Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Teşekkürler canım
çok komiksin

ayyyyyyyy hedef oldum 40!! 10 yıl sonra yine burda olmayayım mümkünse :) aynı kısırdöngü kabus gibi :/ 8. evi alamam belki (belki diyorum Allahtan ümit kesilmez ) ama 4 çocuk kısmına kocaman amin :) ayyyyyyy ne güzel olur çoluk çocuk falan!! annem diyor zaten yaşlanınca evine 50 kedi dolduran kadınlar gibi ışıklardaki çocukları toplıcan eve diye :) hem o kadar çocuk olursa yaşlanmaya zamanım olmaz

menümü de yazayım ;

sabah : 2 dlm sucuk 2 dlm ekmek
domates biber

öğle : 1 kase ezogelin çorba
salata

akşam : 1 kase ezogelin
4 yk pazı kavurması
2 dlm ekmek

Ayyyyy ben de o yaşlarda mumkunse buralarda olmayayim mumkunse son diyetim olsun.amma velakinnn bu mideler kuculmez kuculemez anca bi operasyon lazim .

Sabah:nesfit
Ara;latte
Oglen :sahanda yum .kahvaltiliklar 2.5 dilim ekmk
Aksamatates salatasi,tursu .az yogurt salata cok guzeldi biraz fazla kacirdim.
1 yesilcy.45 dk yuruyus.2 lt su

Paleland .bence de kimseye soyleme diyette oldugunu,spor yaptigini...milletin nazari var,bir de gereksiz yorumlar yapilir.
Ben isyerinde cogu kisiye surdan suaraya su km yi su kadar dk'da yuruyorum falan dedim.bacagima kalcama sancilar girdi.bir de herkes diyetisyen kesiliyor başimiza.
Bu arada tempolu yurumek icin dinlenecek şarki onerin var mi canim.tskler.

Kuzum anladım ben seni hafiften uçuk fazlası ile kaçıksın bir çırpıda hikaye gibi okudum özellikle son kısmını..
Gece gece güldürdün beni Allah da seni güldürsün..
İlahi yaaa biz hiç ayrılmayalım yaa

Canım sadece menü bildirip kaçma lütfen, ismini enteresan bulmuştum bunun harici hiç bir özelliini hatırlamıyorum neden çünkü unutturuyosun kendini çok az girerek takıma..

Akşamı nasıl geçirdiğini merakla bekliyorum canım

iyi geceler arkadaşlar. bu gece ben yemenin ucunu kaçırdım biraz ama çok deli dans ettim ve pilim tükendi şu anda kahve içip kendime geliyorum.

sabah: bir bardak nesfit + süt + zencefilli çay
öğle: peynirli tost + salata
akşam : carls jr kocaman bir hamburger ve jumbo boy patetes ve kola :/
yatmadan: sütlü kahve.

ama dans pistinde adeta kanter içinde kaldım hahahahda. beş saat dans ettim. önce flamenko sonra elektro müzikli holayıp zıpladık gitmiştir bile belki o hamburgerler. ama bi kova patetes yedim resmen pilim erken bitti bu akşam. yarın tartıda ne kadar çıkacağım merak ediyorum.

L losefar , haklısın söylemedim zaten onlar da şüphelenmedi. koca hamburgeri götürünce tabi. tabi bu kadar çok dans etmemin sebebinin günah çıkarma olduğunu da anlamadılar böylece :))

valla link vermeye çekiniyorum, link verince abuk subuk bişeye dönüşüyor mesaj gövdesinde, youtube den dinleyebilirsin.

ben youtube' den playlist yapıyorum:
- Workout Music Mix 2014 - Street Workout Special ( en son 17. dakikadaki elektro müziği çok sevmişim)

- La Mejor Musica para Entrenar en el GYM - Workout Motivation Music.

parça isimleri üzerine tıklarsan yönlenirsin.

diye music video dinlemişim

youtube: workout motivation music diye aratırsan kulağına hoş gelen müzikler dinleyebilirsin.

Son düzenleme:
Ellssa hareketli geçti. . çok dans ettim. artık üniversite sonrası tüm arkadaşlar çalışmaya başladı her cuma cumartesi akşamı kudurmalarımız yok bir yıldır. :) bu gece kendime geldim ama formumdan düşmüşüm eğlenme konusunda. kiloların da tabi çok etkisi var :/ pistte nazlı nazlı sallanacağım günlerimi iple çekiyorum. :/

yarın da müze gezmecesindeyim. ama liste yazacağım. bu arada bizim deneme süresi bir hafta mı iki hafta mı oldu kaptan :) haftaya cuma mı kilo bildiriminde bulunayım, ne yapayım. sevgiler

Paleland tesekkur ederim muzikler icin.eglenmissin bol bol ne guzel .bizim yerimize de dokturseydin, ben de evde hastalarla ugrasiyorum minik oglum hasta bir de eşim. Oglum cok kotu oksuruyor ve cok huysuz umarim bir an once iyilesir.

Haftaya cuma tabiki ildirimde bulunacaksın ama deneme süresi 2 hafta canım..

Paleland tesekkur ederim muzikler icin.eglenmissin bol bol ne guzel .bizim yerimize de dokturseydin, ben de evde hastalarla ugrasiyorum minik oglum hasta bir de eşim. Oglum cok kotu oksuruyor ve cok huysuz umarim bir an once iyilesir.
Geçmiş olsun canım..

L losefar , rica ederim :) muhtemelen biliyorsundur ama zencefil kökü çayını soğuk algınlığına öneriyorum. ballı- limonlu yaparsanız, biraz istirhatle , çok iyi gelir. ilaç yanına muhakkak deneyin derim. sevgiler.
Ellssa teşekkürler , tamam bildirim yaparız :) sevgiler.

Canım sadece menü bildirip kaçma lütfen, ismini enteresan bulmuştum bunun harici hiç bir özelliini hatırlamıyorum neden çünkü unutturuyosun kendini çok az girerek takıma..

Akrep33 şu sıralar işlerim yoğun olduğundan siteye giremediğim zaman oluyor.Muhasebeciyim ve malum yıl sonu işleri.Yoksa kendimi unutturmak istemem bende.Sohbetler hoşuma gittiği için katıldım zaten bu siteye,arkadaşlıklarınız hoşuma gitti..Daha aktif olmaya çalışacağım bundan sonra:).Adım elçin...170 boyunda 80 kiloydum 79 a indim.Kendime dört aylık hedef koydum...Hedefim haftada 1 kilo vermek daha fazlası da olsa sevinirim.26 yaşındayım evliyim.. Akrep burcuyum...Unutma bak bu özellikleri mi beni :)
Çoğunuz birbirinizi tanıdığınız için ben sohbetlere bazen yabancı kalıyorum sadece okuyup geçmekle yetiniyorum..Bu da beni unutmana sebep olmuş olabilir...

Son düzenleme:
Dünkü Menüm
Sabah 1 kase badem
çay
Öğlen :Et Döner 1 dilim ekmek yedim
Akşam:1 kase tarhana çorbası
1 yk yağsız,lor peynirli makarna
2 yk taze fasulye
1 kase yoğurt...

Medcezir eşliğinde yeşil çay:)

Bugün
Sabahereotlu az yağlı omlet
1 dilim kaşar peyniri
8 yeşil zeytin
1 avuç badem
Öğlen:3 çubuk susamlı kraker
1 tane topkek
2tane hoşbeş
Çay
Akşam:1 tane dağ kekikli tavuk budu
2 yk ıspanak

Tv seyrederkene 1 avuç badem
1 fincan yeşil çay
20.00den sonra birşey yememeye özen gösteriyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…