Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

paleland tekrar tanışırmıyız lütfen kimdin

26 yaşım. 167 boy 98 kg kilo ile başladım. Üç yıldır sürekli kilo aldım. 3 yıl önce 70 kiloydum
Çalışışmıyorum . Biraz hastayım bu aralar. ÜniÜni mezunuyum. Hedef 60 61 . Süre 6 ay verdim. Her gün bi saat bile olsa sporspor. Bisiklet yyapıorm.

Bugn hastayım. Dökülüyorum.

Menü

Rezene çay nesfit süt
Salata ççoba
Çorba döner meyve tatlı.

benimde işler çok yoğun hedefcim son ay diye mi bütün işler bu ayı buldu çalış çalış yeni iş getiriyorlar bitmiyor yani

Ben sabah öğle akşam wc den önce wc den sonra yani her daim tatilirimn. Bu kötü bişey biliyorum ama haftada bir çok denedim hatta günde 1 kez bile tartilamiyorjm.
seninki 3 öğün yemek yemek gibi birşey kaldır bence sen tartıyı

memnun oldum tatlım bende 29 yaşındayım benim fazla kilom yok 66 kiloyum 6 kilo vermek istiyor kilodan ziyade göbeğimin simitlerimin gitmesini istiyorum kamuda çalışıyorum 1 erkek bebeğim var
senin boyun güzel benim boy 162 cm bence sporda yapıyorsun rahatlıkla verirsin kilolarını

tartıyı kaldıramam beni motive ediyor

dun yediklerim
sabah pırasalı kerevizli lahanalı corba 1 dlm tam bugday ekmegi
ögle aynı çorba 5 badem 3 kuru erik.ara öğünle birleşti.
ara 1 dilim baklava ikram edildi yemesem olmazdı:)aslında hiiiçççç sevmem:)
ara 1 kepek ekmekli tost
aksam aynı corba.esimin aldıgı lahmacunun yarısı.bu olmasa gayet ıyıydı.

yaa benimde motivasyon sorunum var bu günlerde.bi türlü adapte olamıyorum.

bu arada eks,kler var.kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzz.iyi misinizzzzzzzzz

geçmiş olsun canım allahım şifa versin

tekrar hoşgeldin canım o zaman bende akrep burcundayım kaçında doğdun sen bende muhasebeciydim özel sektördeyken anlıyorum seni allahım kolaylık versin

Hoşbulduk uhsciğim:)10 kasım meslektaşım, sen kaçında doğdun..
Dünkü menümü de yazayım hemen,sabah:2 zeytin 1 çay kaşığı bal,1 avuç badem,domates,1dilim peynir,1 bardak süt...Öğle yemeği:1dilim havuçlu tarçınlı kek,2 küçük dilim kabak tatlısı ama az şekerli (annem büroya getirmiş )...Akşam 1 tabak mercimek çorbası 2 yk bulgur pilavı...Akşam dışarı çıkmıştık...Gece geç döndük arkadaşlarla kokoreç yedik zafer gazozu içtik azcık bozdum diyeti hemen yaradı ama 300 grmcık.Çok suçluyum çok....neysem moral bozmak yok......Bu sabah 1 kase mısır gevreği(1yk nesquik ve 2 yk yulaf koydum),öğlen kıymalı yumurta,ekmek yememeye devam dün geceki kokoreç ekmeği bildiğiniz mideme oturdu 2 haftadır doğru düzgün ekmek yemediğimden alışmış midem....Neyse Allah'tan 2 hafta kuralı koydunuz da benim kiloyu bu haftada saymayacaksınız:)

Son düzenleme:
yaa benimde motivasyon sorunum var bu günlerde.bi türlü adapte olamıyorum.

bu arada eks,kler var.kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzz.iyi misinizzzzzzzzz

benim kilom inat ediyor nu günlerde. ben de ona sinir oluyorum cidden ama motive güzel bir şey. salma kendini , benim motivasyonum yoktu, depresyondaydım saldım saldım her yıl onar kilo aldım neredeyse ve ne kadar güzel ve tarzlı bir insanım oysa, kendimi tanıyamıyorum. giyinmiyorum bile artık, hiç bir şey yakışmıyor bana. hayattan elimi ayağımı iyice çektim. sanki tek sıkıntı hayatta kiloymuş gibi. ve daha da üzülüyorum. sen de daha da üzülmemek için sabret; iyinin kötüsüsün ama daha iyi olacaksın. bu bizim elimizde.

kendimizi azmimizle şaşırtalım :

doğru diyorsun.
hersey bizim elimizde ve su bir gercek kii kilolu iken bisey yakısmıyor.azcık zayıflasak kıyafetlerimşz bile ne güzel oluyor

Kızlar Uhs ve siyahbeyaz görünmek istediğiniz hedefinizdeki kiloya sahip bir ünlü ile( mesela ben serenay sarıkaya ve eski zayıf halimi ve şimdiki göbekli halimi yan yana fotokopi çekip koydum) i kendi fotoğrafınızı yan yana asıp buz dolabının üstüne yapıştırın.Kendinize duygusal baskı yapın azıcık...Emin olun gelip geçtikçe buzdolabına dokundukça insan suçlanıyor eli geri gidiyor

Benim canim şu an acaip tatli istiyor ne yapsam ki bilemiyorum.yarin yine misafirlige gidecegim (sut iznim bu ayin sonunda bitiyor.gunde 1.5 saate dusecek) yarin kacamak yapabilirim diye bugun bisey yememem lazim canim cok istese de

losefar ben canım tatlı çekince eti formun diyet yulaflı bisküvisinden bir paket alıyorum.1 elmayı tarçın ve az şeker ile tavada sulanıncaya kadar pişiriyorum...Sonra içine dişe gelecek şekilde ceviz kırıyorum.Bisküvi,elmalı harç ve cevizi karıştırıp yuvarlak küçük toplar yapıyorum...Hafif ve doyurucu oluyor...

Sen kaç kilosun canım
Allah kolaylık versin canım
Kayna iç canım çok işe yarıyor, tabi şekersiz bol cevizli
Ben sabah öğle akşam wc den önce wc den sonra yani her daim tatilirimn. Bu kötü bişey biliyorum ama haftada bir çok denedim hatta günde 1 kez bile tartilamiyorjm.
Şakamı bu kuzu
Benim canim şu an acaip tatli istiyor ne yapsam ki bilemiyorum.yarin yine misafirlige gidecegim (sut iznim bu ayin sonunda bitiyor.gunde 1.5 saate dusecek) yarin kacamak yapabilirim diye bugun bisey yememem lazim canim cok istese de
Ilık süt ve üzerine tarçın, çok işe yarar canım

Hasta olduğım için çok uyudum. Sadece ezogelin içtim. Arkadaşım da karışık kumpir getirmiş onu yediyedim ççok iyi geldi ama kalorili kesin şimdi bi duş aldım bisiklet başına geçtim. Eşofmanları çektim iki saat pedal çeviririm. Yediğim kumpir beni kaldırdı biraz. Mideme çok iyi gekdi sıcak sıcak. Ama yediğimi yakmam lazım.

Beynimiz, şeker ve en güçlü kimyasal uyuşturuculardan kokaine aynı tepkiyi veriyor. "Tatlı krizim geldi" sözüyle bir uyuşturucu bağımlısının "yoksunluk krizim geldi" sözü aynı anlamda. Tehlikenin büyüklüğüne bakar mısınız!

Tatlı isteğini kesen kahve tarifi

Aşırı tatlı tüketimi, başta kilo almak üzere insülin direnci, yorgunluk, hipoglisemi gibi sorunlara yol açabiliyor. Sağlığımızı ve formumuzu korumak için tatlı isteğini kesen mucizelerden faydalanmak, hayatımızı kolaylaştırıyor; birazdan tarifini vereceğim kahve tarifi gibi…

Pancar veya mısır şekerinin vücut için ne kadar zararlı olduğunu biliyorum, bu yüzden de iki yılı aşkın süredir çayıma, kahveme şeker eklemiyorum. Tatlı ihtiyacımı taze veya kuru meyveler, bitter çikolatalardan karşılıyorum. Ancak bunların tüketiminde sınır olması gerekiyor; fazlası kilo aldırabiliyor. Şu an, 1.65 cm boyunda ve 51 kilogram ağırlığındayım ve formumu korumam için tatlı isteğimi dengelemem gerektiğini biliyorum. Bu bana, yeni keşifler yapmak için cesaret ediyor; örneğin, tarçınlı Türk kahvesi!

Acaba, Türk kahvesine tarçın eklesem nasıl olur diye düşündüm; sonuç harika oldu! Anında tatlı isteğim kesiliyor, yorgunluk ve halsizlikten eser kalmıyor; kendimi daha iyi hissediyorum. Sizlerle, bu pratik ve tatlı isteğini kesen tarifi paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

Tatlı isteğini kesen tarçınlı Türk kahvesi tarifi: 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi, yarım çay kaşığı tarçın ve 1 fincan soğuk su cezveye alınıp karıştırılır, kısık ateşte köpürene dek pişirilir ve fincana aktarılır. Türk kahvesinin yanında mutlaka büyük bir bardak su için ki vücudunuz susuz kalmasın. Şekersiz kahve size acı geliyorsa, tarçınlı haline bayılacaksınız!

Alıntı...

Rahatsız edici görünüyor, değil mi? İşte fazla kiloları da bu çanta gibi üzerinizde taşıyorsunuz. Ruhunuza, vücudunuza ağırlık yapan bu çirkin yükten kurtulun. Ben size yardım etmek için hazırım ama siz de kendinize yardım edin.

Bugünkü menüm
sabah tereyagli yumurta ekmek cay 1 çatal cokokrem
ara çay
öğlen bir patatesli gözleme 3-4 çatal omlet oglumdan kalan
ar a nescafe
akşam kuru fasulye pilav turşu

Bugun çigirimdan çiktim ben .pişmaniimmmm
Sabah:1yum .3-4 zeytin,vişme recelinden 2 adt vişnecik.
Yuruyuş yaptim tempolu 45 dk.

Öglen:misafirlige gittim süt iznimin son günlerini yaşiyorum artik istesem de komşu geźmelerine gidemem zaten,neyse komşuda ikramlar patlican salatasi,ispnkli bork,sig. Böregi,kabak tatlisi ve yaş pasta.

Akşam:hamsi tava, salata,1dilim ekmek üstunede 2 tatli kaşigi tahin yedim(karataycilardan duymuştum) bitmediii

Az once cayin yaninda bir avuç cekirdek ve çakil taşi.
Ayyy yazmaktan yoruldum ya.yesilçay da içemedim su da.ne yaptim ben bugun yaaaa

Bir de haftaya memleketten annem,teyzem ablalarim gelecek .daha şimdiden anacigimin yemekleri gözümde uçuşmaya başladi umarim sporumu da aksatmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…