hoş gördük . kıs küççüçük resim koymuşun profiline ....bayanssulusmile pek can alıcı bakmışın ... sen akrep miydin yok keçi burcuydun dimi....lülülülülülükaydirigubbakcemile3Şeniz
eeeee onunla idare ediverin gari yeniler fırında makinem bir gelemediki bana :)))))))))))))
orbişim sadece leylama degilki hepimizeeeeee
YAPMA YA ....:roflol::roflol: ONDAN BAZAN GERİLİYORSUN GESTOPOM ...kaydirigubbakcemile3:1hug:ikiisde degel gözelim ben yayaım yayımmmmmm yerimde duramıyommmmm:roflol::roflol:
AY ,AY ,AY NE GÜZEL KARŞILAMA BÖYLE ŞenizeLvancım hoş geldin çataL karam çinğenem nar danem nur danem:) valla ebrucum takım cümlesi için de gecerli olsun bana heryer paris:)
YAPMA YA ....:roflol::roflol: ONDAN BAZAN GERİLİYORSUN GESTOPOM ...kaydirigubbakcemile3:1hug:
AY ,AY ,AY NE GÜZEL KARŞILAMA BÖYLE Şeniz
opuyorumnanaktanŞeniztü saa vicdansız:) hep catal karam demiyommu:)))
opuyorumnanaktanŞeniz
:roflol::roflol::roflol::1hugaliş görmesin beni senle böle öpüsürken:kedi:
eyvahedigeldismile vallah öldürür beni:uhm:
bu nicki hatılıyorum snaki canm da
enteresan işte beni niye başkasının yerine koyuyonuz ki dmekki ortak özelliklerimiz var yazılarımızda yada karakterimizde ne bilim işte
neyse hayırlısı :bbo:
:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ha işte bende beni başkasının yerine koymayın beni benim yerime koyun diye koydum o resmi :roflol: :roflol: :roflol:
ben nebilim öle bi düşünce :) harbi nerden öle düşündüm ki acebaCADIARZU
leylaaaaaaaaaaaaaa korkma canım benim katı kurallarım var :) ebruluya sunacam du hele bakam aklından bida öleee albeni ye beni gececekmikötükedihüso
ebrucum katı kurallar koyalım :))) özellikle cükülata canavarı leylaya:=) diom nedersin diom:))
eeeee onunla idare ediverin gari yeniler fırında makinem bir gelemediki bana :)))))))))))))
orbişim sadece leylama degilki hepimizeeeeee
ebrucum evet en sonunda gelebildim.umarım özürlerimi kabul edersiniz.ilk önce geçmişi okudum sonra cevap yazdım.
bu arada hasta oldum.kuzenimi gezdireceğim diye nezle oldum.şuan burnum akıyo,hapşırıyorum,bol bol öksürüyorum,bol başarısı ve de boğaz şişkinliği var.
bi parasetemol içeren tablet içtim.multivitamin ve adaçayı,
başka neler önerirsiniz kızlar.nefeste alamıyorum burnum tıkalı,su içerken boğuluyorum resmen burnum tıkalı olduğu için
ben dün miktar olarak az ama kalori olarak çok beslendim
ama bugün reglim geldi ya kim tutar beni. zaten midem de bulanıyor
matematik ogretmeniyim canim elimden Gelen olursa kizlar mutlu olun yorgunum yattim telefonla yaziyorum hepinizi optumLaracım kolay gelsin valla hepimiz alıştık bu tatil işine...Bana bile çöktü sıkıntı.Erkenden kalkıcaz gene,ama bir bakıma yemek düzeni oturacak....a.sSenin işin daha zor,akşam yorgun gelip,yemek falan....Biz sana buradan yemek uzatabilsek ne iyi olurdu di mi:roflol:
Bu arada hangi branş öğretmenisin merak ettim....Belli mi olur yardım isteriz belki senden.....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?