• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aradaki menum silinmis.sabahtan sonra da bisiler yedim tabuii ki ama bi daha yazaicam

Merhaba canlar

hedef 70 dk olayını gördüm gördüm gorduuuuum!!! Maşallah barekallah daim olsun inşallah!!!

Menü :

Sabah : peynirli omlet
4-5 zeytin
domates biber
2 dlm ekmek

15:00 : pazili ve patatesli birkaç dlm börek
ayran

akşam : 1 bardak süt
Bol meyve

1 saat tempolu yürüyüş

İyi pazarlar kızlar...
Sabah+Öğlen:2 dilim ekmek 10 yeşil zeytin,8 ceviz içi,1.5 dilim peynir,3 dilim sucuk yedim.

Şu anda 1 bardak ıce tea limon içiyorum....
Pazarları geç kalkınca öğünler birleşiyor....Bugün youtubedan yoga indirdim akşam kocam arkadaşlarıyla çıkarsa onu yapacağım....

Bugünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta, yarım dilim pide, deri peyniri, yeşil zeytin, tere,nane,maydanoz,yeşil soğan, şekersiz çay.

Öğle
Yoğurtlu makarna,haşlanmış brokoli, 1 haşlanmış patates.

Akşam
Yarım kase karışık çerez

Spor:
1 saat plates

***2.TAKIM 393. ETAP***

akrep33 ( 60,6 / 60,1 / 0,5 / 0,83%)
hedef52 ( 65.4 / 65,4/ 0 / 0 %)sabit, izine ayrıldı

uhs (65 / / / %)bildirimde bulunmadı
nurceng (57,1 / / / %)2. kez bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69,9 / 69.5/0.4 / 0.57 %)
seldom( 69,3 /68.2/1.1 / 1.59 %)
losefar( 72,2 / 70.8/1.4 / 1.94 %)
Paleland( 93,6/ 93,0/ 0,6/ 0,64 %)
3lcin( 77,9/78,6 / -0,70/ -0.90 % )

2. takım ortalama: % 0,52

BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?

NOTLAR:

1) Sıralama, "Toplam Kilo Kaybı (%)" baz alınarak yapılmaktadır.
2) Verilen toplam kilo; "393. Etap kilosu - Yarışmaya kayıt tarihindeki kilo" formülüyle hesaplanmaktadır.
4) Herhangi bir sebeple ayrıldıktan sonra yeniden dönen üyelerin başlangıç kilosu olarak, Cuma Yarışmasına katıldıkları ilk tarihteki kiloları temel alınır.
5)Sadece 393. etap takım bildirimlerindeki yarışmacılar listede yer alır.
6) Sözkonusu liste her yeni ay başında güncellenecektir.
7) Bir önceki aya göre kilo alan üyeler kırmızı ile renklendirilmiştir.

[***2.TAKIM 393. ETAP***

akrep33 ( 60,6 / 60,1 / 0,5 / 0,83%)hedef52 ( 65.4 / / / %)

uhs (65 / 65,4/ 0/0%)sabit, izne ayrıldı
nurceng (57,1 / / / %)bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69,9 / 69.5/0.4 / 0.57%)
seldom( 69,3 /68.2/1.1 / 1.59%)
losefar( 72,2 / 70.8/1.4 / 1.99%)
Paleland( 93,6/ / / %)
3lcin( 77,9/78,6 / -0,70/ -0.90% )
günaydın kızlar cuma günü gelemedim ehliyet almaya gittim sabahın 6 sında sıraya girdim bütün gün sürdü işlerim
beni izne ayırmışsınız bende izne ayrılmak istiyorum zaten
kendimi sıktıkça daha çok yiyesim geliyor olmuyor bu böyle biraz kendimi rahat bırakıcam ama fazla uzun sürmicek biliyorum yine gelicem öpüyorum hepinizi şimdiden mutlu yıllar diliyorum hepinize bu yıl kalbimizden ne geçiyorsa hepsi olsun görüşürüz

günaydın umarım hafta sonunuzu gönlünüze göre geçirmişsinizdir.Diyete ilk başladığım günlerde hafta sonunu iple çekiyordum ve biraz abartıyordum ama artık öyle olmuyor ufak tefek kaçamaklar mutlaka oluyor mesela dün pizza yedim bu haftaki kaçamağım oldu.bugün öğlen de oğlumun anaokuluna gideceğim yerli malı muhabbeti beni korkutuyor açıkçası öğlen tam da aç olduğum bir ana denk gelecek.Neyse menü bidirimimi yapayım:
sabah: 1 kase kellogs ve 2 adet kaysı
ara:leblebi ve orta kahve

öğlen : yerli malı kutlamalarında:)
ara yapmam muhtemelen.

Akşam:1 tabak kuru fasulye ve turşu ekmek yemeyeceğim.

Öğlen 1 saat yürürüm akşamda trombolin 5-10 dk.

Trombolinim geldi ayaklarını falan taktık dakka birrr benim ufak oğlan(10 aylık) üstünden düştü kafayı yere gümletti.Anasının zayıflma macerasına bu da eklenmiş oldu.

günaydın kızlar cuma günü gelemedim ehliyet almaya gittim sabahın 6 sında sıraya girdim bütün gün sürdü işlerim
beni izne ayırmışsınız bende izne ayrılmak istiyorum zaten
kendimi sıktıkça daha çok yiyesim geliyor olmuyor bu böyle biraz kendimi rahat bırakıcam ama fazla uzun sürmicek biliyorum yine gelicem öpüyorum hepinizi şimdiden mutlu yıllar diliyorum hepinize bu yıl kalbimizden ne geçiyorsa hepsi olsun görüşürüz
Ayy beni izne ayırmışsınız deyince döndüm mesajıma tekrardan baktım.. Kuzu izne ayrılan sen değil hedef..
Keşke bu isteğini önce söyleseydin seni de izne ayırırdık neyse artk bu cumaya kaldı..

günaydın umarım hafta sonunuzu gönlünüze göre geçirmişsinizdir.Diyete ilk başladığım günlerde hafta sonunu iple çekiyordum ve biraz abartıyordum ama artık öyle olmuyor ufak tefek kaçamaklar mutlaka oluyor mesela dün pizza yedim bu haftaki kaçamağım oldu.bugün öğlen de oğlumun anaokuluna gideceğim yerli malı muhabbeti beni korkutuyor açıkçası öğlen tam da aç olduğum bir ana denk gelecek.Neyse menü bidirimimi yapayım:
sabah: 1 kase kellogs ve 2 adet kaysı
ara:leblebi ve orta kahve

öğlen : yerli malı kutlamalarında:)
ara yapmam muhtemelen.

Akşam:1 tabak kuru fasulye ve turşu ekmek yemeyeceğim.

Öğlen 1 saat yürürüm akşamda trombolin 5-10 dk.

Trombolinim geldi ayaklarını falan taktık dakka birrr benim ufak oğlan(10 aylık) üstünden düştü kafayı yere gümletti.Anasının zayıflma macerasına bu da eklenmiş oldu.
Eyvah kötü olmuş canım, dikkatli ol, bununla geçmiş olsun.

Sabah kahvaltım
Yarım yumurta omlet, 1 bardak tarçınlı süt.

merhabalar.haftasonu annemdeydim.eyvahhh kaçırmış yine demeyin çünkü kaçırmadım hatta sabah baktım 69.3 yani vermişim bile.çünkü iki sebebi var.1 üzüntü bişeyler oldu bana.eşimle uğrasıp duruyorlar.cocuklarını görmeye gelemedi haftasonu.çook canım sıkıldı.çocuklarımın gözyaşlarının hakkını nasıl verecekelr bilmem.neyse diyerek kapatıyorum burası konuşma yeri değilllll...
2.sebep mide bulantım.ben normalde kabız bir insanım.geçen hafta karışık zayıflama çayı yaptım.3- m4 gün üst üste.sonunda karnım a sancı giriyor ben doğru wc ye.yani anlıcağınız bağırsaklarım hiç olmadığı kadar iyi çalışıyor.ama sancı var işte bir de bulantı.çayı kestim hemen tabi ki.
bi de bu seferd eküçüğüm gece ateslendi.bugün düşmezse onu da dr a götüreceğim.geçen hafta 4 gün hastanede idik bu seferde küçüğü götüreceğim.Allah ım şifa ver ,beni iki küçük bebeyle yalnız bırakanları da bildiğin gibi eyle..

Herkese tunaydin.bugun niyetliyim İnsaallah
Sahur yarim lahmacun iki ufak mahlepli kurabiye minik tatli bir bardak ayran
ambucan artık faydalı ve sağlıklı beslensen diyoruz.bu ne kız lahmacun kurabiye tatlı.evde kaldıysa kalsın boşver çocuklar yerse yer yemezse çöpe at canımcım.haadi biraz dikkat et bu hafta..

Herkese tunaydin.bugun niyetliyim İnsaallah
Sahur yarim lahmacun iki ufak mahlepli kurabiye minik tatli bir bardak ayran
Sahurunu sevmedim canım..
Un ve şeker stoğu yapmışsın resmen ve bunlarda hoop yağ oluşumuna destek sağlar..

merhabalar.haftasonu annemdeydim.eyvahhh kaçırmış yine demeyin çünkü kaçırmadım hatta sabah baktım 69.3 yani vermişim bile.çünkü iki sebebi var.1 üzüntü bişeyler oldu bana.eşimle uğrasıp duruyorlar.cocuklarını görmeye gelemedi haftasonu.çook canım sıkıldı.çocuklarımın gözyaşlarının hakkını nasıl verecekelr bilmem.neyse diyerek kapatıyorum burası konuşma yeri değilllll...
2.sebep mide bulantım.ben normalde kabız bir insanım.geçen hafta karışık zayıflama çayı yaptım.3- m4 gün üst üste.sonunda karnım a sancı giriyor ben doğru wc ye.yani anlıcağınız bağırsaklarım hiç olmadığı kadar iyi çalışıyor.ama sancı var işte bir de bulantı.çayı kestim hemen tabi ki.
bi de bu seferd eküçüğüm gece ateslendi.bugün düşmezse onu da dr a götüreceğim.geçen hafta 4 gün hastanede idik bu seferde küçüğü götüreceğim.Allah ım şifa ver ,beni iki küçük bebeyle yalnız bırakanları da bildiğin gibi eyle..
Canım zor günler geçiriyosun,Rabim yardımcın olsun..Miniğine acil şifalar olsun..
Dua herşeyin ilacı canım, bol bol dua et.

Merhaba Kızlar,
Akşam:2 tane tavuk budu,derisini hiç sevmem sadece beyaz etini yedim,2 yk pilav....
Bu sabah:
Annem kahvaltı hazırlamış,evli olup da annemin evine gidince çok seviniyorum...Halbuki ayrı şehirlerde de değiliz...Yürüyerek 10 dk sürer evlerimizin arası..Ama illa anne dokunuşu,yemekleri bile bir başka....Neyse kahvaltı da 1 yumurta,10 yeşil zeytin,1 dilim sarı buğday ekmeğinin yarısı,1 çatal ayva reçeli,2 ceviz içi yedim...
Şu anda ofiste Türk kahvesi içiyorum,yanına da kare çikolataların 2 tabletinden....

Back