Tesekkuler.bu iki gundur cozuttum biraz.umarim kilo almamisimdir.anneme de gelince irade kalmiyor malesefEvet seldom maşallah yetişti sana yakında hedefe de yetişecekama seninde son zamanlarda maşallahın var çok iradeli ve istikrarlı giyorsun canım tebrik ediyorum seni.
Cok gecmus olsun.bizimjiler de ne hastalar ne de iyi.oksurup duruyorlar..Paleland tesekkur ederim muzikler icin.eglenmissin bol bol ne guzel .bizim yerimize de dokturseydin, ben de evde hastalarla ugrasiyorum minik oglum hasta bir de eşim. Oglum cok kotu oksuruyor ve cok huysuz umarim bir an once iyilesir.
Ilk baslarda oyle oluyor gercekten.ben de yasamistim.biz hepimizde boyle tanistik sonucta:)zamanla oturacak hersey.ben de calisiyorum.iki kucuk bebegim var.kucugum iki yasini dolduracak buyuk de yaklasik 3,5 yasinda.pespese geldiler.mayisda tayin olmustik.simdi yine cikti tayinimiz.tasinacagim yine.30 yasindayim.160 boyunda 69 kiloyum.78,8 ile baslamistim.1 seneyi gecti hala burdayimAkrep33 şu sıralar işlerim yoğun olduğundan siteye giremediğim zaman oluyor.Muhasebeciyim ve malum yıl sonu işleri.Yoksa kendimi unutturmak istemem bende.Sohbetler hoşuma gittiği için katıldım zaten bu siteye,arkadaşlıklarınız hoşuma gitti..Daha aktif olmaya çalışacağım bundan sonra:).Adım elçin...170 boyunda 80 kiloydum 79 a indim.Kendime dört aylık hedef koydum...Hedefim haftada 1 kilo vermek daha fazlası da olsa sevinirim.26 yaşındayım evliyim.. Akrep burcuyum...Unutma bak bu özellikleri mi beni :)
Çoğunuz birbirinizi tanıdığınız için ben sohbetlere bazen yabancı kalıyorum sadece okuyup geçmekle yetiniyorum..Bu da beni unutmana sebep olmuş olabilir...
Burcunu untumam bi kere, aynı burçtanmışız.Akrep33 şu sıralar işlerim yoğun olduğundan siteye giremediğim zaman oluyor.Muhasebeciyim ve malum yıl sonu işleri.Yoksa kendimi unutturmak istemem bende.Sohbetler hoşuma gittiği için katıldım zaten bu siteye,arkadaşlıklarınız hoşuma gitti..Daha aktif olmaya çalışacağım bundan sonra:).Adım elçin...170 boyunda 80 kiloydum 79 a indim.Kendime dört aylık hedef koydum...Hedefim haftada 1 kilo vermek daha fazlası da olsa sevinirim.26 yaşındayım evliyim.. Akrep burcuyum...Unutma bak bu özellikleri mi beni :)
Çoğunuz birbirinizi tanıdığınız için ben sohbetlere bazen yabancı kalıyorum sadece okuyup geçmekle yetiniyorum..Bu da beni unutmana sebep olmuş olabilir...
Tesekkuler.bu iki gundur cozuttum biraz.umarim kilo almamisimdir.anneme de gelince irade kalmiyor malesef
Cok gecmus olsun.bizimjiler de ne hastalar ne de iyi.oksurup duruyorlar..
Ilk baslarda oyle oluyor gercekten.ben de yasamistim.biz hepimizde boyle tanistik sonucta:)zamanla oturacak hersey.ben de calisiyorum.iki kucuk bebegim var.kucugum iki yasini dolduracak buyuk de yaklasik 3,5 yasinda.pespese geldiler.mayisda tayin olmustik.simdi yine cikti tayinimiz.tasinacagim yine.30 yasindayim.160 boyunda 69 kiloyum.78,8 ile baslamistim.1 seneyi gecti hala burdayim
Korkma canım...Hem hatırlatmasan aburda 3 harflileriBurcunu untumam bi kere, aynı burçtanmışız.
Burdaki nik adın, kendi isminle aynymış, başa 3 harfini ters e olarak koymuşsun anlaşıldı ama bana 3 harflileri hatırlatıyor ve üstelik onların adı ile devam edince cidden tuhaf oluyorum yani
merhabalar,
dün: sabah: kepekli peynirli sandviç - çay- bal
öğle: karnıbahar kızartması yoğurt bol bol.
ara: 3 mandalina
akşam: tatlı, çorba, bir kase makarna
bugün: yumurtalı omlet, peynir, zeytin, bol domates ve çay
öğle: 4 köfte, ayran, salata
ara: iki galeta
akşam: tatlı, balık buğlama, salata..
geçmiş olsun canım allahım şifa versinPaleland tesekkur ederim muzikler icin.eglenmissin bol bol ne guzel .bizim yerimize de dokturseydin, ben de evde hastalarla ugrasiyorum minik oglum hasta bir de eşim. Oglum cok kotu oksuruyor ve cok huysuz umarim bir an once iyilesir.
tekrar hoşgeldin canım o zaman bende akrep burcundayım kaçında doğdun sen bende muhasebeciydim özel sektördeyken anlıyorum seni allahım kolaylık versinAkrep33 şu sıralar işlerim yoğun olduğundan siteye giremediğim zaman oluyor.Muhasebeciyim ve malum yıl sonu işleri.Yoksa kendimi unutturmak istemem bende.Sohbetler hoşuma gittiği için katıldım zaten bu siteye,arkadaşlıklarınız hoşuma gitti..Daha aktif olmaya çalışacağım bundan sonra:).Adım elçin...170 boyunda 80 kiloydum 79 a indim.Kendime dört aylık hedef koydum...Hedefim haftada 1 kilo vermek daha fazlası da olsa sevinirim.26 yaşındayım evliyim.. Akrep burcuyum...Unutma bak bu özellikleri mi beni :)
sen personel müdürümüsün yoksa ya da yardımcısı???????selam kızlar
işyerimde biraz yoğunluk var. bakanlığın istediği yıl sonu istatistiklerini düzenliyorum. kim çıkarttıysa bunları içimden sayıyorum....her birey için 4 tane form düzenlenir mi? sadece aynı kişinin ismini 4 ayrı forma yazmak bile fuzuli değil mi? kaldı ki o formlarda istenen bilgileri ben zaten sormadan işimi yapamam ve bunları bütün oloarak görmem lazım zaten 5. bütün bir formu kendi çalışmam için dolduruyorum(isteseler akıllarına gelmeyecek kadar ayrıntıyı onlara yollarım). onalr böyle istiyo diye onu alıp oraya bunu alıp buraya yapıştırıyorum....sırf gönülleri olsun...Valla gece uykumu kaçırdı bu durum,kaygılanmamaya çalıştım, nasıl olsa bitecek diye. bitsin de kurtulayım...
Hergun tartiliyormusun canim,belki bu olumsuz etkiliyordur.stres oluyorsundur.ben cumadan cumaya tartiliyorum.hafta ici az cikarsam şimaririm diue çok çikarsam da motivasyonum duşer diyesabah tartıldım ve o da ne persembe günki kilomdan yaklasık iki kilo fazlayım
hiç su içmedim haftasonu muhtemelen buyuk oranı su.vucut su topladı.persembeeye kadar anca ugrasırım.bu hafta benden pek hayır yok gibi.
Himmm ne desek sana yaza hatta bahara çitir çitir girmeye ne dersin.ben ilk basladigimda da(5 hafta oldu) şimdi de çok heyecanliyim.şimmdiden farkediliyor kilo verdigim ama daha çookkk vermem lazim16 kg.burasi gercekten motive ediyor heyecanimizi yitirmeyelimkızlar birileriniz bana el atın lütfen ya herkes gram gram da olsa veriyor bende hiç birşey yok uyarıda bulunun bana cimcik atın ama tok sözler söylemeyin çok kırılgan bir insanım hemen kırılırım üzülürüm
şaka bir yana gerçekten kilo vermek istiyorum ama ben ne kadar istersem tartı o kadar üste çıkıyor
(hedef 64 e akrep 62 ye düştü çok kıskanıyorumm)
Ben sabah öğle akşam wc den önce wc den sonra yani her daim tatilirimn. Bu kötü bişey biliyorum ama haftada bir çok denedim hatta günde 1 kez bile tartilamiyorjm.Hergun tartiliyormusun canim,belki bu olumsuz etkiliyordur.stres oluyorsundur.ben cumadan cumaya tartiliyorum.hafta ici az cikarsam şimaririm diue çok çikarsam da motivasyonum duşer diye
hımm menü güzelmiş balığa bayılırım .karnabaharın fırınlanmışını denedin mi canım o da çok lezzetli oluyor.
Gercekten miiii şaka yapmiyorsun degil mi ..eşine falan saklat bence senin bulamayacagim biryerlere koysun cuma gunu istersinBen sabah öğle akşam wc den önce wc den sonra yani her daim tatilirimn. Bu kötü bişey biliyorum ama haftada bir çok denedim hatta günde 1 kez bile tartilamiyorjm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?