İYİ GECELER KISLAR........
AAYTEN KIS GEÇMİŞ OLSUN ...ne bu hatunların hali ..a.s.
LARAM .ALLAH dagmatlıgınıda göstersin ...olumunekankayizsmile
kıslar leyloşu ben yönlendirdim buraya oda geri dönenlerden umarım yer vardır onuda aranıza alırsınız ...:1hug:
hoş geldin canım sendemi bürütüs diesim geldi:çok üzgünüm: allah yardımcın olsun....
kıslar leyloşu ben yönlendirdim buraya oda geri dönenlerden umarım yer vardır onuda aranıza alırsınız ...:1hug:
amin canım sağolopuyorumnanaktan
kk yı boşlayınca böyle oluyo sanırımkafamçokkarıştı
bi de herkes çok zayıflamışsın dedikçe amaaaan nasıl olsa zayıfladım 1-2 kg alsam hemen toparlar veririm diyosun sonra o 1-2 kilolar katlanıyo ne yazıkki...
yahu canımcım sen nasıl unuttun cektiklerini2 kg için onca tepindini 15 kg ne diim benim durum daha vahmmmm (((((
mafoldumbenmafoldumben
bazen elimde olmadan da kilo aldığım oldu..yani kendi başıma vermeye uğraşırken...haplara bahane buluyorum ama bilmiyorum...
mezun olduğumda kallisteye yazdığım cevabı okudum tekrar şimdide o yazıyı silesim geldi...nasıl utandım anlatamam:kedi:ben bu yazıyı yazdıktan sonra nasıl geri dönücem dedim kendi kendimebilmiyorumkismileama biyerden de başlamam gerek,utana sıkıladaolsa,pişmanlık içinde de olsa başlamalıyım :çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evvet düzeltmişsinnnn...nasılda hevesle atladım amalaelaelaelaelae
ama gerçekten merak ettiğim bi konu...yürüyüş yapıyorum aerobic yapıyorum kilom artıyo:bbo:
kaydirigubbakcemile3
heveslenmeee:)))
yanlış yazmısım:)))kaydirigubbakcemile3
alla alla nie öle oluyo CADIARZU
endokrin uzmanına gitsene bi? neden böle oluyor ki uyku mevzusu nasıl sende mesela bende uyku bozuklugu coktu düzene sokunca kg verdim:)
benimde oğlum geceleri uyanırken iyiydi yani kilo verebiliyodum ama oğlumun uykuları düzene girdi ben de deliksiz uykulara başladım...8-9 saat uyuyorum...belkide daha az uyumalıyım:uhm:evet yaaa yarın daha erken kalkıcam inşallah...evlenmeden öncede ben ne zaman çok uyusam ellerim bacaklarım hemen şişerdifisfisfis
iyi ki hatırlattınyerimseniben
tamam canım yarın gelir heralde EBRULUM...ooofff offf..65 kiloyla mezun olmuşum...şimdi 78 kg çıkıyorum tartıda...1-1,5 sene uğraş ver sonra 7-8 ayda geri al
allah kolaylık versin inşallah hiç acı çekmeden bir çırpıda iyileşiverir paşan laracığım:Saruboceq::Saruboceq:Ay benide bi stres aldı ki kızlar yarın sabah sünnetimiz var bir iki gün kusuruma bakmayın giremezsen.Sabah 9:30 -10:30 arasıda yavrum için dua edin olur mu?
bu gün tamm gaz devammmkızlar bırakmayın kendinizi dora ebrucum hoooopppp lütfen yaa niye üzülüyosunuz üzülmeyin toparlarsınız ve toparlarız...
bırakmayın kendinizi lütfen bende cok stresliyim ama yılmıcam
birazdan yürüyüşümü yapcam hava soğukta olsa ve aksam yediklerime gelirsek patates haşlama salata yoğurt
hadi bakiiiiiiiiiim tam gaz devammm...
aleys seni bende tanıyorum canım. edacık sana çok sevinecek. hoş geldin tatlım. biz kendimimizin birincicisiyiz.boshayallersmile:lepi:kızlaaaarrr mrbopuyorumnanaktan
ben 9. takım eski kaptanı alleysen...mezun olarak ayrılmıştım aranızdan ama ne yazıkki verdiğim kiloları komple geri aldııımmm:kedi:
yeme alışkanlığım eskisi gibi devam etti,sporu bıraktım ve polikistik over nedeniyle östrojen hormonunu dengeleyici ilaç kullandım bu hale geldiiimmmmafoldumben
dahada öteye gitmek istemiyoruuuummm,geri almamak üzere kilolarıma elveda demek istiyoruuummm...sanırım bi 15 kg lık fazlalıkla döndüm aranıza...takımın çoğunluğu eski üyelerden biraraya gelmiş sanırım....eğer takımda yer varsa ben de sizinle devam edebilirmiyim?tabi 1 haftalık sonunculuğu göze almanız gerek :1ninca:
hepimizin yaptığı hata işte buydu :gitme::gitme:amin canım sağolopuyorumnanaktan
kk yı boşlayınca böyle oluyo sanırımkafamçokkarıştı
bi de herkes çok zayıflamışsın dedikçe amaaaan nasıl olsa zayıfladım 1-2 kg alsam hemen toparlar veririm diyosun sonra o 1-2 kilolar katlanıyo ne yazıkki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?