uhs kendini tanıtmış, valla sen geldin tanışma faslını es geçtik sanırım.
kendini bi daha tanıtır mısın den de.
ben deniz 65 kilocuk 1,57 boyunda 33 yaşında 3 çocuk annesiyim. Kamuda çalışıyorum. foruma 68,5 ile başlayıp yaklaşık 1,5 yıldır burdayım yuh bana.rezil ben. kötü örnek örnek değildir, kimleri mezun ettik gönderdik seni de mezun ederiz inşallah
günaydın herkese ben de uykusuzum bizim ufaklık her saat başı kalkıyor oturarak yatmaya falan başladım , neden böyle yapıyor anlamıyorum, aç mıdır dişi mi çıkıyor hiç bilemiyorum çok gergiinim çokkkk
ben de bugünkü menümü yazayım
sabah:1 yum,1 dilim ekmek,2 zeytin
öğlen:taze fasulye ve yoğurt
akşam taze fasulye ve yoğurt
ekmek yermiyim bilmiyorum bu hafta atağa geçmem lazım bu arada regl olunca kilo verme yavaşlıyor mu tecrübeleriniz nasıl, bu arada kaptancım bir haftada 4,4 kg nasıl verilir bizimle paylaşırmısın çokkk merak ediyorum ben
ben de takmıyom da şu regl mevzusuna bazılrı abartıyor bakalım aynı şeyleri yapacağım beslenme ve spor konusunda bu arada canım nasıl dua edelim kurtulalım derken ilelebet miay evet hedef yaaaaa bu neeee?? senin gibi bir kadına hiiiiiç yakıştıramadım seni ben de parmak sallayarak kınıyorum :) ya cidden ya artık diyet yapmıyorum de rahatla ya da biraz daha ciddiye al... al ver al ver metabolizman da çökecek!!!
8 aylıktı galiba bebeğin dimi? diş çıkarma olabilir büyük ihtimal...allah kolaylasın!
ya ben bu regl dönemi şişliği falan filan hikayesine çok takılmıyorum... hayatın bir parçası yok şiştim indim bilmem ne diye kendimizi kandırmanın bir anlamı yok... o zaman ayın yarısı şiş geziyorsak bu bizim asıl kilomuzdur bana göre...
hem varsın bir kilo oynasın boşveriiiin!!
benim de dün kızımın biyolojik babası ve babaannesi geldi... babaya da gıcığım tabi ama babaanneye hiç tahammülüm yok!! hayatımda gerçekten bir insandan ilkkez nefret ediyorum... hala şoku atlatamadım... uyumadım bütün gece... dua edin bize lütfen şu kadından kurtulalım
hehe ilelebet de fena olmazdıben de takmıyom da şu regl mevzusuna bazılrı abartıyor bakalım aynı şeyleri yapacağım beslenme ve spor konusunda bu arada canım nasıl dua edelim kurtulalım derken ilelebet mi
Teşekkür ediyorum canım zahmet etmişsin389. Etap birincisi akrep33, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Tamamdır canım...akrepçim beni izne ayırırmısın
gelen gidenim çokoluyor bu ara
ameliyattan sonra güzel haberlerle dönmek istiyorum
Güzel kararlar almışsın canım.. Uygulamada başarılı olursan harika kilolar verirsin, hadi bakalım kolay gelsin sana takipteyiz..günaydın kızlar yine bir pazartesi sabah tartıldım 66,40 kiloyum yine bir pazartesi başlangıç olarak alıyorum
bu hafta yiceklerimi sabahtan burada yazıcam ve ne yersen ye az ye metodunu uygulucam
yağmur yağmadığı sürece öğlen arası 30 dakika yürüyüş yapıcam
pilav ve tatlı yemicem
cumartesi ve pazar diyetime ara vermicem
bugün yiceklerim
sabah
oğluşum kalktığı için yine sabah kahvaltı yok
kayınvalidemin verdiği D şeklinde börek, bir kupa çay az şekerli
ara da beyaz leblebi,yeşil çay bol su
öğlen
yemek listesi yayınlanmamış
az yemek yoğurt salata
arada meyve
akşam
3 kaşık ciğer kavurması
bir kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 bardak şekersi çay
bir adet mandalina
aynı durumdayımgünaydın herkese ben de uykusuzum bizim ufaklık her saat başı kalkıyor oturarak yatmaya falan başladım , neden böyle yapıyor anlamıyorum, aç mıdır dişi mi çıkıyor hiç bilemiyorum çok gergiinim çokkkk
hoşgeldin, hadi çabuk yaz geçen hafta ne yaptığını gece üçte senin yüzünden foruma girdimGüzel kararlar almışsın canım.. Uygulamada başarılı olursan harika kilolar verirsin, hadi bakalım kolay gelsin sana takipteyiz..
Sendemi kalıyor canım anlamadım, hayır yine anlayamadığım daha önce bakmayıp sonra güzel bir bakan sahiplenen bir anne olunca neden rahatsızlık veriyorlarki...ay evet hedef yaaaaa bu neeee?? senin gibi bir kadına hiiiiiç yakıştıramadım seni ben de parmak sallayarak kınıyorum :) ya cidden ya artık diyet yapmıyorum de rahatla ya da biraz daha ciddiye al... al ver al ver metabolizman da çökecek!!!
8 aylıktı galiba bebeğin dimi? diş çıkarma olabilir büyük ihtimal...allah kolaylasın!
ya ben bu regl dönemi şişliği falan filan hikayesine çok takılmıyorum... hayatın bir parçası yok şiştim indim bilmem ne diye kendimizi kandırmanın bir anlamı yok... o zaman ayın yarısı şiş geziyorsak bu bizim asıl kilomuzdur bana göre...
hem varsın bir kilo oynasın boşveriiiin!!
benim de dün kızımın biyolojik babası ve babaannesi geldi... babaya da gıcığım tabi ama babaanneye hiç tahammülüm yok!! hayatımda gerçekten bir insandan ilkkez nefret ediyorum... hala şoku atlatamadım... uyumadım bütün gece... dua edin bize lütfen şu kadından kurtulalım
Canım ilk yazdığım mesajda söyledim yazdığımı hatta link de verdim, sen balıklama daldın galibahoşgeldin, hadi çabuk yaz geçen hafta ne yaptığını gece üçte senin yüzünden foruma girdim
Konuşacaksın tabii canım... Biz dinleriz elmizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.. Kalmasın yüreğinde anlat sen, boşuna taşıma ağırlığını..hehe ilelebet de fena olmazdıyok ya dünyadaki varlığı beni hiç ilgilendirmiyor bizi rahat bıraktığı müddetçe!! mesela babaya karışmasın dili tutulsun falan :) ya dün kızımı neden özel okula gönderdiğimi, neden kısa etek giydirdiğimi (daha 8 yaşında) çok şımarttığımı, okula babanın da gelmesi gerektiğini falan söyledi yine... kör şeytan diyor bi daha gösterme kurum kapısında sürünsünler ama kızıma yapamam bunu... sonuç kadın bi sussun hayatımızdan çıksın gitsin ya bi de umreye gidiyormuş helalleşmeye gelmişşşşşşş... ben de ısrarla geçiştirdim en son durağa bırakırken arabadan helal olsun demeden inmedi ama kalbim asla razı değil!! inşallah dilime değil kalbime bakar mevla!! kızımın hakkını nasıl ödeyecek onu hiç düşünmüyor... allah uzak etsin bu kadar sevgiden uzak insanları...
kusura bakmayın çok doluyum bugün konuşup duruyorum yine
Slm 2, takımın çıtırları akrepcim tebrik ederim cnm hakikaten zor bir liste üstüne tae -bo e da eklemişsin bravooomeleklerim adına bir sorum olacak tatlım şekersiz meyve suyu nasıl olacak onu çözemedim evde kendi sıktığımız neyve suyu sanırım değil mi Bizlerle paylaştığın için ayrıca çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım..
Halsiz bırakmıyor belki de o yüzden spora odaklandım yada akrebin kilo verme hırsı kuvvet verdi kimbilir.. Başarısız kaptan olmakla suçlanmak, üzülmek bende ters tepki yaptı sanırım, kendimi bırakmak yerine çalıştım ciddi bir şekilde kilo vermeye çalıştım ve başardım..
Ben o şekersiz meyve suyunu kayısı haşlayıp blendırdan geçirerek yaptım canım..Posalı meyve suyu olarak bardak bardak içtim. Aslında dediğin gibi taze meyve sıkarak da olabilir hatta katı meyve sıkacağı bile girebilir devreye.. O an benim kolayıma öyle gitti birde bağırsaklarımı çalıştırsın diye yaptım, katı meyve sıkacağıyla uğraşmak istemedim, Az tembelmiyim ne
Canım 1.ler sırlarını paylaşıyor topiğine gidersen son yazı benim zaten.. Yeni düzenlemeler varmış o yüzden linklerde problem olabiliyormuş ondandır o zaman çiçek böcek çıkması..akrebim canım benim o linkte çiçek böcek çıkıyor :)
Ne olur öyle söyleme buradaki tüm kaptanların hepsi başarılı bence zaman zaman tıkandığımız dönemler oluyor . Sen zoru başardın demek ki yeterince istemen gerekiyormuş tekrar tebrikler cnm
Evet gün kurusu kayısı iyi fikir cnm bağırsakları da çalıştrırır cevabın için tşkler
günaydın 3lcin nasılsın ben uhs 29 yaşındayım devlet memuruyum evliyim bir tane erkek tosunum var(maşallah)
sen kendini tanıttın mı ben kaçırdım galiba
ben karaty yapmıştım tabi 1-2 hafta kilo verdiriyo ama bıkıyorsun yumurta yemekten ekmek yememekten
Valla bende sıkılmadım desem yalan olur uhs...Bu arada 26 yaşındayım,170cm 80 kiloyum .muhasebeciyim,evliyim bu kiloları vermeden üstüne .ocuk yapıp kilo almak beni korkutuyor.Bir çaba sarfediyorum..
Sabah Menüm:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
8 zeytin
1 çay bardağı dolusu ceviz
dereotu domates
Öğlen
1 tabak tarhana çorbası
14:00 1 bardak nescafe
Akşam:
1 tane avakadolu;marullu salata
Sabah malzemeleri hazırlayıp da çıktım ondan yazabiliyorum rahatlıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?