paleland tekrar tanışırmıyız lütfen kimdin
benimde işler çok yoğun hedefcim son ay diye mi bütün işler bu ayı buldu çalış çalış yeni iş getiriyorlar bitmiyor yaniselam kızlar
işyerimde biraz yoğunluk var. bakanlığın istediği yıl sonu istatistiklerini düzenliyorum. kim çıkarttıysa bunları içimden sayıyorum....her birey için 4 tane form düzenlenir mi? sadece aynı kişinin ismini 4 ayrı forma yazmak bile fuzuli değil mi? kaldı ki o formlarda istenen bilgileri ben zaten sormadan işimi yapamam ve bunları bütün oloarak görmem lazım zaten 5. bütün bir formu kendi çalışmam için dolduruyorum(isteseler akıllarına gelmeyecek kadar ayrıntıyı onlara yollarım). onalr böyle istiyo diye onu alıp oraya bunu alıp buraya yapıştırıyorum....sırf gönülleri olsun...Valla gece uykumu kaçırdı bu durum,kaygılanmamaya çalıştım, nasıl olsa bitecek diye. bitsin de kurtulayım...
seninki 3 öğün yemek yemek gibi birşey kaldır bence sen tartıyıBen sabah öğle akşam wc den önce wc den sonra yani her daim tatilirimn. Bu kötü bişey biliyorum ama haftada bir çok denedim hatta günde 1 kez bile tartilamiyorjm.
memnun oldum tatlım bende 29 yaşındayım benim fazla kilom yok 66 kiloyum 6 kilo vermek istiyor kilodan ziyade göbeğimin simitlerimin gitmesini istiyorum kamuda çalışıyorum 1 erkek bebeğim var26 yaşım. 167 boy 98 kg kilo ile başladım. Üç yıldır sürekli kilo aldım. 3 yıl önce 70 kiloydum
Çalışışmıyorum . Biraz hastayım bu aralar. ÜniÜni mezunuyum. Hedef 60 61 . Süre 6 ay verdim. Her gün bi saat bile olsa sporspor. Bisiklet yyapıorm.
Bugn hastayım. Dökülüyorum.
Menü
Rezene çay nesfit süt
Salata ççoba
Çorba döner meyve tatlı.
geçmiş olsun canım allahım şifa versin
tekrar hoşgeldin canım o zaman bende akrep burcundayım kaçında doğdun sen bende muhasebeciydim özel sektördeyken anlıyorum seni allahım kolaylık versin
yaa benimde motivasyon sorunum var bu günlerde.bi türlü adapte olamıyorum.
bu arada eks,kler var.kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzz.iyi misinizzzzzzzzz
doğru diyorsun.benim kilom inat ediyor nu günlerde. ben de ona sinir oluyorum cidden ama motive güzel bir şey. salma kendini , benim motivasyonum yoktu, depresyondaydım saldım saldım her yıl onar kilo aldım neredeyse ve ne kadar güzel ve tarzlı bir insanım oysa, kendimi tanıyamıyorum. giyinmiyorum bile artık, hiç bir şey yakışmıyor bana. hayattan elimi ayağımı iyice çektim. sanki tek sıkıntı hayatta kiloymuş gibi. ve daha da üzülüyorum. sen de daha da üzülmemek için sabret; iyinin kötüsüsün ama daha iyi olacaksın. bu bizim elimizde.
kendimizi azmimizle şaşırtalım :
kızlar birileriniz bana el atın lütfen ya herkes gram gram da olsa veriyor bende hiç birşey yok uyarıda bulunun bana cimcik atın ama tok sözler söylemeyin çok kırılgan bir insanım hemen kırılırım üzülürüm
şaka bir yana gerçekten kilo vermek istiyorum ama ben ne kadar istersem tartı o kadar üste çıkıyor
(hedef 64 e akrep 62 ye düştü çok kıskanıyorumm)
Kızlar Uhs ve siyahbeyaz görünmek istediğiniz hedefinizdeki kiloya sahip bir ünlü ile( mesela ben serenay sarıkaya ve eski zayıf halimi ve şimdiki göbekli halimi yan yana fotokopi çekip koydum) i kendi fotoğrafınızı yan yana asıp buz dolabının üstüne yapıştırın.Kendinize duygusal baskı yapın azıcık...Emin olun gelip geçtikçe buzdolabına dokundukça insan suçlanıyor eli geri gidiyorsabah tartıldım ve o da ne persembe günki kilomdan yaklasık iki kilo fazlayım
hiç su içmedim haftasonu muhtemelen buyuk oranı su.vucut su topladı.persembeeye kadar anca ugrasırım.bu hafta benden pek hayır yok gibi.
Benim canim şu an acaip tatli istiyor ne yapsam ki bilemiyorum.yarin yine misafirlige gidecegim (sut iznim bu ayin sonunda bitiyor.gunde 1.5 saate dusecek) yarin kacamak yapabilirim diye bugun bisey yememem lazim canim cok istese de
Sen kaç kilosun canımkızlar birileriniz bana el atın lütfen ya herkes gram gram da olsa veriyor bende hiç birşey yok uyarıda bulunun bana cimcik atın ama tok sözler söylemeyin çok kırılgan bir insanım hemen kırılırım üzülürüm
şaka bir yana gerçekten kilo vermek istiyorum ama ben ne kadar istersem tartı o kadar üste çıkıyor
(hedef 64 e akrep 62 ye düştü çok kıskanıyorumm)
Allah kolaylık versin canımselam kızlar
işyerimde biraz yoğunluk var. bakanlığın istediği yıl sonu istatistiklerini düzenliyorum. kim çıkarttıysa bunları içimden sayıyorum....her birey için 4 tane form düzenlenir mi? sadece aynı kişinin ismini 4 ayrı forma yazmak bile fuzuli değil mi? kaldı ki o formlarda istenen bilgileri ben zaten sormadan işimi yapamam ve bunları bütün oloarak görmem lazım zaten 5. bütün bir formu kendi çalışmam için dolduruyorum(isteseler akıllarına gelmeyecek kadar ayrıntıyı onlara yollarım). onalr böyle istiyo diye onu alıp oraya bunu alıp buraya yapıştırıyorum....sırf gönülleri olsun...Valla gece uykumu kaçırdı bu durum,kaygılanmamaya çalıştım, nasıl olsa bitecek diye. bitsin de kurtulayım...
Kayna iç canım çok işe yarıyor, tabi şekersiz bol cevizlisabah tartıldım ve o da ne persembe günki kilomdan yaklasık iki kilo fazlayım
hiç su içmedim haftasonu muhtemelen buyuk oranı su.vucut su topladı.persembeeye kadar anca ugrasırım.bu hafta benden pek hayır yok gibi.
Şakamı bu kuzuBen sabah öğle akşam wc den önce wc den sonra yani her daim tatilirimn. Bu kötü bişey biliyorum ama haftada bir çok denedim hatta günde 1 kez bile tartilamiyorjm.
Ilık süt ve üzerine tarçın, çok işe yarar canımBenim canim şu an acaip tatli istiyor ne yapsam ki bilemiyorum.yarin yine misafirlige gidecegim (sut iznim bu ayin sonunda bitiyor.gunde 1.5 saate dusecek) yarin kacamak yapabilirim diye bugun bisey yememem lazim canim cok istese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?