Aaa çok sevindim modacım.Okuldamı kalmayı düşünüyorsun senin profilinde yurtdışı yazıyor nerde yüksek yapıyorsun?Ne çok soru sordum dimi?asicim sorma ya resmen çöktü,fazla iyi niyetli oldugumdan nasıl olsda gidicek misafir dedim alamadım.ama olan bana oldu:1ninca:
leylacım cok tesekkür ederim.babm dün aldı zencefil onu çay yapıp içicem bende.
laracım bende matematik bitirdim.şimdide yüksek lisans yapıyorum,alanımda cebir ve sayılar teorisi.
meslektaşız.bende 1 yıl kadar ögretmenlik yapmıştım.
Olur sen ne tarafta oturuyorsun?istanbulda yaşayan arkadaşlar ben iyileştikten sonra görüşelim mi?
Görüşelim bende memnun olurum.Hımm aramızda 2 matematik uzmanı var demek.Ben seni hep moda ile ilgili okuyosun zannediyodum.Nick inden dolayı
Benimde matematik başbelamm.Ales e hazırlanıyorum soruya orasından bakıyorum anlamıyorum,burasından bakıyorum anlamıyorum.İnsan üslü sayılarda zorlanır mı yaff.Azıcık dokunsanıza bana da bulaşır belki:)
Ne anlamıorsun sor yardım edelim elimizden geldiğince miss kokulu..Alesle niye uğraşıyorsun hedefin ne diye sorsam.
Moda Miss ben sanırım sizin ablanızım zamanında idealist takılırdım üniversitede hocam illa kal okulda diye ısrar etti o zaman sadece okul bünyesinde yapılın lisansüstü sınavı vardı ales falan yoktu.İstemedim istemediğimede memnunum şu anda okulda kalan arkadaşlarıma bakıyorumda daha az yıpranarak daha çok kazanıyorum:))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3