:roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:ebruluuuuuuuuuuu kız tahminlerimin tamamen tersine cıktın masallahhhhhhh diorum baskada bişi demiyorum afet afet:) ay ben seni hiç böle düşünmemiştim :) corapcı kadın dogru demiş cidden bebek gibisin.....
leylacım canmsın cooooooook teşekkür ediyorum
aklınızda bir profilim olsun dedim canm
resimler sonra inşallah güzelim
ne gelip gelip gidiyonuz yaaaaaaaa((( gelin iki kelam edelim aaaa
ebruluuuuuuuuuuu kız tahminlerimin tamamen tersine cıktın masallahhhhhhh diorum baskada bişi demiyorum afet afet:) ay ben seni hiç böle düşünmemiştim :) corapcı kadın dogru demiş cidden bebek gibisin.....
:roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
ay güldürdün beni deli kız sen beni ne tahmin ediyodun ki öcü falan mııııııııı :roflol: :roflol::roflol: :roflol:
pasta resimlerine gelince:) leyla ve dora yüzünden koydum:))) beni merakda bıraktılar :)) ceza alsınlar benim suurumu bulandırıyolarPP
LARACIM ben bilmez ki pasta hangisi:) dora ile leyla konusurken yazdımdı:) zati yapamam dayetenek özürlüyüm de az bişi
ay nasıl tahmin ediyodunkiiii çok merak ettimmmzemuszemus
yok bea orta yaslı türbanlı öle canlandırmıstım gözümde...:)
yok bea orta yaslı türbanlı öle canlandırmıstım gözümde...:)
aneee herkez merak etti iimiPP leylaaa dün yediklerine baktım ne kız öle midende cikolata dükkanımı actın kötükedihüso klava:
hımmmmmmm...........
nerden öyle bir kanıya vardınız ki arkadaşlar
bu konuyu uzun uzun konuşuruz inşallah ama yinede siz söyleyin bakiim nerden vardınız bu kanıya
ay bak taktınız şimdi bana
çokmu yaşlı görünüyorum ordan ben ya yazılarım mı olgun duruyor ordan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
genç dursun diyede kırmızı kullanıyorum amaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu nicki hatılıyorum snaki canm davalla ben de anlamadım nerden vardık o kanıyakaydirigubbakcemile3
bizim 9. takımda topkekimiz vardı hatırlıyonmu?topkek zeynep...o da 30 yaşında,2 çocuğu var,başörtülü....hep onun yerine koymuşum seni meğer....
ay bak taktınız şimdi bana
çokmu yaşlı görünüyorum ordan ben ya yazılarım mı olgun duruyor ordan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
genç dursun diyede kırmızı kullanıyorum amaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
orbiş son dediklerinden ben bişi anlamaıdm :)))))))))))))
aaaaaaaaa moda makyaj gelmiş hele şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
aebensende hg
hoş gördük . kıs küççüçük resim koymuşun profiline ....bayanssulusmile pek can alıcı bakmışın .orbiş son dediklerinden ben bişi anlamaıdm :)))))))))))))
aaaaaaaaa moda makyaj gelmiş hele şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
aebensende hg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?