bence çok dikkatli ol sakıncalı bir hafta seni bekliyorBir de haftaya memleketten annem,teyzem ablalarim gelecek .daha şimdiden anacigimin yemekleri gözümde uçuşmaya başladi umarim sporumu da aksatmam.
hayırlı uğurlu olsun. kilo olarak aynı durumda olduğumuz gibi ekonomik konuda da benzer şeyler yaşıyoruz. sorrrma biz de arabayı değiştiremiyoruz. bizim işte evin işleri anca bitti. bu arabada size eski yenisini alın diyorlar ama hakikaten yeni bir araba için iyi para gerekiyor. bu arabayı 3 yaşında 25000 km.de aldık benzinliydi lpg taktırdık. gene aynı yaşta ama bu sefer dizelini alalım dersek oooo 50bin den fazla para lazım sonraciğima o fiyatlara bazı modellwerde sıfır araba var araştırmaya bi dalınca çıkamıyor insan. en son olarak dizelden vaz geçtik, hatta sıfır arabadan da vaz geçtik, biz tam kafamıza göre bi araba alamayacağımız için alış satışı kolay zarar etmeyecek bi araba almak lazım. dediler ki opellerde fiyat düşmez hakikaten de öyle alan tanıdıklardan biliyorum 3 yıl sonra aynı fiyata satılabiliyor hatta artış bile oluyo. genel olarak sıfır araba bir kaç bin lira daha düşüğüne gidiyor, marka modele göre çok şey değişir. bence bu aşamadan sonra keyfini çıkarın arabanızın, bir kaç lira fiyat düşerse de yapacak bişey yok.günaydın kızlar bugün sabah tartıda yüzüm güldü 65,7 kiloyum inşallah cumaya kadar dahada azaltıcam geçen hafta 66 idim
ama daha sonrasında moralimi bozdular
ev alacaktık vazgeçtik çünkü evdeki hesap çarşıya uymadı adanadaki evler çok pahalı
bizde paramızı arttıralım diye gittik kayınvaliden borç aldık arabamızın sıfır modelini aldık
ama her gören sıfır aldınız atık 5-10 milyar aşağı satarsınız diyo başka birşey demiyo sinir oldum 5-10 milyar para biriktirelim paramızı yok yere uçup gitmesin borca girelim dedik daha aşağı satarsak hiç birşeye yaramayacak
inş en azından aldığımız fiyata satarız.
bilmiyorum canım netçezzz sen başla burda yağmurlar başladı ben yüreyemiyorum.kış geldiği için eşim erken geliyor akşam 6 olmadan yemeğimizi yiyoruz bende az yemeğe çalışıyorum akşamları birde hasta oldum bitmek üzere o yönden 300 gr gitmiş inş daha fazlası da gidergünaydın demeden ekonomi yorumlarına dalmışım
günaydın hepinizze
ben bir kaç gündür çörek otu-zencefil-zerdeçal-tarçın kürüne başladım. belki yemeyi azaltmadığım için tek fark ettiğim şey bağırsaklarımın çok iyi çalıştığı.
yawww netces uhs netces? uzun zamandır yürüyüş yapmıyorum havalar da güzelken yürüyüşe başlayım bari.
Bugünkü menüm
sabah tereyagli yumurta ekmek cay 1 çatal cokokrem
ara çay
öğlen bir patatesli gözleme 3-4 çatal omlet oglumdan kalan
ar a nescafe
akşam kuru fasulye pilav turşu
Bir de haftaya memleketten annem,teyzem ablalarim gelecek .daha şimdiden anacigimin yemekleri gözümde uçuşmaya başladi umarim sporumu da aksatmam.
iki saat pedal çevirdim ama benim midem yine kazındı. süt içip uyurum artık. yeter. ay o çanta benim göbeğim gibi aynen. benim altım ince göbeğim var ve göğüslerim. elma tip vucudum var. neyse ki popom büyük değil, o da olsaydı :/
canım biz arabanın içine tükürdük dosta gitmez bizim araçbu arada hedefcim satacağınız zaman arabanızla ilgilenebiliriz. kayıpederim çok geniş çapta olmasa da araba alıp satıyor bana da duyur satarken
ben il doğumumdan sonra 69dan 74e çıkıp diyetle 60,5e düşmüştüm. takımlara girmiştim.zannediyorum 67 ile takıma girdim ramazan öncesi bir kaç gün oruç tutunca 65,5 falan olmuştum. ramazanda 64lere falan düşmüştüm sonrasında 63 kiloda vücudum epeyce direnmiş ve 60,5 i 2. hamileliğimden önce yakalamıştım. değişen ne diye bakıyorum aslında çok şey var.bilmiyorum canım netçezzz sen başla burda yağmurlar başladı ben yüreyemiyorum.kış geldiği için eşim erken geliyor akşam 6 olmadan yemeğimizi yiyoruz bende az yemeğe çalışıyorum akşamları birde hasta oldum bitmek üzere o yönden 300 gr gitmiş inş daha fazlası da gider
araba konusunda eşime çok güveniyorum bundan önceki arabamızı da 2500 karla sattık inş bundada zarar etmeyiz neyse senin dediğin gibi keyfini çıkarayım satılana kadar
sabah: kıymalı makarna(evet doğru okudunuz, ufaklıklar kahvaltılık yemeyince onlara yaptım, ben de yedim)
baharatlı yoğurt
öğ:2dilim kep ekmeği, 1 dilim peynir, 2dilim salam ile tost, ayran
ara: 4 kare bitter 120 kal.
akşama: karnabahar -baharatlı yoğurt olabilir...
hemmen söyliyimBaharatlı yoğurt nasıl oluyor hedef52?
hemmen söyliyim
bizim geçen yıl bir kürümüz vardı, gamze erdi isimli bir arkadaştan öğrenmiştik kendisi geldi 70 küsür kiloda kısa zamanda mezun okldu gitti.
3 öğün yemekten önce 3yk yoğurdun içine 1er çay kaşığı zencefil, zerdeçal, tarçın ve çörek otu (öğütülmüş) ekleyip yiyorsun tercihen yemekten yarım saat önce. O arkadaş bu kür yüzünden mi nedendir bilinmez çok hızlıkilo verdi, diyet da yapıyordu tabi. biz de bir dönem yaptık çok düzenli yapabildik dersem yalan olur. şimdi tekrar başlayasım geldi. baharatlar da tam kış hastalıklarından koruyan şeyler. dün başladım günde 2 öğünümde yoğurduma karıştırıp yemekle beraber yiyorum.
Onlar gelip gittikten sonrada kayinvalidem gorumcemle gelicek işin kötü yani kayinvalidemin yemekleri harikadir.eli lezzetli kadinbence çok dikkatli ol sakıncalı bir hafta seni bekliyor
Keske hepimiz hergun boyle yesek .ayda en az 2kilo veririz boyle.araogunun yok dolayisi ile abarti bisey de yokBugun menum
Sabah: dom zeytin prynir 2 dilim ekmk
Oglen:1 kase mercimk corbsi.salata 2 dilim ekmk
Akşam:1 kase mercmk,kuru biber kavurmasi 2 dilimekmek (acaip ekmek yediren bisey).1 brfk ayrn
Bugun menum fena degil bana gore ekmegi abartmis olabilirim ama doyamayacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?