçlerde olur ha bir de canımız çok kartopu oynamak çekerse az yukarıdaki mahallelelere çıkıp kar keyfi yapabiliyoruzRize Türkiyenin en yağmurlu yeri çünkü burada kar yerine de yağmur yağıyor

Cuma halin nice olur hiç düşünemiyorum bile
fena olmayacak bana göre, bu yemeyle kilo verilmez diye düşünüyor insan ama sanki kıyafetlerim biraz bol geliyo (300-400g. gitmiş olabilir)
bir ara gene bel ölçümüzü vs. alıp paylaşalım

Ayn
Ayni fobi bende de var ben de araba kullanirken ani frene basmiştim buzun
ustunde 180 derece dönmüştüm.bu grup sayesinde genl kulturum de artti hingal nedir bilmiyordum googleden arattim ogrendim

fena olmayacak bana göre, bu yemeyle kilo verilmez diye düşünüyor insan ama sanki kıyafetlerim biraz bol geliyo (300-400g. gitmiş olabilir)
bir ara gene bel ölçümüzü vs. alıp paylaşalım

ya 300-400 gr nasıl anlıyorsunuz ki, ben 3 kg versem anlamıyorum tabi kötü tarafı aldığımı da anlamıyorum

Bu oglenvyurumek istiyordum.arabadan indim deli gibi rüzgar vardi ayni hizda geri bindim.yuruseydim şayet yüz felci falan olurdum kesin

Ayn

Ayni fobi bende de var ben de araba kullanirken ani frene basmiştim buzun
ustunde 180 derece dönmüştüm.bu grup sayesinde genl kulturum de artti hingal nedir bilmiyordum googleden arattim ogrendim

ayyyyy süper birşey bu hıngal!! akşam misafirlerimle oturduk yaptık!! yoksa tek başıma hiç kalkışmam çünkü kendimi durduramadığım tek yemek... allahtan kalabalığız da az düşer payıma :) işin garibi mantıdan da hiç hoşlanmam halbuki kardeş sayılırlar

Bu oglenvyurumek istiyordum.arabadan indim deli gibi rüzgar vardi ayni hizda geri bindim.yuruseydim şayet yüz felci falan olurdum kesin

losefar neredeydin sen? he herkes nerdeydi bu arada bi özet geçsek yine :)

akrep : mersin
hedef : rize
seldom : istanbul
anbuyanbu : istanbul
paleland : istanbul
siyahbeyaz : ankara
nurceng : ??
elçin : ??
başka varmıydı takımda bu kadarmıyız şuan?? unuttuğum varsa çok pardon :)

Menum
Sabah: 1kase kellogs, kucucuk bir prca simit
Oglen: yaprak sarma ve yogurt yedim.ekmk yok.
Akşam da eşim çigkfte yapacak başi agriyor belki de yapmaz.çigkofteden bayagi yerim .kaju yiyecegim bir de kestane agzim tatlsnsin diye de çikolatali burseyler yerim bu akşam serbest çalişma:))

Kızlar şu an kızımla Mekke nin Fethi programindayiz. Başlamasını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…